Gerçekten dostunun iyiliğini düşünen her zman kaybder değil mi 😢?

Ya bakın bi kız arkadaşım var komşumuz kız aşırı güzel ama biraz sal.. ak niye derseniz çünkü Allah ona öyle bi farklı güzellik vermiş ki onun güzelliği bende olsaydı her yerimi açmıştım bütün erkekleri peşimden koşturtmuştum çünkü dünya güzeli olabilecek kadar güzel (gözleri masmavi burnu yüzü tipi falan o kadar düzgün ki aynı isveç kızlarıyla Rus karışımı gibi kız güzel kim bu kadar güzel olsaydı neler yapardı neler ama o ise gece gündüz evde namazını kılıyor kuranı kerim okuyor dışarda çarşaf giyiniyor ona diyorum ki kızım aklını başına al aşırı güzelsin eğer crop falan giyinsen hatta çirkin açık elbise bile giysen tüm erkeklrin aklı sana gider aşırı güzelsin aklını başına al diyorum ama kabul etmiyor ben ölene kadar bu yoldan vazgeçmem diyor dedim gel sana erkek ayarliyayim onu da kabul etmiyor gel bar a götüreyim seni diyorum onu da kabul etmiyor ee bu kız napicak böylede böyle kalsa dünya guzeli de olsa kimse onu almiyacak cidden arkadaş arkadaşın iyiliğini ister ama arkadaş nankör çıkar ve o da gerçekten oyle nankör bir kız onun iyiliğini istiyorum bundan sonra zerre umursamam böylede devam etsin turşusu çıkacak yakında
Gerçekten dostunun iyiliğini düşünen her zman kaybder değil mi 😢?