Güzellik & Bakım Arkadaşlar bu parmagimdaki kılları alsam daha mı sert çıkar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anlamıyorum parmakta tüy neden olur 😀 Sizce almali miyim Arkadaşlar bu parmagimdaki kılları alsam daha mı sert çıkar? Cevapla Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Alma dursun ne zararı var gadası 0 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alınca daha sert çıkar hiç alma derim almadıysan. Aldıysan da hep al 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alırsan tüy değil kıl olarak geri dönerler😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl lazer yapan biri olarak delik görüntüsü var bence alma. kıl, delik görüntüsünden iyidir. sarart keşke ben de sarartmaya devam etseydim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Delik görüntüsü derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kılın olduğu yerde çok çok çok küçük delik olarak elde kalabiliyor Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Bence al kötü duruyor çünkü. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya daha kötü olursa Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Değil mi? Saf deri olması gerekirdi... 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. çikabilir 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. Alma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl alma sakın kara kara eşek kılı gibi çıkar 0 2 Yorumla Zestoldu +1 yıl GFDEHSAOLKFVDESK Yorumla SvmmSvm +1 yıl @Zestoldu deli ya 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alma dursun ne zararı var gadası
Alınca daha sert çıkar hiç alma derim almadıysan. Aldıysan da hep al
Alırsan tüy değil kıl olarak geri dönerler😄
lazer yapan biri olarak delik görüntüsü var bence alma. kıl, delik görüntüsünden iyidir. sarart keşke ben de sarartmaya devam etseydim
Delik görüntüsü derken
kılın olduğu yerde çok çok çok küçük delik olarak elde kalabiliyor
Bence al kötü duruyor çünkü.
Ya daha kötü olursa
Bir o kaldı almadığımız
Değil mi? Saf deri olması gerekirdi...
evet ya da lazere vuracan
Her seyi anladin bi buna mi takilip anlamadin
çikabilir
Alma
Ben erkek olarak jilete vurdum baya çıktı
Al tâbi