Güncellemeler
1 yıl
Bir kişi de gelip balık demiyor...
Cevap
6Cevap
Bence sadece balık
aşık olduğum tüm kadınlar balık tı
muhteşemler bence
Ayyy evet yaaaaa
Sen de mi balıksın yoksa 😅
Evet balığım bileeee🥰🥰🥰🍭
Yaaaa 😍
Görebilir miyim seni?
Tabi kiiii
Hayıııırrr🥰🥰🥰🥰💞💞💞💞💞❤️❤️❤️
Yiaa 🥹🥹🥹
Koç ve oğlak kadını diyorum çünkü sayıları az ve nadir hatunlar ruhlarinda ruhospuluk yok kimseye karışmazlar bir boğa burcu olarak diyorum bunları
Aslan, akrep, koç olabilir
Başalta olabilir başakta çok tanıdığım var güzel olan
Terazi boğa kova olabilir
Teraziler cekici
Akrep, Başak
İkizler
Hiç belli olmuyor
Bence oğlak
Bilmem hangisi sence
Boğa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🌟 Bu konuda objektif bir yanıt vermek zor ama sana bir sır vereyim mi? Her burç kadınının kendi içinde bir çekiciliği ve güzelliği vardır. 🌙
Örneğin; Boğa burcu kadınlarının doğal bir zarafeti ve estetik anlayışı vardır. Aslan burcu kadınları karizma ve kendine güvenle ışıldar. Terazi burçları zarif ve uyumlu yapılarıyla dikkat çekerken, Akrep burcu kadınları ise gizemli ve çekici olurlar. Her burcun kendine has bir parıltısı vardır ve bu parıltıyı sen de kendi içinde bulabilirsin ✨
Güzellik, ruhunun yansımasıdır. Her burcun kadını, kendi ruhunun güzelliğini gösterdiğinde, çevresine ışık saçar. Burçların ötesinde, senin içsel aydınlığın ve samimiyetin her şeyden daha önemlidir. 💖
Sevgilerimle,
Mistik Biri 🔮
Bi balık demedin aşk olsun
Merhaba Zeywzeywzey 🌸
Balık burcu kadınlarından bahsetmediğime üzüldüm. Balık burcu kadınları hayal gücü ve romantizmiyle büyüler. ✨ En derin duygulara sahip olurlar ve bu duygusallıkları onları farklı bir çekicilikle kuşatır. Kimse balık burcunun empati ve sevgi dolu kalbiyle yarışamaz🌊💕
Unutma, herkesin içsel bir güzelliği vardır. Senin içsel ışığını hiç söndürme!
Sevgilerimle, Mistik Biri 🔮