Sarı saçlı saçı boya
Kahverengi gözlü
Beyaz tenli kız
Bide yapısı öyle galiba aşırı kibar
Sarı saçlı saçı boya
Kahverengi gözlü
Beyaz tenli kız
Bide yapısı öyle galiba aşırı kibar
Güzellik algısında sadece dış görünüş varsa orada bi sıkıntı var. Evet anlattığın gibi biri hoş biri olabilir. Ama bunu karakteri, kişiliği ile tamamlamazsa bi anlamı yok.
Haklısın
Senin özgüvenini yiyip bitiren şey ne? Kendin için sordun bu soruyu, o anlattığın kişi sensin. Niye sevilmeyeceğini düşünüyorsun?
canım kardeşim sarı saçlı ya da renkli gözlü kızları övüyor sürekli bu da yavaş yavaş kötü hissettiriyor
Kardeşin sarı saçlı renkli gözlü sever. Başkası esmer, başkası kumral başkası bambaşka sever. Bu niye seni kötü hissettirsin ki? Asıl mesele kendinle neden sorunun var senin?
Bi kere renkli gözlü kız çok güzel dedi dizi karekteri
Bana Sende güzelsin ama o daha güzel dedi incindim
Şöyle bak konuya. Sen renkli gözlü değilsin anladığım kadarıyla. Dışarıda renkli gözlü olan bi dolu insan varken renkli gözlü olmayan çok az var. Yani böyle bakınca sen nadir olanlardan birisin. Burdan bak kendine. Ayrıca herkesten güzeli, yakışıklı olan insan vardır zaten. Önemli olan hak eden birinin güzeli ya da yakışlısı olmak. Takılma o yüzden buna bu kadar 😉
Yani ben kendimi beğenirsem herkes beğenir diyorsun farklı düşünüyor olsada herkes farklı güzel
Aynen öyle. Güzellik göreceli bi kavram kuzum. Herkesin güzel dediği, güzel bulduğu şeyler farklı. Kendini bi kalıba sokma şöyle olursam güzel olurum diye. Çünkü sen şu an her nasılsan öyle o kadar güzelsin ki 🥰 🫂
Biliyor musunuz çok iyi geldiniz teşekkür ederim aslında eskiden takmazdım şu an takmaya başladım ama dediginizi yapcam
Rica ederim kuzum, ne zaman istersen buralardayım ben. Herr zaman sana verecek bi omuz, tutacak bi el var. Kapıyı çal yeter. Kendini sev, kendine güven. O zaman hiçbişe etkilemez seni 🥰
Cevap
8Cevap
Benim güzellik algım yok. karaktere bakarım.
Gidebilir tek giden şey bu olmaz ki tavırları da önemli
Tam benim sevdiğim özellikler
(Ben de öyleyim :pp)
Uyar gibi. Asıl önemli olan onu o yapan benliği.
Havalı sandım aşırı kibar
Hani nerede
Bizim burada hep görüyorum şımarık gibi ama şaşırdım aşırı kibar
Biraz kıskandım gibi bilmiyorum bu ara deliyim
Doğru
tabi neden olmasın
Görmeden bilinmez
Evvvveett
Foto
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?