Güzellik & Bakım Kızlar bıyıklarınızi niye almıyorsunuz? Allah rızası için alın bize benzemeyi bırakın artık ne olur? gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Herkesin yolunda devam etsin ne olur 😂 Güncellemeler1 yıl Güncel Kızlar bıyıklarınızi niye almıyorsunuz? Allah rızası için alın bize benzemeyi bırakın artık ne olur? Cevapla Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. alan alsın 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Hepsi alsın
Lvny_ Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Frida Kahlo nun askerleriyiz 😂😂 0 11 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sizin olsun Feride 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Bizim zaten sana mı verecektik 😅😅 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ödünç bari verin 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Yok sen o treni kaçırdın 😅 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Tren benim 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Kara tren mi çok severim severim lililii 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Geç kalma 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Beklet azıcık sende 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Islatıp suyunu içelim 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl 😅😅 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Siz de bize benzemeye çalışmayın. Daracık pantolonlar, düdük gibi tişörtler, babet çoraplar ne ayaksınız anlamadık 😂😂😂😂😂 1 9 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl O dediğin ayrı ben bıyık sakaldan bahsediyorum hanım efendi 😂😂 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Olabilir ben de sizin daracık pantolonlarınızdan bahsediyorum beyefendi ahajsjsjsjkdkfkfkf Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Onu ayrı başlıkta tartışmak lazım ben diyorum ki biyiginizi alın bizim biyigimiz olsun sadece okitto 😂 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Üstüme alınmadım ben bıyıksızım o yüzden odaklanamıyorum okeeey ajajsjdkdkdkfkclclv Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Görmek lazım bilemiyorum Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Görmek lazım derken sanki tüm kadınlar bıyıklı geziyo hahahahsjsjsjxjd Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha geneli öyle 😂😂 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl İnşallah bıyıklı birine aşık olursun karşılıklı traş olursunuz ahajsjsjdkdkflflflglglgl Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha kına yak bir yerine uyuz 😂 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Çok seviyorum, ayrılırken ağlıyorum o yüzden artık bu aşkta ayrılık olmasın dedim. Kıyamıyorum onlara 🥹 0 7 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Bayram da bari al ne olur yapmayın ya 😅 Kaipuu +1 yıl Ucuna boncuk takcaz olmaz 😁 gözümKIZarıyoo +1 yıl Neyin ucuna 🤪 Kaipuu +1 yıl Bıyık 🤨 istersen sakal bırakanlarımızı da gözüne sokalım 😄 gözümKIZarıyoo +1 yıl Biyiklardan bir kurtulsam sakala geleceğim daha 🤪 Kaipuu +1 yıl Allah daha çok versin o halde 🙋♀️😂 gözümKIZarıyoo +1 yıl Pisliksin 😂😂
denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben kasimi biyigimi ve cenemi kuaforde aldiriyorum.😀😃 0 3 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ne güzel sizden çok olsun 😂😂 Yorumla denizyıldızı28 +1 yıl Evet Yuzum paril paril parliyorZaten beyaz tenliyim Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Maşallah Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sanane biyiklarimizdan Inadina almayin biyikli gezecem gözune sokacam biyiklarimi 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Kendin almıyorsun zaten bır de millaeti gaza getirme 😂 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Artık kızlar erkekleri tavlıyor ya.. Burmamız lazım o yüzden.. 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen nerde bakımsızı var onu buluyorsan bizim suçumuz ne 0 11 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sen çıkmıyorsun ki karşıma 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm 😏 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Düşün bı bunu istersen🤪😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruları nereden buluyorsun hshshshhs Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Nasıl nereden buluyorsun o nasıl soru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru bas baya Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Kendim doğaçlama yazıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyduruyorsun yani Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Gördüğüm şeyleri yazıyorum Kıskandın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tabiki Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Kiskandiysan söyle 😂 Sana da yazarım soru Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alınca yine çıkıyo, inatlaşmaya gerek yok😂 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Türkeş bıyığı mı yoksa 😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. almaz olur muyum alcam diye canım çıkıyor 0 5 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl İp. ile mi Yorumla Asya_2275 +1 yıl ağda Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Lazerli değil mi Yorumla Asya_2275 +1 yıl degil Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Hadi ya Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 779 cevap paylaştı. Doğal olmak lazım 🤣🤣 0 11 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Bıyıklı yani 😂😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Çıkıyor napalım 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Köpük var jilet var alın yani zahmet olacak ama 😂😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Jiletle olmaz erkek miyiz😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Böyle de erkek gibi oluyor 😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Hahah takılıyorum hoş olmuyor 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha bıyıklı kızlar kapatılsın 😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Kıllı bacaklarını açanlar da kapatılsın 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Erkek dediğin kıllı olur kılsız olsa da gay diyorlar 😂😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Yok kızlar için dedim 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl O zaman tamam 😂 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. erkeklerde yakında doğum yapacaklar 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl İkisi ayrı konu Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı. Ben her tarafımı temizliyorum. 0 3 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl İspat şart bu durumda 🤪 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Profilimde var. Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Filtre var onda belli değil Yorumla
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Sonra alıcaktır 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sonra dediğin ne zaman Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben burmazsam olmaz ki 0 9 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Dudaklarına iniyor mu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayran içince sorun yaşıyorum sadece Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Dilinle al onları 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hüüp çekiyorum Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Tadı nasıl 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Midem bulandı trol yapcam diye ogghhh yetoo Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha bıyıklarını kesmen için iyiydi bu bence 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bıyıklarım yok lazer diye bişey icat etmişler yapsınlar Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sabah yine gördüm iyice soğudum ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben alıyorum üzülme😂 0 15 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl İspat et 😂 Cevap sahibi +1 yıl https://hizliresim.com/c598881 Al lan 😅 gözümKIZarıyoo +1 yıl İgrencsin lan sen engelliyilorum seni 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Lütfen engelleme güzelliğime niye laf ettin🥹 gözümKIZarıyoo +1 yıl Böyle güzel siteye çok fazla ama 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Bıyıklarım terledi of 🥹 gidip soru açayım bıyıklarım terliyor ne yapmalıyım diye bari 🥹 gözümKIZarıyoo +1 yıl Hemen geliyorum soruna 🤪😅 pis bıyıklı deyze 😂 Cevap sahibi +1 yıl Jdkslgöeşlglelgl Cevap sahibi +1 yıl Tabiki açmam😂😂😂😂 gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha 😅😂 gözümKIZarıyoo +1 yıl Korkak seni 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Dur 😄😄 Cevap sahibi +1 yıl Gel soruya 😂😂😂😂 gözümKIZarıyoo +1 yıl Geliyorum 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Bıyıklarım terliyor ne yapmalıyım? ↗
Gentileman1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl haydaaa böyle mi denir şimdi :D 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Bende boyle knk😂 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Ne almayanmı var😱 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Çok fazla hemde Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakım şart 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Daha göremedik maaalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
alan alsın
Hepsi alsın
Frida Kahlo nun askerleriyiz 😂😂
Sizin olsun Feride 😂😂
Bizim zaten sana mı verecektik 😅😅
Ödünç bari verin 😂😂
Yok sen o treni kaçırdın 😅 😂😂
Tren benim 😂😂
Kara tren mi çok severim severim lililii 😂😂
Geç kalma 😂😂
Beklet azıcık sende 😂😂
Islatıp suyunu içelim 😂😂
😂😂
😅😅
Siz de bize benzemeye çalışmayın. Daracık pantolonlar, düdük gibi tişörtler, babet çoraplar ne ayaksınız anlamadık 😂😂😂😂😂
O dediğin ayrı ben bıyık sakaldan bahsediyorum hanım efendi 😂😂
Olabilir ben de sizin daracık pantolonlarınızdan bahsediyorum beyefendi ahajsjsjsjkdkfkfkf
Onu ayrı başlıkta tartışmak lazım ben diyorum ki biyiginizi alın bizim biyigimiz olsun sadece okitto 😂
Üstüme alınmadım ben bıyıksızım o yüzden odaklanamıyorum okeeey ajajsjdkdkdkfkclclv
Görmek lazım bilemiyorum
Görmek lazım derken sanki tüm kadınlar bıyıklı geziyo hahahahsjsjsjxjd
Haha geneli öyle 😂😂
İnşallah bıyıklı birine aşık olursun karşılıklı traş olursunuz ahajsjsjdkdkflflflglglgl
Haha kına yak bir yerine uyuz 😂
Çok seviyorum, ayrılırken ağlıyorum o yüzden artık bu aşkta ayrılık olmasın dedim. Kıyamıyorum onlara 🥹
Bayram da bari al ne olur yapmayın ya 😅
Ucuna boncuk takcaz olmaz 😁
Neyin ucuna 🤪
Bıyık 🤨 istersen sakal bırakanlarımızı da gözüne sokalım 😄
Biyiklardan bir kurtulsam sakala geleceğim daha 🤪
Allah daha çok versin o halde 🙋♀️😂
Pisliksin 😂😂
Ben kasimi biyigimi ve cenemi kuaforde aldiriyorum.😀😃
Ne güzel sizden çok olsun 😂😂
Evet
Yuzum paril paril parliyor
Zaten beyaz tenliyim
Maşallah
Sanane biyiklarimizdan
Inadina almayin biyikli gezecem gözune sokacam biyiklarimi
Kendin almıyorsun zaten bır de millaeti gaza getirme 😂
Artık kızlar erkekleri tavlıyor ya.. Burmamız lazım o yüzden.. 😂
Sen nerde bakımsızı var onu buluyorsan bizim suçumuz ne
Sen çıkmıyorsun ki karşıma 🤪
Hmmm 😏
Düşün bı bunu istersen🤪😂
Soruları nereden buluyorsun hshshshhs
Nasıl nereden buluyorsun o nasıl soru
Soru bas baya
Kendim doğaçlama yazıyorum
Uyduruyorsun yani
Gördüğüm şeyleri yazıyorum
Kıskandın mi
Hayır tabiki
Kiskandiysan söyle 😂
Sana da yazarım soru
Alınca yine çıkıyo, inatlaşmaya gerek yok😂
Türkeş bıyığı mı yoksa 😂
almaz olur muyum alcam diye canım çıkıyor
İp. ile mi
ağda
Lazerli değil mi
degil
Hadi ya
Doğal olmak lazım 🤣🤣
Bıyıklı yani 😂😂
Çıkıyor napalım 😂
Köpük var jilet var alın yani zahmet olacak ama 😂😂
Jiletle olmaz erkek miyiz😂
Böyle de erkek gibi oluyor 😂
Hahah takılıyorum hoş olmuyor 😂😂
Haha bıyıklı kızlar kapatılsın 😂
Kıllı bacaklarını açanlar da kapatılsın 😂
Erkek dediğin kıllı olur kılsız olsa da gay diyorlar 😂😂
Yok kızlar için dedim 😂
O zaman tamam 😂
erkeklerde yakında doğum yapacaklar
İkisi ayrı konu
Ben her tarafımı temizliyorum.
İspat şart bu durumda 🤪
Profilimde var.
Filtre var onda belli değil
Sonra alıcaktır
Sonra dediğin ne zaman
Ben burmazsam olmaz ki
Dudaklarına iniyor mu 😂
Ayran içince sorun yaşıyorum sadece
Dilinle al onları 😂
Hüüp çekiyorum
Tadı nasıl 😅
Midem bulandı trol yapcam diye ogghhh yetoo
Haha bıyıklarını kesmen için iyiydi bu bence 😂😂
Bıyıklarım yok lazer diye bişey icat etmişler yapsınlar
Sabah yine gördüm iyice soğudum ya
Ben alıyorum üzülme😂
İspat et 😂
https://hizliresim.com/c598881 Al lan 😅
İgrencsin lan sen engelliyilorum seni 😂😂
Lütfen engelleme güzelliğime niye laf ettin🥹
Böyle güzel siteye çok fazla ama 😂😂
Bıyıklarım terledi of 🥹 gidip soru açayım bıyıklarım terliyor ne yapmalıyım diye bari 🥹
Hemen geliyorum soruna 🤪😅 pis bıyıklı deyze 😂
Jdkslgöeşlglelgl
Tabiki açmam😂😂😂😂
Haha 😅😂
Korkak seni 😂😂
Dur 😄😄
Gel soruya 😂😂😂😂
Geliyorum 😂😂
Bıyıklarım terliyor ne yapmalıyım? ↗
haydaaa böyle mi denir şimdi :D
Bende boyle knk😂
Ne almayanmı var😱