Güzellik & Bakım Gözlerin içine kalem çekmenin modası geçti mi sizce? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Herkes modası geçti diyor ama ben yıllardır kalem çekiyorum çokta güzel oluyor 😄 Gözlerin içine kalem çekmenin modası geçti mi sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Geçmedi 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Sürme faydali ve saglikli. Bazen Kayak dönemi kullanirim veya ruzgarli gunde at ile ormana giderken. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ben cekerm Kleopatra gibi 1 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunun modası hiç geçmez ya 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Bencede geçmez her devir kullanılabilir Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayır tabiki geçmez her tonu yakıştırırım kendime 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzele yakışır her türlü 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Geçmedi herkesin kendi tercihi ve tarzı. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçmedi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmedi
Sürme faydali ve saglikli. Bazen Kayak dönemi kullanirim veya ruzgarli gunde at ile ormana giderken.
Ben cekerm Kleopatra gibi
Bunun modası hiç geçmez ya
Bencede geçmez her devir kullanılabilir
Hayır tabiki geçmez her tonu yakıştırırım kendime
Güzele yakışır her türlü
Geçmedi herkesin kendi tercihi ve tarzı.
Geçmedi.