Güzellik & Bakım Saç ekimi için traktör şart mı, göz altı kremi için göz altına alınmamız şart mı, yüzdeki kırışıklıkları ütülesek düzelir mi 🤣? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Hadi bilginizle duş aldırın, bilgi hamamında terleyelim sjjsjs#Edameda kişisel bakım soruları 💅 Güncellemeler+1 yıl Bu da mı süper soru 🤣 Güncellemeler+1 yıl Kaz ayakları olanlar kümeste mi yaşamalı? Yağlı saçlarda patates kızartılır mı? Kuru ciltler yağmur duasına mı çıkmalı? Sjdjd Saç ekimi için traktör şart mı, göz altı kremi için göz altına alınmamız şart mı, yüzdeki kırışıklıkları ütülesek düzelir mi 🤣? Cevapla Bakım Soruları Kırışıklık Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Traktörüm yok ama gel ütüyü basayım ayıp ettn 2 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eda sen ve böyle bir soru 🙄 2024 sen nelere kadirsin 🤦😀😀 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye herkes şaşırıyor ya jsjd Yorumla Gizemli_-Adam +1 yıl Neyse içtiğin karsimin formülünü söyle sen bana yaptığı kafayı begendim 😀🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Siz de olmasanız KS atarlı toksiklerin çiftliği olacak iyi ki varsınız. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🫣😌 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 819 cevap paylaştı. Eda’ nın uykusu gelmiş ya da içtiği su fena çarpmış 😀😀😀 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaz ayakları olanlar kümeste mi yaşamalı? Yağlı saçlarda patates kızartılır mı? Kuru ciltler yağmur duasına mı çıkmalı? Sjdjd Yorumla uusluu +1 yıl Ne içtiysen içme bi daha 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı. Hepsini tek seferde sorman fazla oldu 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. traktör şart tabi hangi çağdayız ökzle çit sürecek halimiz yok ya asdfasdf 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :D 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı. Saç ekimi için traktör + mibzer lazım onu biliyorum bak 😂 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence hiç gerek yok bunlara doğal güzellik denen bir şey de vardır 😊😂 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. benim arkadaş traktörcü ama kendi şeyini ekemiyor demek ki 🤣 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Tarlami o kafa sürüp ekince çim. cikacak xdxd 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilmem ne ekersen o çıkar, saç ek de saç çıksın bari xd Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Fdf tarama özürlüler düşünsün Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl naptın az önce güldür güldür mü izledin 🤔 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 🫢🤣 Yorumla 1ömeryıldırımm +1 yıl 🤣🤣🤣Ahhh beee Eda Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye kiiii Yorumla 1ömeryıldırımm +1 yıl çok tatlısın gerçekten 😍 Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkürler, 😂 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Edanin hesap çalınmış galiba arkadaşlar 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Değişiklikler iyidir 🤣 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 572 cevap paylaştı. Kahkaha şelalesindeyiz 🥶🥶🥶 1 22 Yorumla Edameda06 +1 yıl He şüko Donarak öldürcem seni Yorumla SkrErd37 +1 yıl Edoş medoş öldürmen için "espri" yapman yetiyor zaten 🤪😝 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🫣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Göz altına alın bunu espri yapıyooorr fkdkdld Yorumla Edameda06 +1 yıl Şüko müko, Kaz ayakları olanlar kümeste mi yaşamalı? Yağlı saçlarda patates kızartılır mı? Kuru ciltler yağmur duasına mı çıkmalı? Yorumla SkrErd37 +1 yıl Dkdkdkdldldd Yorumla SkrErd37 +1 yıl Siteyi buz devri yaptın edoş medoş 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok bence site ısındı xjdjd Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yav he he delüüü fjdkdld Yorumla Edameda06 +1 yıl 😶🌫️😶🌫️. Yorumla SkrErd37 +1 yıl Nerden kaptın bu esprileri anlamadım ki 🤪 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kopya çektim🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hangi ustadan 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eşofmanlı Şevket jdjdjd Yorumla SkrErd37 +1 yıl Eşofmanlı Eda fkfldldld Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤓🤓, Yorumla SkrErd37 +1 yıl Ve edoş hanımdan bir pp değişikliği daha!!Edoş : Yiteerrr Yorumla Edameda06 +1 yıl Bu adalar sıkılıyorum Sabri jdd Yorumla SkrErd37 +1 yıl Belli edoş 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😆,, Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bu sıcakta serinlemek için senin esprilerini dinlemem yeterli olacaktır 😂😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de şükoş Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Edacım sen böyle şeyler yapma ya 1 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Niyie Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Çünkü düşerim Yorumla Edameda06 +1 yıl Düş ama yakamdan xddjd Yorumla teflon-_-tava +1 yıl 🤦♂️🤦♂️🤦♂️bak buna gülerim kolaymı öyle teflon tavanın görüş alanına girip kaçmak Yorumla Edameda06 +1 yıl Görüş alanına sığmamış olabilrm jxjdj Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Önuargılarımızı yıkabilirmiyiz efendim. Dar görüşlü biri olduğumu düşünmüyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Belki bne şişmanımdır 🤣 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Kışın üşümem yazın gölgende yaşarım daha ne istiyim Yorumla Edameda06 +1 yıl Hahahha Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤓🤓 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. Sürmeyi gözümüz yerine ekmeğe sürsek olmaz mı 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı. Değil canım, senin kafa fazla olmuş, bi sal 😅 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yetmez, mibzer de lazım 😂 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ya bu neydi şimdi 😅 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Güldür güldür Show hzjs Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. şart değil sjdjdjdj 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Traktörüm yok ama gel ütüyü basayım ayıp ettn
Eda sen ve böyle bir soru 🙄 2024 sen nelere kadirsin 🤦😀😀
Niye herkes şaşırıyor ya jsjd
Neyse içtiğin karsimin formülünü söyle sen bana yaptığı kafayı begendim 😀🤣
😂😂.
Siz de olmasanız KS atarlı toksiklerin çiftliği olacak iyi ki varsınız.
🫣😌
Eda’ nın uykusu gelmiş ya da içtiği su fena çarpmış 😀😀😀
Kaz ayakları olanlar kümeste mi yaşamalı? Yağlı saçlarda patates kızartılır mı? Kuru ciltler yağmur duasına mı çıkmalı? Sjdjd
Ne içtiysen içme bi daha 🤣🤣🤣🤣
Hepsini tek seferde sorman fazla oldu 🤣🤣🤣
traktör şart tabi hangi çağdayız ökzle çit sürecek halimiz yok ya asdfasdf
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :D
Saç ekimi için traktör + mibzer lazım onu biliyorum bak 😂
Bence hiç gerek yok bunlara doğal güzellik denen bir şey de vardır 😊😂
benim arkadaş traktörcü ama kendi şeyini ekemiyor demek ki 🤣
Tarlami o kafa sürüp ekince çim. cikacak xdxd
Bilmem ne ekersen o çıkar, saç ek de saç çıksın bari xd
Fdf tarama özürlüler düşünsün
🤣
naptın az önce güldür güldür mü izledin 🤔
Evet 🫢🤣
🤣🤣🤣Ahhh beee Eda
Niye kiiii
çok tatlısın gerçekten 😍
Teşekkürler, 😂
Edanin hesap çalınmış galiba arkadaşlar
Değişiklikler iyidir 🤣
Kahkaha şelalesindeyiz 🥶🥶🥶
He şüko Donarak öldürcem seni
Edoş medoş öldürmen için "espri" yapman yetiyor zaten 🤪😝
🤣🫣
Göz altına alın bunu espri yapıyooorr fkdkdld
Şüko müko, Kaz ayakları olanlar kümeste mi yaşamalı? Yağlı saçlarda patates kızartılır mı? Kuru ciltler yağmur duasına mı çıkmalı?
Dkdkdkdldldd
Siteyi buz devri yaptın edoş medoş 🤣
Yok bence site ısındı xjdjd
Yav he he delüüü fjdkdld
😶🌫️😶🌫️.
Nerden kaptın bu esprileri anlamadım ki 🤪
Kopya çektim🤣
Hangi ustadan 🤣
Eşofmanlı Şevket jdjdjd
Eşofmanlı Eda fkfldldld
🤓🤓,
Ve edoş hanımdan bir pp değişikliği daha!!
Edoş : Yiteerrr
Bu adalar sıkılıyorum Sabri jdd
Belli edoş 🤣
😆,,
Bu sıcakta serinlemek için senin esprilerini dinlemem yeterli olacaktır 😂😂😂
Bence de şükoş
Edacım sen böyle şeyler yapma ya
Niyie
Çünkü düşerim
Düş ama yakamdan xddjd
🤦♂️🤦♂️🤦♂️bak buna gülerim kolaymı öyle teflon tavanın görüş alanına girip kaçmak
Görüş alanına sığmamış olabilrm jxjdj
Önuargılarımızı yıkabilirmiyiz efendim. Dar görüşlü biri olduğumu düşünmüyorum
Belki bne şişmanımdır 🤣
Kışın üşümem yazın gölgende yaşarım daha ne istiyim
Hahahha
🤓🤓
Sürmeyi gözümüz yerine ekmeğe sürsek olmaz mı
Bu dediklerin keşke olsaydı 😂
Değil canım, senin kafa fazla olmuş, bi sal 😅
Yetmez, mibzer de lazım 😂
Ya bu neydi şimdi 😅
Güldür güldür Show hzjs