Benden sonra hiç sevgili yapmamiş ama benide artık istemediğini söyledi siz olsanız yazar miydiniz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seni istemediğini söylemiş daha ne yazacaksın
Sen güzelsin söylediğine göre
Çocuk yakışıklı mı peki?
Fiziği iyi sadece
tipi?
Yani yüzü
Benzer bi durum yaşayan arkadaşım vardı
Kız çok güzel, çocuk tip olarak tipsize yakın fizik desen yok boy 1.71 falan yani öyle bi şey
Kız sevmiyor çocuk seviyor ama kız çok zor biri ve böyle olunca da çocuk zaman içinde bıkıyor ve gitmeye çalışıyor ama kız sevildiğini düşündüğü için çocuğu bırakmıyor
Tipi iyi değilde ya çevreden kimse yakiştirmazdı yanıma bizim birlikte olduğumuz zmnlarda kiloluydu daha kötüydü
Bizimde ilişkimiz öyle başlamıştı o çikrin beni tavlamak için çok çabaladı sonra o durunca kötü hissettim sevgili olduk her şey güzel giderken bu birşeyleri bahane ederek ayrıldı travma etkisi yarattı bende çünkü İlk defa gerçek Bir ilişki yaşadığımı düşündüm
işte çirkinler hep böyle biliyo musun? Elde edene kadar bi yerlerini yırtıyorlar sonra küçük Bi bahaneyle ufaktan uzuyorlar
Ama şöyle bi şey de var benim anlattığım olayda, kız çocukla sevgili dahi olmadı flört gibiler ve hala devam ediyor ama çocuk umudum kalmadı diyor çünkü kız aşırı zor
Düşünsene sevgili bile olmak istemiyor
Ya biraz alişsin çocuğu kaybettiğini görünce sevgili olur bizde hemen olmamıştık zaten 5 ay etrafımda dolanıp durdu saymadigim hakaretler kalmamıştı nefret ediyordum çocuktan sen düşün ama o kiz arkadaşinsa bu işin sonu iyi değil söyle ona
Yalnız 1.5 yıldır sevgili olmadan devam ediyorlar ve çocuk kıza hediyeler alıyor hâlâ
ayrilma nedenimize bagli o bostaysa bnde bostaysam ve ayrilma sebebimiz cok kou degilse yazardiimm zaten cirkin olma ihrimali %0 her insan guzeldiiir 🥰🌹
Her yerde güzel var niye yaziyim
Exten next eski tokmaklanandan yâr olmaz
Zannetmem
Yalancıı
@sadecehoşbirkız seni terk etsem bana yazar mıydın cevriyem
Sen niye sürekli aramızda bi şeyler varmış gibi, "bana aşık mısın, seni terk etsem" falan diyosun ogeday?
@sadecehoşbirkız sen niye tanımadığın bir adama yalancı diyorsan ondan.
Sizden olur hea
Ogeday gizliden yazdığım cevabı beğenmişsinn
@soran en büyük aşklar kavgayla başlar
@sadecehoşbirkız gizlide olsan sözlerin ele verir seni cevriyem
Ogeday küfürlü şeyleri gizliden paylaşıyorum sen de beğeniyosun
Şaka mı ya jshzjzj
Hayır
O film eskidi
Yazarım
Ama karşı taraf okadar kırgın ki istemiyor
Ne kadardı ilişkiniz
5 ay