Güzellik & Bakım En güzeli hangi kadın? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Sizce bunlardan en güzeli hangisi?#EdamedaBeauty 💄💅✨ Güncellemeler1 yıl Günceldir En güzeli hangi kadın? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl bu 1 6 Yorumla Edameda06 1 yıl Bu kim güzelmiş Yorumla vesvesex 1 yıl Biri değil benim tarifimle yapay zeka çizdi Yorumla Edameda06 1 yıl 😃😊 Yorumla Klasss1__Adammm 1 yıl Bunu nerde yaptınız? Yorumla vesvesex 1 yıl Copilot uygulaması Yorumla Klasss1__Adammm 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hiçbirisi güzel değil. Çünkü sol üst köşede senin profil resmin var. 2 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Yaa deli yaa abartmaaa 😂
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Hiç birisi güzel değil. Senin yanında sönük kalıyor Eda Nur 😀 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Sağol erto ama mübalağa yapıyorsunuz efendim zjjs Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl No no no Yorumla Edameda06 1 yıl 💅 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzel olan sen foto harici🌺 Fotoya dönersek 2 ve 8✨ 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Yiaa 🤣🥰🥰😘😌❣️ Biscolatagirl 1 yıl 🌺🌺🌺🌺😇
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl En alt sıra ortadakine ortadaki sıranın solundakinin çenesini koy o 1 13 Yorumla Edameda06 1 yıl 8 e 1 in çenesini mi yani sabah sabah beynim yandı Yorumla beyazyakalıanarşist 1 yıl 4 numarayı demiştim ama evet oda olabilir Yorumla beyazyakalıanarşist 1 yıl 4 ile 8 aynı çene yapısına sahip aşağı yukarı Yorumla beyazyakalıanarşist 1 yıl 4 ile 1 pardon her iki çenede sekize yakışır Yorumla Edameda06 1 yıl Bence de 8'in çenesi bozuyor, çenesi hariç çok güzel o Yorumla Edameda06 1 yıl Ama en güzel yüz yapısı bence 2 Yorumla beyazyakalıanarşist 1 yıl Sana benzediği için tabi dimi 😄 Yorumla beyazyakalıanarşist 1 yıl Yüz yapısı Yorumla Edameda06 1 yıl Yoo bana benzemiyor ki Yorumla beyazyakalıanarşist 1 yıl Olabilir tabi zevk meselesi ben oval yuvarlak hatları daha çok beğeniyorum Yorumla Edameda06 1 yıl E zaten benim yüz hattım oval yuvarlak. 2 numaralı sadece oval Yorumla beyazyakalıanarşist 1 yıl Boş boş konuşuyorum bende işte boş ver 😄 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣, Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Senin fotoğrafın hangisi ksjsjsjs🤣 en alttaki ortadaki 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ya seni yerim 😂😘 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlk sıra - sonuncu Orta ve son sıra - sonda ki ablalar 1 1 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Orta ve son sıra - ortada ki ablalar * Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Aslında tam manasıyla güzel tanımıma uyan yok. Ama sondan ikinci bir nebze 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl ortadaki kadın güzel ama ten rengi biraz beyaz olsaydı süper olurdu :) 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. En altta iki zencinin ortasındaki kısa saçlı karıHanımefendi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiçbiri güzel değil. Ellerimle şöyle yüzlerini sıvayıp o makyaji çikarasim geldi ahajja 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Profil fotondaki bunlardan iyi 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
LahmacunSevenKiz20 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl hepsi guzel ama en alt orta.. cok guzel ilk gozlerim ona takildiii 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sarışın olan 2 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 330 cevap paylaştı. Hiç bir hanım abla güzel değil 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. 8. Ve 9. Kadınlar çok güzel. 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. Esmerler hariç hepsi güzel 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı. Sağ üst köşe ve en alt sıranın ortasındaki 1 0 Yorumla
Fhgghhfhvv Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl İkincisi Gigi Hadid değilimi? 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sağ en üst ve en alt orta 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. 3 numara 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. 5 numara 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. 8 numerooo 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. 5 numara 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. En üst en sağ. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Ortadaki 1 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl 3 güzel 1 1 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Güncel Edit: Sen hepsinden daha güzelsin 😉 :) Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. 8. olan 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. ikinci 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. 5 olur 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı. Hiç biri 🤣 1 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. 5 ve 8 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dorduncu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
bu
Bu kim güzelmiş
Biri değil benim tarifimle yapay zeka çizdi
😃😊
Bunu nerde yaptınız?
Copilot uygulaması
Teşekkürler
Hiçbirisi güzel değil. Çünkü sol üst köşede senin profil resmin var.
Yaa deli yaa abartmaaa 😂
Hiç birisi güzel değil. Senin yanında sönük kalıyor Eda Nur 😀
😂 Sağol erto ama mübalağa yapıyorsunuz efendim zjjs
No no no
💅
Güzel olan sen foto harici🌺 Fotoya dönersek 2 ve 8✨
Yiaa 🤣🥰🥰😘😌❣️
🌺🌺🌺🌺😇
En alt sıra ortadakine ortadaki sıranın solundakinin çenesini koy o
8 e 1 in çenesini mi yani sabah sabah beynim yandı
4 numarayı demiştim ama evet oda olabilir
4 ile 8 aynı çene yapısına sahip aşağı yukarı
4 ile 1 pardon her iki çenede sekize yakışır
Bence de 8'in çenesi bozuyor, çenesi hariç çok güzel o
Ama en güzel yüz yapısı bence 2
Sana benzediği için tabi dimi 😄
Yüz yapısı
Yoo bana benzemiyor ki
Olabilir tabi zevk meselesi ben oval yuvarlak hatları daha çok beğeniyorum
E zaten benim yüz hattım oval yuvarlak. 2 numaralı sadece oval
Boş boş konuşuyorum bende işte boş ver 😄
🤣,
Senin fotoğrafın hangisi ksjsjsjs🤣 en alttaki ortadaki
Ya seni yerim 😂😘
İlk sıra - sonuncu
Orta ve son sıra - sonda ki ablalar
Orta ve son sıra - ortada ki ablalar *
Aslında tam manasıyla güzel tanımıma uyan yok. Ama sondan ikinci bir nebze
ortadaki kadın güzel ama ten rengi biraz beyaz olsaydı süper olurdu :)
En altta iki zencinin ortasındaki kısa saçlı karı
Hanımefendi
Hiçbiri güzel değil. Ellerimle şöyle yüzlerini sıvayıp o makyaji çikarasim geldi ahajja
Profil fotondaki bunlardan iyi
Teşekkür ederim 😊
hepsi guzel ama en alt orta.. cok guzel ilk gozlerim ona takildiii
Sarışın olan
En üst sırada ortadaki
Hepsi çok iyi karar vermek zor
Hiç bir hanım abla güzel değil
8. Ve 9. Kadınlar çok güzel.
Esmerler hariç hepsi güzel
Sağ üst köşe ve en alt sıranın ortasındaki
şişme bebeklere bak yaaa 🤣🤣
Hepsi güzel 🙂
İkincisi Gigi Hadid değilimi?
Evet
Sağ en üst ve en alt orta
En üst sağ da sizin resim daha iyi
Ortadaki, saçları çok güzel ve ten rengi çok güzel
8 😍
Sensin tabiki ama sen bana bakmazsin😅
sen tabii ki.
Hiç biri
3 numara
5 numara
Hiçbiri
8. güzel
Kesinlikle 5. Ve 8. Kadın derdim 💃🏼💄👠
Hiçbiri güzel değil
Neden kızıl yok dmkdkdl neyse sekizinci diyelim
2 numara
8 numerooo
5 numara
En sol üstte ki.
En altta ortadaki çok tatlı.
Hiçbiri
İkinci ve sonuncu
En üst en sağ.
En alt orta
Dua lipa
Ortadaki
Sağ üst köşe
3 güzel
Güncel Edit: Sen hepsinden daha güzelsin 😉 :)
8. olan
Üçüncü
ikinci
en asagidaki ortada olan
5 olur
Hiç biri 🤣
1, 8, 9
5 ve 8
Üçüncü
Dorduncu