Kır saçlı erkeklerin çekici olduğunu düşünüyor musunuz?

Ah, hemde nasıl. Görseldeki beyfendi ne hoş öyle, albenili, çekici. Şimdi hangi kadın düşmez ki ona.
Kır saçlar yakışıyor erkeklere. İstanbullu Gelin dizisinde oynuyordu Özcan Deniz ve ilk kez saçlarını en doğal haliyle görmüştük dizinin ikinci sezonunda, bugüne dek boyatması hataymış, saçlarının doğal hali çok yakışmıştı ona, ikinci sezondan sonra bir daha da saçlarını hiç boyatmadı, olumlu dönüşler aldı sanırım saçlarıyla alakalı ve doğalında kaldı, iyi ki de boyatmadı saçlarını, kır saçlar erkeğe karizmatik bir hava katıyor bence, ah bir de mimik kırışıklıklarına bayılıyorum, yakışıyor erkeğe o mimik kırışıklıkları, kadına da yakışıyor bence lakin erkeğe daha çok yakışıyor o mimik kırışıklıkları, aslında güzel yaşlanan herkese yakışıyor kırışıklıklar.
Keza İzzet Günay, ah o adama eriyorum. 1966 ve 1967 yıllarında fimlerde oynamıştı, filmlerden birisinin adı Hırçın Kadın (1967), diğerinin adı ise; Akşam güneşiydi (1966)
İzzet Günay iki filminde de kır saçlıydı, halbuki o yıllarda 32,33 yaşlarındaydı, her iki filminde de yaşı geçkin bir kişiyi oynadığı için saçları kırdı, esas saç rengi değildi, biliyorum lakin fevkalade yakışıklıydı bence. Kesinlikle kır saçlı erkekler oldukça çekici
Cevap
17Cevap
Yoo hayır erkeğin artık moruklamaya başladığını düşünüyorum :D
Hepsi çekici olmaz
Düşünmüyorum
Hayır düşünmüyorum tabi ki de herkesin kendi kararı ama ben saçlarımın her zaman kumral kalmasını tercih ederdim. kızlar belki de olgun sevdası oldukları için sevebilir. ama saç rengi olarak her zaman normal saç rengi insana daha çok yakışıyor. kır saç biraz yaşı geçmiş gibi gösterebiliyor.
Kimisine yakışıyor ve kır saçıyla ayrı havası olan sonradan çekici olan kişiler var mesela Mehmet Aslantuğ gençliğindeki siyah saçlı halindeyken pek çekici ve karizmatik değildi ama şimdiki haline bakıyorum o kır saçlarıyla çok farklı ve kır saçları çekiciliğini arttırmış açıkçası kimi erkeğe eskisinden daha fazla çekici gösterebilir ya da bir çekicilik de katmayabilir.
Evet bazılarına yakışıyor. Ve sanada yakışıyor. Bu soruyu kendine övgü almak için mi sordun?🤣🤣🤣
Üç kişiden biriyim yani🤣🤣🤣 benim övmem yeter zaten😎🤣🤣 ama senin başın bağlı dip not🧿😎
Yaşlı insanın çekici bir yanı olamaz. Beyaz saçları severim ama yaşlılık anlamında değil. Albino gibi doğuştan gelen bir şey olmalı. Ya da sonradan beyaza boyamak gibi. Kır saçlılar itici gelir ~ ℳ
Ancak baba görmemiş küçük cahil kızlarımız kendinden yaşça büyük kır saçlılara düşer. Onun yanısıra kırk yaşında bi bayan olsaydım mecburen beğendiklerim kendi yaşıtımdan olacağı için kır saçlılar olurdu.
Babamı bile boyaya alıstırdım ama bence boyanın doğru tonunu bulmak önemli. Ona bir karısım yaptım ilham geldi , gençlikteki saçının tıpkısı olmustu ve 10 yas adamı değiştirdi resmen
Yakışıklıysa zaten çekicidir. O saç azsa bi taraftan alıp diğer tarafa yapıştırıyorsa mesela ya da göbüşü varsa şüayip gibi bir tipse bence çekici değil sadece şirin ve eğlenceli bir tiptir.
Kır saçlı erkeğe kadınlar çok düşüyor. Gel gelelim ben 50 yaşına yaklaştım, halen saçım ağarmadı. Hiprojen peroksitle mi ağartsak naapsak bilemedim.
Sana düşülmemesinin tek sebebi kır saçlı olmaman mı 😂😂
@Degisik_-_ başka neymiş bayan değişik çok bilmiş
Tarihi müzelerde çok yoğun mesain olması 😂
Yavrum bu gayet normal
Çünkü ben Anadolu Üniversitesi tarih bölümü öğrencisiyim.
Ooww 😂😂 peki peki
Bir bütün olarak bakarım ya saça göre değil. Ama bazı tipler var saçı kırlaşınca karizma durabiliyor. Sanırım çok koyu görüntüyü yumuşatıyor tamamen renk kontrastıyla ilgili
Kim uyduruyor bunları acaba 😂🤦♀️ ben öyle düşünmüyorum.
Kır saçlı erkeklerin de çekici olduğunu ben sende gördüm
Hiç beğenmiyorum açıkçası herkese yakışmıyor... Zaten illa Kırlı hali muhakkak göreceğiz onun için genç yaşta bundan zevk almak saçma
Benim çevremde hep kır saçlı insanları çekici ve seksi bulan kadınlar oldu. Bence de erkek gözüyle öyle.
Evet
Herkes için geçerli olmasa da beğeniyorum. Karizmatik oluyor bazı erkeklerde, çok yakışıyor
Buda demek değil ki her erkek öyle
Yaşından önce grileşen kırlaşan saçlar komik duruyo kendi boyatmış gibi cringe, 40dan sonra yakışır evet.
Çekici değilde karizmatik olduklarını düşünüyorum.
Vallahi şahsen Kutsi gibi erkekler hoşuma gider gamzeli kır saçlı
En İyi Cevap