Güzellik & Bakım Saçları kar beyazı gibi kır erkekler itici mi çekici mi sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben nedense çok çekici buluyorum ya Güncellemeler+1 yıl Hepte erkekler cevaplamış kızlar öldünüz mü 🤣 Saçları kar beyazı gibi kır erkekler itici mi çekici mi sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben çekici bulmuyorum ya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zevkler ve renkler tartisilmaz43 yaşındayım saçlarımda kırarmalar varÇekici geldiğini söyleyen de var yaşlı olduğumu söyleyen de 0 0 Yorumla
Tugru_l Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Benim saçlar gibi benide beğenirsin sen o zaman 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen George clooney misin Yorumla Tugru_l +1 yıl Ondan daha yakışıklıyım tatlım Yorumla Soran +1 yıl Haha yandan yemişi olmayasin nasıl çirkinsindir düşünemiyorum Yorumla Tugru_l +1 yıl Düşünme zaten 135 boyunda kel şişman bıyıklı kıllı tek kaşlı bir dayıyımmmm he he he Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben çekici bulmuyorum ya
Zevkler ve renkler tartisilmaz
43 yaşındayım saçlarımda kırarmalar var
Çekici geldiğini söyleyen de var yaşlı olduğumu söyleyen de
Benim saçlar gibi benide beğenirsin sen o zaman
Sen George clooney misin
Ondan daha yakışıklıyım tatlım
Haha yandan yemişi olmayasin nasıl çirkinsindir düşünemiyorum
Düşünme zaten 135 boyunda kel şişman bıyıklı kıllı tek kaşlı bir dayıyımmmm he he he
Yaşina göre degişir ablasi sizin
İtici ya
Gayet iyiler bence
itici
Hayir karizmatik