Sütyen takmadan gezmekten keyif alıyorum, güzelse neden rahatsız olsun insanlar fark etmekten?

Sütyen takmadan gezmekten keyif alıyorum, güzelse neden rahatsız olsun insanlar fark etmekten?
Zaten bizde hastalarımıza bunu diyoruz eğer saklicaksan bu sedyeye yatma sergilenecek bir şey yaptırıyor san sergile aksi taktirde sadece para harcamış olursun birde nit düşelim şuraya parası olan herkes yaptırıyor ama kimisinede şu söz çok iyi yakışıyor işlem sonrası
At yarrxgınx sinek konmuş gibi durdu sende 😃
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Bir kaç ay koruyucu sütyen takmam gerekecekti sonra dedim e sonra takmamak için yaptırıyorsun dedi.
İlk işlemde bunu takmam şart zaten hocamız haklı bizde operasyonlardan sonra takmayı uygun görüyoruz iyileşme süreci boyunca ama ondan sonrasın da yapılan işlemin güzelliğini saklamak bana saçma geliyor pop kaldırıyoruz kadın bı geliyor kontrole kapatmış neden diyoruz utanıyorum ozmaan neden yaptırdın göğüs de aynı şekilde bol giyiniyor göğüs var mı yokmu belli değil göz altı botoxs yapılıyor heryere gözlükle gidiliyor saçma sapan şeyler var insanlarda lakin bizim umrumuzdami. hayir paraya bakarız biz
Soru kaldırılır birazdan
Üzüldünüz mü kaldırılmadığı için? 😂
Cevap
16Cevap
İnsanın kendi kararıdır.
Meme senin para senin. Kim memelerini gizle diye bir hadsizlik edebilir.
Sonuna kadar haklısın yaşasın memeler ve haklı mücadeleleri🤣🤣
Arkadaş devsoldan sonra devmeme gareketini başlatmış, o bizim che guveramuz🤣
Sen rahatsız olmuyorsan sorun yok demektir. Destekli takmaktansa böylesi daha güzel
Gayet güzel olmuş duruşları da güzel sen rahatsız olmuyorsan özgürlüğün tadını çıkar
Estetik yaptirmadan dogal guzel olupta sergilemeyenlere de soz dusuyor burada bence 🤭🤭
Kuşları özgür bırak
O nasıl yorum ya. Haahahaha
Hapsedilmesinler işte onu dedim boşuna mı yaptırdın yaşlandıktan sarktıktan sonra ne anlamı var
Kaç bedenler bu arada
😂😂
Ablam o yaş doğruysa artık daha ağırlıklı olarak böyle seccade,99luk tesbih vs alışverişine yönelsen yararına olur gibi geldi bana boş ver estetiği sütyeni. Yinede sen bilirsin tabi benimki acizane fikir.
Armut gibisin
İşte aradığım muaassir medeniyet seviyesi😃
Ben karışmam o işlere 🤣
Değil mi sutyensiz gez zaten estetik doğal değil
bu sen olmadığın için normal
Aynı mantıkla kalçalarda salınsın.
Tanga, G-String
mantıklı
Valla bize uyar 😁
haklısın, geçen denk geldik sanırım 😜
Dimi dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?