Arkadaşlar kaşlarım fotoğrafta belli olmak üzere biraz az duruyor bide ortası ayrık, bu çok mu kötü duruyor? Bu fotoğraftan önce dert edinmiyordum. Yorumlarınızı almak istiyorum. Not; nişanlıyım üsluplu şekilde yorumunuzu belirtirseniz çok sevinirim

Arkadaşlar kaşlarım fotoğrafta belli olmak üzere biraz az duruyor bide ortası ayrık, bu çok mu kötü duruyor? Bu fotoğraftan önce dert edinmiyordum. Yorumlarınızı almak istiyorum. Not; nişanlıyım üsluplu şekilde yorumunuzu belirtirseniz çok sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaşlarında bir sorun göremedim, bence tatlı hoş bir havan var başkalarının ne dediğine bakma herkes iyi niyetli değil.
Ya 10 kişiye yakın desem abartmamış olurum kaşlarını git kaşlarını yaptır diyorlar ben de korkuyorum hep içimde yüzüme bişey yaptırsam mı yaptırmasam mı tereddütü var djsjdjsks
Bi düz durup çeksene resmi
Valla abim bu var elimde
Gayet normal görünüyor burada
Beren saat i andırıyorsun
Ay o kadın çok güzel ya valla sevindim bu yorumu görünce skwmdlwmsömw
Bence kötü durmuyor
Aleykümselam kaşların gayet iyi
Baya net olmuş böyle biraz daha eğ kafani
güzel güzel. sorun yok
Buradan hiç belli durmuyor ki
Normal
Tenk yu
Rica ederim
yoo normal
Ya 3/5 arkadaşım kaşların ortası çok ayrık duruyor diye yazmış bana oturdum dert edindim gece gece
aman boş ver elalemi
Şunu o kadar yapmak isterdim ki… Varya şu yüzden hastalık kapıcam
Elalemi takmaktan
kendini yıpratırsın çünkü herseyin çok güzel olsa bile seni aşağı çekmek isteyen kıskançlar çirkin diyecektir
Son 1 senede 10 kilo verdim desem inanır mısın?
Sırf bu yüzden
ah canım yapma şunu kendine kafana tokadan başka bir şey takma
Gerçekten o kadar iğrenç bir duygu ki Allah kimsenin başına vermesin insan bunu anca kendi kendine yenebilir
evet işte takmıcaksın onlar benden üstün değil ve ben herşeyin iyisini hakediyorum diye düşün
Ahh canım benim çok teşekkür ederim❤️🥹
rica ederim :)
ve gayette güzel bi kızsın
Ya olay güzellik çirkinlik değil Valla şu an çok kız görüyorum hepsinin kendisine göre bir güzelliği var artık çirkin kız kalmadı çevrede😂❤️
Kaş göz altı ve dudaklarımı çok taktım şu aralar alırı hemde
Aşırı
takılacak bir şey yok
İşte insanoğlu illa bişey takıcak hshshs