+1 yılBiz bi cinsellik kategorisinde soru sorduk diye sorumuz kaldırılıyor yorum yapıyoruz alakasız görüş denip yorumumuz kaldırılıyor. Ama bu pedofiliyi meşrulaştırmaya çalışan 9-14 yaşındaki çocuğu seks objesi olarak gösterip meşur eden ruh hastası iğrenç insanların pis fantezilerini yansıtan bu soruyu neden kaldırmıyorsunuz kızlarsoruyor? Birde süper soru seçmişsiniz. Yazıklar olsun
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki kısa boylu olmak şart değil ve uzun boylu olup gerçekten çok güzel tatlı sevimli ve ileri düzeyde etkileyici lolita kızlar görüyorum. Muhtemelen sende böylesin
11 Yorumla- +1 yıl
terbiyesiz sanane oyleyse
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıllolita boyla değil yaşla alakalı. çocuk yaştaki kızlara sarkıntılık eden hemcinslerimin tez vakitte cehennemin en dibine gitmesini temenni ederim.
110 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. Lolita olmak boyla alakalı bir şey değil. Lolita ne demek biliyor musun? Erken yaşta cinsel çekiciliği çok fazla olan kişilere denir. Yani biraz çocuklara kaçıyor bu durum. Mesela 14 yaşındasın fakat göğüslerin, kalçaların, tipin yetişkin gibiyse sen bir Lolita oluyorsun.
41 Yorumla- +1 yıl
Kızzz bu ne pedofiliği minnoşlaştırmaya çalışıyor resmen yeni gördüm 🙊🗿💀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHAyır ilgisi yok
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşından genç olman gerek diye biliyorum sanki rkdjdj
510 Yorumla
Soran+1 yılgencim
- +1 yıl
25’ten sonra kartlaşmaya başlıyor insan.🥹Boyun gayet iyi
Soran+1 yılteşekkür ederim ama deme kendine öyle bence
- +1 yıl
Seviyorum aslında bir yandan. Yaş aldıkça çekilicik seviyem arttı sanki. 😄 Her yaşın bir güzelliği var diyelim o zaman.
- +1 yıl
çekicilik* dkdks
Soran+1 yılmilf seven çok var ya
- +1 yıl
Tabii o da var tadını çıkarmak lazım her geçen yılın 😃
Soran+1 yıl❤️
- +1 yıl
❤️
- Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılKısa gösteren kıyafet hileleri var bir engel değil boy bence.
52 Yorumla
Soran+1 yılkısa olmak istemiyorumki
- +1 yıl
Anladım, o zaman yine de olur bence, yüzüm sevimli dediniz o nedenle sorun olmaz gibi 👍🏻
Bu işler sadece boya bakmıyor. Uzun boylu olup estetik, feminen, sempatik ve bebek gibi olan bir kadın da Lolita olabilir
315 Yorumla- +1 yıl
nasıl estetik, feminen, sempatik ve bebek gibi olabiliriz jdashdkj
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk boy kaç merak ettim
- +1 yıl
Ha öyle mi djlhfkjfsd :D Tamam.
- +1 yıl
@engnnnnlyda 1.65
- +1 yıl
Bu arada "doğuştan da" mı gelen bir şey edacım yoksa doğuştan gelen bir şey mi çünkü ikisi bambaşka anlamlara çıkıyor da :D
- +1 yıl
Yaa demek öyle, pekiştirebildiklerin ne kadar iş gördü peki?
- +1 yıl
Tabii ki, yolda kendi kendisine konuşan şizofren bir herif görürsem selamını söylerim.
"Yaşıtlarına göre erken gelişmiş ve yine kendi yaşatıları çocuk gibi görünürken kendisi oldukça çekici görünen, yaşça büyük erkeklerden ilgi gören ve yaşça büyük erkeklere ilgi duyan genç kız" diye biliyorum ben Lolita'nın anlamını.
Yani bunun boy ile alakası yok, söylediğim özelliklerle alakası var.Bu arada yetişkin bir insanın 18 yaşından küçük bir insanla olması yasadışı bir durum, bilgin olsun.
Neden Lolita olmak istiyorsun ki?10 Yorumla
+1 yılLolita olmaya gerek yok. Tatlı ol, sevimli ol. Lolita olmak nedir yahu? Lolita tarzı başkadır, Lolita'yı konsept olarak kullanmak başkadır ve ikinciye karşıyım, birinciyi de insanların kendi pislik emelleri için kullanmalarına karşıyım.
10 Yorumla
+1 yılbana lolita diyen oluyordu ya özellikle yaşça büyükler genç kizlara böyle diyor ama boyla alakali değil bence bu arada kötü bi anlami var sanirim onun
22 Yorumla- +1 yıl
Evet pedofililik ile alakali bu
- +1 yıl
@Mayako_Aiko öyle sanirim 🫤
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlamazsın sanırım ya yani benim öyle bir isteğim olmadı ama. Kendimden pay bicersem ben de 1.70 55 kiloyum topuklu giysem 1.80 zaten... olmuyor yani
22 Yorumla
Soran+1 yılpff ama aslında erken gelişen değil mi bence insanlar slk olduğu için böyle ablaşıldı hep
- +1 yıl
Boy o kadar var mısın cidden
+1 yılLolita olunca ne oluyor ki kendin ol kendin özenmeyin saçma sapan rollere, karakterlere az özgün olun ya , olgun olun.
10 Yorumla
+1 yıl190 olmama rağmen 170 itici bence. Kadın dedigin minnak olur.
24 Yorumla- +1 yıl
190 boyu olan sana senden kısa herkes minnak yalnz 😄 2 m bahsetmiyoruz 170 boydan bahsediyoruz burada bacagn kadr boyu var abartma
- +1 yıl
Yani ne biliyim ne kadar minik o kadar güzel aslinda 170 çok sırık değil haklısın.
- +1 yıl
190 boyu olan biri sırık da 170 yanında kedi yavrusu gbı durur 😄😄
- +1 yıl
Aynen
Belli kural ve kaideler değişmiyor işte. boyun kısa olsaydı olurdun.
03 Yorumla
Soran+1 yılherkes olursun demis
Gizli Üye(30-35)+1 yılLolita olmanın ne demek olduğunu yorumlardan biraz öğrendim. Ben de lolita olmak isterdim. Ve senin gibi boyum uzun. Ama sen çok uzun değilsin ve bence lolita olursun. Yüzüne yaglarla bakım yap, yüzün parlasın yumuşasin
01 Yorumla- +1 yıl
Fenomen mi ne o?
+1 yılCahillik mi değil mi bilmiyorum ama ilk defa böyle bir şey duydum okudum gördüm. Bu da ne
08 Yorumla
Soran+1 yılfantezılerden uzaksın
- +1 yıl
Değilim emin ol ama ilk defa duydum
Soran+1 yılbabacık gibi düsün
- +1 yıl
Suggardady gibi mi
Soran+1 yılhayır aslında step
- +1 yıl
😶😑 değişik bir de ben değişiğim diyordum
- +1 yıl
Ben de ilk kez duydum şok üstüne şok yaşadım resmen pedofiliği pembişleştirmeye çalışıyorlar
- +1 yıl
@Bıktımbıktımbıktmm normalleştirmedikleri ne kaldı ki?
+1 yılSanmıyorum güzel bir yüz çekici bir fizik yeterli bence
10 Yorumlaboyla hiçbir alakası yok, bebeksi suratın varsa o iş tamam.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Olur neden olmasın, insan neden lolita olmak ister?
10 YorumlaLolitaligin boyla doğrudan ilgisi yok aslında, yaş ve genel vucut görünümü
00 Yorumla
+1 yılHayır kısa boylu olmak şart değil giydigin kıyafet ve makyaj bu sorunu çözer
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılLolita yı erkekler farklı bir şey olarak kullanıyor ama neyse bize göre hava hoş
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılYoo 12-15 yaş arası olman yeter. Lolita 12-15 yaş arası kızlara denir.
00 Yorumla
+1 yılYaslı amcaların ilgilerini bakıslarını görmedigim zaman seviyorum kfmzms
00 YorumlaLolitanın kısa boyla alakası yok. Fizik nasıl
00 Yorumla
+1 yıllolita olmak önemlimi bu kadar bilmiyorum ve lolita diyince hep aklıma lolipop geliyor :D
00 YorumlaSenin için lolita tarzı oluşturalım 3D modelleme yöntemleri ile.
Gel bakalım
01 Yorumla
+1 yılLolita 9-14 yaş arasındaki kızlar için kullanılan iğrenç bir terim. Lolita değilsin knk.
512 Yorumla
Soran+1 yılkaynak gıtunmukbk
- +1 yıl
lolita olayının kökeni nabakov'un romanından geliyor. Humbert adlı bir pedofilinin 11-12 yaşındaki bir kız çocuğuna olan takıntısını ele alıyor kitap. Kitapta lolita gibi kızlar 9-14 yaşlarında olan olarak açıklanıyor. Lolita gibi iğrenç bir kelimeyi f@ntezilerin için kullanmayı kes çünkü şu an yaptığın şey pedofiliyi meşrulaştırmaktan başka bir şey değil.
- +1 yıl
nabokov*
- +1 yıl
Ayrıca kitaptaki lolita 145 boyundaydı.
- +1 yıl
Seni de pek ciddiye almamış bu lolita
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın. Özellikle Lana Del Rey'in şarkılarından sonra bir lolita furyası aldı gitti, Lana'nın şarkılarını seviyorum ama Lolita'ya özendirmek hoş gelmiyor. Giyiniş bakımından değil, direkt Lolita'nın konsepti iğrenç. Emzik takanlar bile var. Rezalet.
- +1 yıl
Haklısın evet ben de lanayı çok seviyorum ama lanadan sonra lolita olayı çok yanlış anlaşıldı kesinlikle. Lolita giyinme tarzı olarak alındığında bir sorun yok sahsen ama bazı kişiler "lolita"yı c*nsel oyunları için aldığında bu zaten direkt pedofiliyi meşrulaştırma oluyor. Lolita'nın kitabını okuyan Lolita konseptinin ne kadar kötü olduğunu anlar zaten
- +1 yıl
Evett böyle düşünen birisi bulduğuma çok sevindim. Giyinişi ben de seviyorum ama belirli bir çağrışım yoksa seviyorum veya seks oyunları yoksa. Lolita'yı da bir yere kadar okuyabildim. Bu kitabın nasıl romantizmini kasabiliyorlar aklım almıyor, bu rezil bir şey tutkulu ya da aşkla ilgili değil.
- +1 yıl
Hadi barışın. Değmez zaten
- +1 yıl
Kitap romantik değil ki zaten, Nabokov da bu kitap takıntılı bir pedofilinin (Humbert'in) psikolojisini ele alıyor diyor zaten ve evet ben de şu an okuyorum üslup açısından çok güzel ancak okuması çok zor :/ adamın kitabın başlarında kız çocuklarını izlemek için parklara gitmesi vb çok mide bulandırıcı
- +1 yıl
abi ne alaka soruyu soran kişi lolitayı fantezisi için kullanarak pedofiliyi meşrulaştırmış oluyor ki bu bir suç-
şu an konuştuğum kişi ise bana katılıyo zaten? - +1 yıl
Pedofiliyi meşrulaştıran iğrenç bir şey
+1 yılLolita olmak için ilk kriter yuvarlak ve kalkık popoya sahip olmaktır. Gerisini ben hallederim.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılUzun boyluyum daha iyi olursun
15 Yorumla
Soran+1 yılkacsın
- +1 yıl
1.87
Soran+1 yıl175 erkeklere aşık olduğum için hep sıkıntı oluyor ya
- +1 yıl
Neden öyle oluyor
- +1 yıl
Sor
- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılLolita ne lolipop gibi bir şey mi? Lolita diyen birini ciddiye alamam.
00 Yorumla
+1 yılBen kendimi öyle hissediyorum ama nişanlım bile çocuk gibisin diyor. Kısa minyonum zayıfım ve biraz masum safım panikliyim sevimliyim vsvsss
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLolita olmak mı istiyorsun? Kıyafet, karakter ve istek olarak uygun olman lazım herşeyinle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlla kısa boylu olmak gerekmiyor. Zayıf küçük yüzlü oluyorlar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLolita hakkında bi fikrim yoktu aslında hiçte masum bir şey değilmiş pedofiliyi insanların gözü sokan iğrenç birşeymiş.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilirsin aslında ama ne konuda olmak istiyorsun umarım sapıkça bir anlamda değildir 🤦♂️
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen cevaplarım istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yıl170lik Lolita olursun sen de
16 Yorumla
Soran+1 yılviski miyim ben
Cevap sahibi+1 yılLolitasın
Soran+1 yıleyvallah
Cevap sahibi+1 yılGalp
Soran+1 yılmuah
Cevap sahibi+1 yılMmmuahhh
- Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılLolita boyla alakalı bir şey değil yaş ile alakalı
11 Yorumla- +1 yıl
Sorabilirsiniz
- Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılBence senden daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılLolita kısa boyludur kısa boylu kadın mutlulugu katlar😂
00 Yorumla
+1 yılYok giyiminle bakımınla hertürlü olabilirsin 🙃
00 Yorumla
+1 yılresmını at da bakalım bız karar verelım lolıta olacagına olmayacagına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyla alakası olduğunu sanmıyorum. Lolitalık içten gelen bir şeydir. Sevgilin olmayı çok isterdim 🥵😍
10 Yorumlalolita boyla alakalı değil sanki
14 Yorumla
Soran+1 yılaslında olmamalı zaten ama öyle sanılıyor ufak tefek kızlar geliyor akla
Soran+1 yılkalp yapan hanımabla kim?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLolita ne ya ırıspı diyemeyen lolita diyo😂
21 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılHayırdır aq birkere de iyi bişeye özenin be
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılKac kılosun kıloya baglı
04 Yorumla
Soran+1 yılkemiklerle alakalı değilmi 56
- +1 yıl
Oylryse sen olabılırsınkı
Soran+1 yılama biriyle konuşunca yani daddy fantezisi için bıyumu duyunca şeyi gidiyo
- +1 yıl
Anlamadım dırek bana de
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSenden bırsey olmaz bence o konuda
10 Yorumla Lolita ne bacım Allah aşkına
11 Yorumla- +1 yıl
boş ver
Lolita ergen yasta kızlara denilmiyor mu
11 Yorumla- +1 yıl
Evet yaşından büyük adamların sevgilisi olan ergen kızlara deniliyor belliki bu kızda bi sugardady arıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlursun datlu ☺️🙈 eşim olsan evden cikmazdim 🤭🤭🙈🙈🙈🥰
10 Yorumla
+1 yıllolita olup napicaksin acaba hjhghddh🫥
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yıldüzgün fizik lazım önce
10 Yorumla
+1 yılMasum gözükmek gerek saf
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılLolita genç kız demek zaten
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılLolita olmaya ne gerek var ki
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu ve çıtır olman yeterli
00 Yorumla
+1 yıl56 kiloyla da olamazsın 170 boyla da
00 Yorumla
+1 yılLolita olmak için boy değil çıtır olmak gerekiyor
00 YorumlaKendin ol yeter imrenme benzeme
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Niye olmak istiyorsun ki
00 YorumlaHayır ruhunda varsa lolitasındır 💅
00 Yorumla
+1 yılYaş ile direkt alakalı. Fizik ile değil.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu da olunabilir
00 Yorumla - Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne