Özellikle dudak dolgusu çok yaygınlaştı ancak o iğneli uygulamalar beni ürkütüyor yaptiran var mi?

Babacığımın bir lafı vardır 😍👇
Dışarda yaşlanmış, belli yaaşa gelen kadınlara bir bak;kiminin çok ruj sürmekten dudakları yark yark tırnakları oje sürmekten tırnak özelliğini yitirmiş ciltleri ise pörsk olmuş.
En güzeli daima doğallık, şu makyaj yapanları bir duşun altına tutmak gerek derdi..
Ki estetik yaptırmakta bu makyajdan iki kat yapay duran bir durum..
Yapana da saygım var ama ben tercih etmem
Yaptırmadım ve kesinlikle de yaptırmam. Bir kere Allahın yarattığını sen nasıl begenmezsin. Ve yaptırdıktan sonra bir doğallığın kalmıyor ki kendi gözünde olsun çevrendekilerin gözünde olsun.. Hep yapma olarak bahsedecekler
Makyaj yapan bir kızdan bile soğuyorum ne botoksu ne dolgusu. Fahişelerin sermayesi vücududur o yüzden önem verirler de senin sermayen de mi vücudun?
Allah seni nasıl yaratmışsa öyle güzelsindir. Ne boya seni güzelleştirir ne de plastikler, iğneler.
Ben yaptırmadım ama 30 lari geçince sadece gozalti kirisikligi icin dusunebilirim
düşün zaten düşün. Fahişelerden farkın olsun, güzellikle değil de, zekayla önplana çık.
Gerçi zeki olan hiç bir kız da güzel görüneyim diye düşünmez. O yüzden söylediğim şeyin saçmalığını kabul ediyorum.
İyi geceler.
Dudaklarını sevgilinin ısırdıgını düşün patladı bummmmm sonra ayrılık
Cevap
11Cevap
artık cok kolay oldu iyi bir guzellık merkezınde 15 dk içinde yapıyorlar fakat bence eger dudagın aşırı ınce deılse hiç girişme cunku dogal durmuor cok şişirince
Belli bir yaştan sonra yapılmalı yoksa kırk yaşında yaptırdığınızın bir numarası kalmıyor ben alnıma bir kere yaptırmıştım baya da oldu
Yaptırmam ben herhalde yaşlansam da. Zamanın bize kattıklarını gizlemeye karşıyım :D
Hayır. bence yaptırılmaması lazım. Ama göğüsler büyütülebilir :)
bence hiç hoş değil herkeste aynu dudak güzelde durmuyo cinsel obje gibi görünüm göateriyo
Yaptırmayın hiç hoş değil genç yaşınızda
Bağımlılık oluyor bir yerden sonra sanırım.
Artık her kız estetikten ibaret oldu normaldir.
Sağlık dışında olan her şey çok gereksiz bence
Gözaltı ışık dolgusu ve dudak dolgusu düşünüyorum
hanfendi bence önemsiz en güzeli dogal olmak
Sakın ya ben gördükçe iğreniyorum
Yaptırmam ben doğal olmak dahs güzel
Kadınlara önemli demek ki
çok gereksiz orjinal bozuluyor
Yaptırıcam
Yaptırmam
Ben yaptırmadım
doğru bulmuyorum
Param olsa yaptırırdım