Eskiden esmer olmak isterdim ya da tenimin biraz daha koyu olmasını çünkü baya bembeyaz parlıyordu her yerde hatta okulda ruh gibisin sen çok beyazsin diyende olmuştu şimdi ise beyazligimi seviyorum minyonum beyazım ama yüzümde hassas kızarıyor hafif çiller falan vs
Dün banyodan çıktım. Kurulunıp giyindim. Saçlarımı taradım. Kısa saçlarımı at kuyruğu yaptım. Derken yüzümle göz göze geldim. Tövbest. Ruh gibiyim. Zombi gibiyim. Neredeyse kendimden korkuyordum ama hoşuma gitti. Böyle de manyağım.
Evet esmer olsan bapcaktın benim esmer kuzenlerim kompleksliler hele kız olan her gün ayna karşısında ağlıyor kompleksinden erkekler. Beni beğensin diye yatıyor bikinili resim atıyor şükret haline kırmızı ruj sana çok yakışır
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Önceden hep esmer olmak isterdim etrafım esmer diye çok beyazım yüzümdeki her leke iz hep ortada ama
Giymezsin de inşallah boş ver sjsjdj erkekte de beyaz ten guzel kapkara çocukları sevmiyorum zaten erkekler dışarıda çok geziyor bir de esmer olunca iyice kararip çingene gibi oluyorlar
Bence gayet normal kılların olması eski sevgilimde bryazti hafif kumraldi yani kollarında parmaklarında bile kıllar vardı hiç takmıyordum bir de baya uzun ve zayıf biriydi peki kızda kol kili naisl?
Erkeklerin kıllı olması daha kötü ama kızlar en azından temizliyorlar ama erkeklerin parmaklari bile uzun uzun kıllı oğlan çok yakisikliydi baby face di ama girsen parmaginda upuzun kil skdhd
Ayrıldık zaten rahatsız da olmuyordum ama bence bacakta kolda olabilir ama göğüs de sırtta pek sevmiyorum ne o ayı gibi sjsjjs tabi çok olanından bahsediyorum illaki olabilir ama çok degil
Oralara hiç girme anlat anlat bitmez ayrılırken bana ahım şahım da bir güzelliğin yol gözünün arkada kalacağı birisi değilsin demişti srfsz ve daha neler neler yaptı iftira vs vs adımı cikardi
Evlenmeyi çok istedim ama işte böyle çıktı bir de liseden sınıf arkadasimdi ama böyle oldu işte çok canım yandı ama geçti az da olsa içimde bir buruklugu kaldı sadece
27 yaşındayım bu olay 2021 2022 yıllarında geçti tabi. Keşke geçse sevilsem artık sevmek de değil sevilmek istiyorum mutlu olmak istiyorum evleneceğim yaşları onu düşünmekle geçirdim hep
Yahu bırak evlenmeden bitmiş işte daha gençsin evlenecek seni sevecek birini bulursun kısa sürede umarım çok da vakit geçmiş üstünde artık güçlü olma vaktin geldi :)
Benim yasimdakilerin çocukları var sjsjdjd artık evlenmek istiyorum zaten ama dışarı pek çıkan birisi değilim çalışmıyorum haliyle birini bulamiyorum sosyal medya hesabimda yok kullanmıyorum ee eve görücü getiriyorlar onlarında ya yaşı büyük oluyor ya da şehir disindan oluyor ondan istemiyorum zaten ikidir evlenmis boşanmış gelmek istiyor
Birisi bir ay evli, diğeri ise 1 yıl evli kalmış boşanmış başta dedim şimdi boşanmış birisi ile evlenirsem bizim gıcık akrabalar bunun lafını eder durur diye evde kalmış koca bulamamış vs vs. Sonrada dedim hazır evleri de var zaten birisi memur du diğeri de öğret. okumus ama güvenlik olmuş atama bekliyor. Dedim evleri de var eşyaları alınmış olabilir mi diye düşündüm sonrada milletin eskisini niye alayım ikinci tercih niye olayım başkasına duzulmus eve niye dul kadın gibi gideyim deidm
Bizim akrabalar öyle sjsjs ya bir de oğlanın annesi demez mi boşanmış erkekler boşanmış kızlar gibi olmuyor diye yani dul kadın bekar wrkekle evlenemez ama dul erkek bekar kızla evlenebilir ben daha önce kimseyle yatıp kalkmadim nisanlanmafim karsimdakinin de ilki olmak istiyorum doğal olarak. Ayrıca sen de boşanmış sanırım jsjdbd
Akrabalar öyle şimdi derler ki evlenecek birisini bulamadı bosanmisla evleniyor ya da acaba bekareti mi yok da bosanmisla evleniyor gibi düşünürler kendim tanısam aşık olsam neyse de görücü usulü farklı oluyor. Kusura bakma bosanmisi gömdüm hep ama ben bekar olduğum için öyle düşündüm sadece yoksa kim neden boşanmış diye sorgulamam
He yok ne kusuru ya ne güzel geyik yapıyorduk havamızı kaçırdım haklısın tabi ki bende kafa dağıtmaya geldim buraya bir baktım senden sağlı sollu yumruklar yiyorum 😀
Ben dengesiz biriyim anlamissindir bir şeyi duzeltmeye çalışırken de bitiririm iyice sksjdj ne bileyim yasitlarim evli biraz içime kapanık biriyim girişken değilim zaten orta nüfuslu bir ilcedeyim marketlere falan bime basvuru yaptım kaç kez ama dönüş olmadi