Güzellik & Bakım Güzel yüzlü kadın nasıl olur? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güzel yüz nasıl olur tarif eder misiniz? Güncellemeler+1 yıl Boş yapmayın tarif edin dedik Allah'tan jdhdhd Güzel yüzlü kadın nasıl olur? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. güzel olur işte. 0 0 Yorumla
Terapist3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bunun için bir şey yapmaya gerek yok doğuştan 1 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Dolgun dudaklar orantılı yüz güzel kemiksiz burun çekik gözler kalem kaşlar beyaz ten 1 0 Yorumla
günselll Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı. ama bu tarifle olacak bir şey değil ki. çok fazla değişkeni var. ama kendim için diyebilirm güzel yüzlü bir kadın değilim. mesela tarife kalksam gerekli cevabı vermez 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kankammm anlatamam ama kanıtlayabilirim koş git aynaya bak gel sınra soylıcem 0 18 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Yaaa yerim seni 🌘🌙😍😍🌙🐰❤️💃😁🌘🌙😍 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Hsjshshsksksksjsks Yorumla steelbullet23 +1 yıl Ahahaha sürpriseeee sen yersin de ben yiyemem valla gece gece tatlı krizi geçirmek istemem Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl 🌸🌼🙉🙊🙊🐵🙈🙈🙈🙈🐻🐻🙈🙈🙈🙈 Yorumla steelbullet23 +1 yıl Ahahaha ilk iki emoji fr neden kendini paylaştın Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 yaa sen beni öldürecek misin çocuk 🙈🤣 Yorumla steelbullet23 +1 yıl Yooo melekler ölmez ki 🤣🤣 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl ❤️❤️❤️❤️🌙 muhaa canımsın Yorumla steelbullet23 +1 yıl Aaaa ay bile senin kadar güzeel değil mu ahh Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl 🙏🌼🙉 teşekkür ederim ama görmedin beni Yorumla steelbullet23 +1 yıl Melekler zaten görülmez kii ❤🔥❤🔥❤❤ Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Bu böyle uzayıp gider yaaa şaka bir yana çok teşekkür ederim 💗💗 Yorumla steelbullet23 +1 yıl Rica ederim çok erken cevap verdin yaaa Yorumla steelbullet23 +1 yıl Masallah Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Hshahshshhshs Yorumla steelbullet23 +1 yıl Komik değil sanki ahhvaa Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Tam yeter of 😅 Yorumla steelbullet23 +1 yıl Ne yeter anlamadım 🤣🤣 Yorumla
codemunyazilimcisi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana gülümseyen kadın en güzel kadındır:) 1 0 Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı. Yani bunun bir tarifi yok ki 1 0 Yorumla
cemm____cemm57 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yüz antrenmanı yap gerisi DNA ya , genlere kalmış bişey yani yapıcagın pek bişey yok 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzellik göreceli kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı. Elsa jean gibidir 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 557 cevap paylaştı. Onuda görcez😆😆😆 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Haydaaa0😄 Yorumla Jakabo01 +1 yıl Görmeden olmazki sarı cizmeli mehmet aga durumu olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
güzel olur işte.
Bunun için bir şey yapmaya gerek yok doğuştan
Dolgun dudaklar orantılı yüz güzel kemiksiz burun çekik gözler kalem kaşlar beyaz ten
ama bu tarifle olacak bir şey değil ki. çok fazla değişkeni var. ama kendim için diyebilirm güzel yüzlü bir kadın değilim. mesela tarife kalksam gerekli cevabı vermez
Kankammm anlatamam ama kanıtlayabilirim koş git aynaya bak gel sınra soylıcem
Yaaa yerim seni 🌘🌙😍😍🌙🐰❤️💃😁🌘🌙😍
Hsjshshsksksksjsks
Ahahaha sürpriseeee sen yersin de ben yiyemem valla gece gece tatlı krizi geçirmek istemem
🌸🌼🙉🙊🙊🐵🙈🙈🙈🙈🐻🐻🙈🙈🙈🙈
Ahahaha ilk iki emoji fr neden kendini paylaştın
🤣🤣🤣🤣 yaa sen beni öldürecek misin çocuk 🙈🤣
Yooo melekler ölmez ki 🤣🤣
❤️❤️❤️❤️🌙 muhaa canımsın
Aaaa ay bile senin kadar güzeel değil mu ahh
🙏🌼🙉 teşekkür ederim ama görmedin beni
Melekler zaten görülmez kii ❤🔥❤🔥❤❤
Bu böyle uzayıp gider yaaa şaka bir yana çok teşekkür ederim 💗💗
Rica ederim çok erken cevap verdin yaaa
Masallah
Hshahshshhshs
Komik değil sanki ahhvaa
Tam yeter of 😅
Ne yeter anlamadım 🤣🤣
Bana gülümseyen kadın en güzel kadındır:)
Yani bunun bir tarifi yok ki
Yüz antrenmanı yap gerisi DNA ya , genlere kalmış bişey yani yapıcagın pek bişey yok
Güzellik göreceli kişiden kişiye değişir
Elsa jean gibidir
Audrey Hepburn
Onuda görcez😆😆😆
Haydaaa0😄
Görmeden olmazki sarı cizmeli mehmet aga durumu olur