Güzellik & Bakım Allah’ın verdiği burunla hayatına devam eden insan kaldı mı? EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hiç kimse de estetik yaptırmamış. 😁😁 Allah’ın verdiği burunla hayatına devam eden insan kaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Burnum guzel valla mutevazı olamam bu konuda 😅 0 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Komple verdiği var elimizde, arada saç boyamak dışında etkinliğimiz yok şükür. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl komple ALLAH’ın verdiği şeylerle hayata devam ediyoruz sadece burun değil 0 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben devam ediyorum keyfi estetiklerle işim olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sanane ki sen neden dert ettin milletin burnunu burun fatishimi var sende ayrica senin haddinmi mk 0 1 Yorumla EhaMeng +1 yıl Korkma erkek. 😁 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel vermiş yüce Rabbim ben devam ediyorum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. ben kaldim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi ben kaldım valla 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oyleyiz 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Ben. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Burnum guzel valla mutevazı olamam bu konuda 😅
Komple verdiği var elimizde, arada saç boyamak dışında etkinliğimiz yok şükür.
komple ALLAH’ın verdiği şeylerle hayata devam ediyoruz sadece burun değil
Ben devam ediyorum keyfi estetiklerle işim olmaz
Sanane ki sen neden dert ettin milletin burnunu burun fatishimi var sende ayrica senin haddinmi mk
Korkma erkek. 😁
Allah gayet güzel vermiş. Dokunmuyorum.
Her yerim orijinal ajajajaj
Şükür burnumdan memnunum
Ben burnumla mutluyum 🙂
Güzel vermiş yüce Rabbim ben devam ediyorum
Evet ben :)) gayet memnunum
Evet. Tanıyorum bir kaç kişi.
Benimki gayet güzel de allah vermedi :)
Ben yaptırdım.
ben kaldim
Bi ben kaldım valla