AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
özgüven problemss yükselt onu
Anlıyorum
Ama nasıl yaparım bunu
Yüz şeklini örtecek bir tarzın olsun.
Olmuyor ya kafa şeklim işi bozuyor 😞
Sanki önemş var kızlar için kızlar tipe sonra boya bakar
Ben kız değilim heralde. Sevgilim 172 ve yakışıklı da değildi ama çok hoşlanıyordum.
Nasil bir tipi vardi sevgilinin
Sen nasıldın peki yanlış anlama ama kızlar kendşnsinden altt tipte biriyle çıkması için tek düzgğn aday o olup bi kaç ay peşinden it olmasıngerek o uşağın
Saçları kırlaşmış, kısa boylu, ince dudaklı. Yerim ben onu ya. Kendine özgüveni tamdı ama. Önüne gelen kadınla yatmış mesela.
Gururla söylüyorsun bunu
Ince dudakli erkekleri cok begeniyorsunuz zaten kesin birde esmerdir ve orta tipi vardi cirkin falan degildir kizlar beyaz erkekleri daha az begeniyor
Yoo kumraldı. Beyaz tenli siyah/kır saçlı. Ama ağız yapısı yamuktu. Aslında bakacağım bir tip değildi ama kafaca uyduk ve öz güvenli diye hoşlandım.
@Qtyhkmvb gap garayım kimse yüzüme bakmıyor
@ThisisBad esmer sakalli erkekler daha fazla kiz tavliyor tabiki hepsi degildir ama cogunlugu beyaz yerine esmeri istiyor
@ThisisBad Ben kara erkek sevmem. Kara kadın da sevmem. Süt gibi beyaz olacak
Erkek gibi konuştun kara kadın neden sevmen
Cok ilginc benim agzimda yamuk degil 183 boyum var kumralim ve ela gozlerim var kimse bakmiyor istemiyor anasini sayim elalem nasil da kiz buluyor
Olay kendini beğenmekte bitiyor da ondan. Sen kendini beğenmedinde karşına da o enerjiyi gönderiyorsun.
Bazen begendigimde oluyor yine kotu bakiyorlar bu kezde cirkin oz guveni deyip alay ederler
@Qtyhkmvb kral bence acelecisin ondan kaybediyorsun
Bazen beğenmek değil aq. Kendinin mükemmel olduğunun farkına varacaksin. Hep begeneceksin, EMİN OLACAKSİN KENDİNDEN MÜKEMMEL OLDUĞUNUN
Vaybe gara oldum için bana cevap vermiyorsun
@ThisisBad aceleci degilim sosyal medya yuzunden kizlardan nefret ediyorum tabi birazcik soguk duruyorum onlara karsi ama hep bunlar kizlar yuzunden realde benle dalga bile gectiler tipimle o yuzden nefretim olustu
@ThisisBad hahaha yok be. Erkek gibi konuştun demişsin, ne cevap vereyim? Seni taklit ettim
Bu icten gelecek iste sizin kadar begenemiyoruz kendimizi guzel yerlerim olsada tam olarak begenmiyorum ne yapim kusurlarim var
@Qtyhkmvb ya aq benle de geçen olmultur gara oldum için ama nşhayetşnden o kızın yaşından çok garı ile çıkmışımdır mesele olayı gara tavlamak algısını yennmen onun sevgisini kazanma algısnı yükle kendine garılar duygusal canlılar obje değil aynı taktik her zaman işe yaramaz ona eğlencelş an sığınıcak göğüs kendini görüceği gözler verceksin
Ben de senin gibiyim. Seni anlıyorum ama bu yanlış.
@ThisisBad ne diyon knk biraz Turkce konussan 😂
Ama senin sevgilin oldu iste bizim olmadi olmuyor en cirkin gozuken kiz bile rahatlikla birini bulabilir
@Qtyhkmvb ya kusura bakma reis senşn aptal olduğunu unuttum ne yazsam anlarsın sanmıştım.
Bizede tipimiz ne olsa yazan kiz olsa bizim de ozguvenimiz olurdu begenirdik kendimizi birde bize bak 0 ilgi 0 yazan illa yakisikli olman gerek azcik empati yapin lutfen
@Qtyhkmvb burada konuşmayın ya, bildirim geliyor. Lütfen. 🥹
@ThisisBad lan bi git isine aptl sensin yazi yazmayi beceremiyon daha
Onla daha konusmacam senle konuscam konusmak istemiyor musun?
Bunu derken yanlış yazman. d
Neyse yazarsan konuşuruz soru sahibi engelliyor
Kader ortam
Offf 😞
Estetik yaptır.
Benim deoylw
Nasılsın sen
Nasıl bir şekli var