Güzellik & Bakım Sizin kadınlarda sürdüğiniz dudak şekilleri? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genel sorum erkeklere sizin kadınlarda hoş bulduğunuz dudak şekilleri boyutları? Güncellemeler1 yıl Sizin kadınlarda sevdiğiniz dudak şekilleri? Sizin kadınlarda sürdüğiniz dudak şekilleri? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 879 cevap paylaştı. İnce, geniş ve yuvarlak hariç diğerleri güzel duruyor 1 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Biz böyle detayları bilmeyiz. Umurumda da olmaz. Baktığımızda kız hoşumuza gitmişse olay bitmiştir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl . 😂 Yorumla SİTENİNDİNAZORU 1 yıl Niye gülüyon yaaa. Haa doğru senin ismin gülsüm 😝 Yorumla
Biriburda Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yüz yapısına göre değişirde nefret ettiğim dudak kalın dursun diye çenenin yarısı bıyığın yarısına kadar ruj sürenler var iğrenç duruyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl bazıları abartıyor katılıyorum çamur gibi duruyor zaten. Yorumla Biriburda 1 yıl Birde üstüne dudak büzüştürüp video resim atmaları 👎 Yorumla Soran 1 yıl Benim gibi 😂 Yorumla Biriburda 1 yıl Videonu izlemedim 😀 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kalp + alt dolgu. Bu arada benim yüz, burun ve dudğon birbirine entegre olduğunu düşünüyorum. Üçü de kalp şeklinde sanki 😄 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. dudakları dolgun olmayan kadınlar afganistana gitsin veya ölsün 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yay biçimli ve aşağı dönük iyi duruyor 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalbi güzel olsun yüzündeki boyalar değil 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kalbine bakan az Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Ben bakarım ne insanlar gördüm yüzleri güzel olup kalpleri pas tutmuş Yorumla Soran 1 yıl Valla bizde gördük herkes güzel olsun bu ülkede zorba yapan var dalga geçen var ben kendimi seviyorum orası ayrida Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Boş insanlara takılmamak lazım, baktın gördün seni yoruyor yol yakınken uzaklaşacaksın, herkesi dikkate almayacaksın Yorumla Soran 1 yıl Zaten yoruldukca çöküyoruZ Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Çöktüğümüz yerden kalkmak önemli Yorumla Soran 1 yıl Kalkamıyorsak? Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Birinin elinden tutup kaldırması gerekiyor Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Erkek Dudağı Olmadığı Sürece Sorun Yok 0 16 Yorumla Momi9 1 yıl Wofkajdjjss Yorumla Soran 1 yıl Erkeğin dudağı nasılmış genelde erkeklerin dudağı güzel oluyor 🤭😁 Yorumla xomerfarukyavuzx 1 yıl Sen Dene Ben Almıyayım Yorumla Soran 1 yıl Senin dudağına bakayim ben Yorumla xomerfarukyavuzx 1 yıl Benim Dudağım Yok ya Ben Burundan Besleniyom Yorumla Soran 1 yıl Burnunu at bakayim Yorumla xomerfarukyavuzx 1 yıl Attım Gördğn mü Herkese Açık Yaptım Birde Yorumla Soran 1 yıl Burnun geniş ama idare eder dudakların bence gayet yeterli neyini beğenmedin. cene kasin güzel kasların çok güzel yüzünde peynir gibi maşallah Yorumla Soran 1 yıl Yandan kavisli mi burnun Yorumla xomerfarukyavuzx 1 yıl Lan Kavisli Veya Değil Napıcan Anlamadım Ben Kendimden Memnunum He Eğer Bir Değer Biçeceksen Para Olur Hediye Olur Okey Yoksa Yorumlamak Olmaz 👍 Yorumla Soran 1 yıl Ben objektif yorumladım yani güzelsin hoşsun yakışıklısın bir başak burcu olarak yorumlasam olmuyor benim cildim sen gibi bebek değil şanslısın ☺️ Yorumla xomerfarukyavuzx 1 yıl Saolda Burcumu Nereden Biliyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Ben senin evini aileni biliyorum tanıyorum seni 😂 Yorumla xomerfarukyavuzx 1 yıl Sorun Olmaz 👍 Yorumla Soran 1 yıl Şaka yaptım bende başak burcuyum ondan ☺️ Yorumla xomerfarukyavuzx 1 yıl 👍 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,5b cevap paylaştı. Geniş ama çokta olmamalı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Benim ki gibi demi 😂 Yorumla myd1oez 1 yıl Bir tık fazla geldi ama diğerlerinden daha iyi Yorumla Soran 1 yıl Gülünce kocaman oluyor ondan büyük gelmiştir 😂 Yorumla myd1oez 1 yıl Evet olabilir Yorumla Soran 1 yıl Evett (: Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. yay biçimli 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 40 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. Dolgun dudak 0 0 Yorumla
Momi9 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Hepsi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bülent Ersoy'un dudağı da mı 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İnce, geniş ve yuvarlak hariç diğerleri güzel duruyor
Biz böyle detayları bilmeyiz. Umurumda da olmaz. Baktığımızda kız hoşumuza gitmişse olay bitmiştir.
. 😂
Niye gülüyon yaaa. Haa doğru senin ismin gülsüm 😝
Yüz yapısına göre değişirde nefret ettiğim dudak kalın dursun diye çenenin yarısı bıyığın yarısına kadar ruj sürenler var iğrenç duruyor
bazıları abartıyor katılıyorum çamur gibi duruyor zaten.
Birde üstüne dudak büzüştürüp video resim atmaları 👎
Benim gibi 😂
Videonu izlemedim 😀
Kalp + alt dolgu. Bu arada benim yüz, burun ve dudğon birbirine entegre olduğunu düşünüyorum. Üçü de kalp şeklinde sanki 😄
dudakları dolgun olmayan kadınlar afganistana gitsin veya ölsün
😂😂
Yay biçimli ve aşağı dönük iyi duruyor
Benim için yay biçim
Kalbi güzel olsun yüzündeki boyalar değil
Kalbine bakan az
Ben bakarım ne insanlar gördüm yüzleri güzel olup kalpleri pas tutmuş
Valla bizde gördük herkes güzel olsun bu ülkede zorba yapan var dalga geçen var ben kendimi seviyorum orası ayrida
Boş insanlara takılmamak lazım, baktın gördün seni yoruyor yol yakınken uzaklaşacaksın, herkesi dikkate almayacaksın
Zaten yoruldukca çöküyoruZ
Çöktüğümüz yerden kalkmak önemli
Kalkamıyorsak?
Birinin elinden tutup kaldırması gerekiyor
Erkek Dudağı Olmadığı Sürece Sorun Yok
Wofkajdjjss
Erkeğin dudağı nasılmış genelde erkeklerin dudağı güzel oluyor 🤭😁
Sen Dene Ben Almıyayım
Senin dudağına bakayim ben
Benim Dudağım Yok ya Ben Burundan Besleniyom
Burnunu at bakayim
Attım Gördğn mü Herkese Açık Yaptım Birde
Burnun geniş ama idare eder dudakların bence gayet yeterli neyini beğenmedin. cene kasin güzel kasların çok güzel yüzünde peynir gibi maşallah
Yandan kavisli mi burnun
Lan Kavisli Veya Değil Napıcan Anlamadım Ben Kendimden Memnunum He Eğer Bir Değer Biçeceksen Para Olur Hediye Olur Okey Yoksa Yorumlamak Olmaz 👍
Ben objektif yorumladım yani güzelsin hoşsun yakışıklısın bir başak burcu olarak yorumlasam olmuyor benim cildim sen gibi bebek değil şanslısın ☺️
Saolda Burcumu Nereden Biliyorsun?
Ben senin evini aileni biliyorum tanıyorum seni 😂
Sorun Olmaz 👍
Şaka yaptım bende başak burcuyum ondan ☺️
👍
Geniş ama çokta olmamalı
Benim ki gibi demi 😂
Bir tık fazla geldi ama diğerlerinden daha iyi
Gülünce kocaman oluyor ondan büyük gelmiştir 😂
Evet olabilir
Evett (:
yay biçimli