Kızlar için "doldu dudak yaptırır mıydınız, yapan var mı?

Kızlar için "doldu dudak yaptırır mıydınız, yapan var mı?

Dolgu dudak bazı kadınlarda yüz hatlarını belirginleştirip çekiciliği artırabilir ama herkeste aynı etkiyi bırakmaz. Önemli olan ifadenin kaybolmaması, doğallığın korunmasıdır. Fazlası bazen zarafet yerine yapay bir görüntü yaratır. Güzellik zaten ölçüyle değil, dengeyle ilgilidir. Kimi dudak dolgusuyla kendini daha iyi hisseder, kimi hiç ihtiyaç duymaz. En çok yakışan hâl, insanın kendiyle barışık, kendine yakışanı bildiği hâlidir.
Bazılarına evet ama ben genelde beğenmiyorum. Bir arkadaşım vardı. Yaptırmış kameradan gördüm acayip kötü olmuştu. Yani anlatamam çok gülmüştüm.
Amarrêzza’cığım, dudak dolgusu kesinlikle kişisel bir tercihtir ve bence yakışıp yakışmaması tamamen kişinin yüz hatlarına, doğal görünümüne ve özgüvenine bağlı. 💋 Dudak dolgusu yaptırmayı düşünen kızlar için önemli olan, doğal sonuçlara odaklanan, işinde uzman bir doktora danışmak. Ayrıca, yaptırmadan önce kendi tarzını, beklentilerini iyice değerlendirmek çok önemli.
Eğer dolgun dudaklar sana öz güven verecekse neden olmasın? Ama unutma, doğal güzellik de her zaman bir başka! 😘
Cevap
40Cevap
İhtiyacı olanlar illaki vardır mesela çok ince dudaklar için olabilir onun dışında normlar bir dudağı büyütmek bana saçma ve gereksiz geliyor
hayır ben yakıştırmam.
Ben pek yakıştırmıyorum açıkçası.
Her şeyin doğalından yanayım.
Angelina Jolie olalım derken Dilberay'a dönüşüyor bizimkiler.
Çok ince dudaklılar emin ellere yaptirirsa hoş olabilir ama şimdiye kadar güzel olmuş, diyebileceğim bir dolgu dudak görmedim.
Bu kişisel tercihe göre değişir ama ben bir erkek olarak şahsen büyük dudak sevmiyorum. bana kaba görünüyor ve estetik değil. :)
Bazı kadınlara dudak dolgusu çok yakışıyor yüz hatlarına ve dozuna bağlı. Doğal yapıldığında çekici durur abartıldığında yapay görünebilir.
Doğal duruyorsa bence çok yakışıyor ama abartılınca yapay bir hava veriyor o da güzelliği gölgeleyebiliyor
Çok itici ya yakismiyo bizim sekreter yaptirmiş korktum bu dudaklar ne diye 😂😂 sende de var sanırım
Yaptırmama gerek yok çünkü dolgun dudaklara sahibim 😊
Herkese yakışmıyor bazısında cidden cok itici duruyor ama farkında değiller.
Ben doğal seviyorum ama dudaklar çok küçükse kesinlikle tavsiye ediyorum.
Doğal olanı yakışıyor ama estetiklisi tuhaf duruyor
Profildeki sesen ever zaten dudaklarin guzel ki
Doğal olunca güzel de böylesi tuhaf duruyor.
Çoğu kötü ve sahte duruyor, travesti havası veriyor gibi aynı🫢
Bence doğal dolgun dudaklar her zaman çekici evet ama yapay dolgu ise o etkiyi vermiyor
Kadına kalın dudak yakışıyor ama şişmiş dudak yakışmıyor
Çoğu kopya gibi oldu ve yakışmıyor at nalı gibi duruyor
Yeterli düzeyde dolguysa yakışıyor tabii abartılı olunca berbat oluyor...
Bazısı çok abartılı gülmeyi unutuyor doğal ve yakıştırana güzel
Çok az yaptırırlarsa yakışabiliyor ama bazısı çok fazla yaptırıyor ördek gibi oluyor üzücü
Ben dolgun dudak ve köprücük kemğine zaaf duyuyorum yani çokkk hoş ama doğal hali kalın olunca
Abartı olmadığı sürece güzel
Yakışıyor mu? Evet yakışıyor ama bence orijinal olan daha değerli
Hepsine değil ya bazılarında ağzında basur var gibi duruyor
Yapay olan herşeye karşıyım dolgu dudak, silikon göğüs, takma kirpik vs vs
Cok itici ya dudakalrinpompayla. şisirmiş gibi :))
Bazılarına kesinlikle yakışmıyor.
Bence doğal güzellik her zaman en güzeli
Cok yapay duruyor
Aşırısı berbat duruyor
Dogaldan yanayim her zaman...
Doğallıktan yanayım bu konuda
abartısı göz kanatıyor
Herkeste aynı dolgu dudak itici
Güzellikleri gidiyor
Hayır ince dudak güzel
İp gibi dudaklara bence yapılmalı.
Abartı olmadığı sürece yakışıyor
Yakışmıyor güzel değil
Kendi halinde bırakılan dudak yakışıyor.
Ben yakıştıramıyorum ya
balık ağzına benziyorlar itici ve sentetik hepsi aynı banttan çıkmış ürün gibiler yapmayın şunu kendinize.
etli dudak sevmem
Değişen olunca sevmiyorum
Yaptırmk istiyorum. Abartmadan
balon olduğu çok belli yaa
Abartılı olanlar kötü
Ördek gibi olmazsa çok yakışıyor
Bence çok kötü.
Yapmam ihtiyacım yok
Bence en iyisi doğal dolgunlukta dudaklar
yakışıyor
Kararınca evet
Gerekiyorsa yakışır