Gelişigüzel sevişen, okumayan, sırf güzelliği var diye kendine yatırım yapmamış bir sürü kadın var.
Bir de çoğu kadın ortam malı olmayı benimsiyor. Erkekler itip kakıyor ortamda, kız gülüyor buna, adamlara bakınca benim midem bulanıyor öyle hanzo ki.
Acaba ben mi fazla kasıyorum? Sürekli roman okuyan, araştırma yapmaya çalışan, para ile ilgili bi şeyler kovalamaya çalışan biriyim
Eğlenmeyi de seviyorum, gerekirse bara falan da gidebilirim ama kızlar cidden bu kadar da düşük olmayın, duruşunuz yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu zamanda oyle maalesef erkeklerden cok onlar sevisiyor bi kiz olarak hak veriyorum utanıyorum onlar adına..
Öyle maalesef. Çoğu kız eril erkek aramıyor şiddet uygulayan erkeği, baba travmasını hatırlatan erkeği arıyor
Oyle demesen bir arkadaş üzülüyormusta.. bende travmalar atlattım asla onlar gibi olamadım olamam
yine kültürlü bir maske altında kadın düşmanlığı. Tebrikler
Algı meselesi. Bak diğer arkadaş senin gibi bakmamis demek ki yaran var bu konuda
Diğer arkadaş beni ilgilendirmiyo abicim soru sormuşsun cevap veriyorum yarası olan sensin zaten
Tam tersi olan kadınlar da çoğunlukta aslında. Çevrenizle alakalı bir durum olabilir
Hiç denk gelmedim.
Bu devirdeki kızlarla evlenilmez pompala geç
maalesef öyle, dedikleri gibi erkekleri pek sevmiyorlar feminen geliyor seven sahiplenenler
Bir sürü çalışan kadın var sana denk gelmiyorda otur bir düşün neden acaba
Acaba kadınların genelinin bozuk karakterli olmasından mı kaynaklı
Tabi aynen herkea bozuk karakterli bir aen düzgünsün
Yarası olan gocunurmus abula, ne battı sana bu kadar dediğimde 😂
Alınan sensin yalnız alınıp soru açmışsın sana denk gelmiyorlat suçu kendinde ara amca
Alinlarinda mi yazıyor, gidiyorum tanışıyorum bulusuyorum baktım toksik kız, bitiyor zaten orada
Aynen
Evet öyle ya