Güzellik & Bakım Temiz yüzlüyüm diye mi kızlar sevmiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne kadar yakışıklı kaslı uzun olduğunuzun bir önemi yok mu temiz yüzlü efendi erkekseniz game over mı Güncellemeler+1 yıl Yuzumu nasil serseriye benzetirim boynuma dovme yaptirayim kasima cizik mi atayim Temiz yüzlüyüm diye mi kızlar sevmiyor? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
crimsoon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl temiz babyface delikanlılar varken niye at hırsızı gibi erkekleri tercih ederki bi insan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyle diyorsun dogru ama kizlarin yaninda hep at hirsizlari var ben dururken 😅 Yorumla crimsoon +1 yıl zevk meselesi bilader yapacak bisi yok Yorumla
elifsama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence öyle değil ama zaman kötü. İnsanlar saftır diyerek karşı tarafı düşünmeden incitebiliyorlar. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben temiz saf gorunuyorum ya of tipim oyle Yorumla elifsama +1 yıl Herkes o kadar kötü değil. Mesele etme bence Yorumla Soran +1 yıl Beni sadece kapali endonezyali kizlar begeniyor mk Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl akilli bi kiz öylelerine bakmaz ztn bende öyleyim biz doğru yoldan devam yolun sonunda herkes dengiyle oluyor merak etme 0 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni sadece kapali endonezyali kizlar begeniyor mk bunu derken ne ima etmeye çaliştin bu arada? Aşağida yorumuna denk geldim de Yorumla Soran +1 yıl Kasli yakisikli uzunum ama temiz aile cocuguna benziyorim hic sevgilim bile olmadi opusmedim bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öpüsmedim henüz ama sadece tek bi kişiyle yaşamak güzel olmaz mi duygulari? Ben şahsen öyle düsünüyorum kendim gibi birini bulsam her şeyi karsilikli yasasak birbirimizin ilki olsak vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç ysşndasin Yorumla Soran +1 yıl İyi aile kizlari falan begeniyor beni onlar tahrik etmiyor ben dovmeli pirsingli kizlari istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapali endonezyali kiz derken ne demek istedin sösmmss merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Serseri gibi görünmene gerek yok inan aşiri iticisiniz ha ben öyle olucam dersen anca kendi dengindekilerle takilirsin sonra ağliyorusjnuz ztn malum Yorumla Soran +1 yıl 26 yim kapali kizlar bakiyir sadece aile kurmak istemiyorum ben playboy olmak istiyorm ksjdh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😹😹malsin heralde mk sökdldd neyse ne halin barsa görrrr slk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl açik kiz mi istiyorsun? E o zaman açiklara git sende Yorumla Soran +1 yıl Reddediyorlar beni temiz yuzluyum diye galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ya onla alakasi yoktur niye reddedsinler sen de kapali bi kizla takip bi süre o zaman Yorumla Soran +1 yıl Off ama beni cezbetmiyorlar dhkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ne demek cezbetmiyorlar derken ilgini mi çekmiyor ösdmsl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Modern kapali giyinen kizlar güzel bence hani penye şallı olanlar Yorumla Soran +1 yıl Evet onlar biraz iyi ama onlar da bakmiyor bana evde kalmis yagli sivilceli kapalilar bakiyor sjsnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of sen de ya milleti niye ezikliyion mal msn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denedin mi de bakmiyor Yorumla Soran +1 yıl Aslinda oyle bi kiz bakiyordu sonra o da istemedi beni kasli oldugumu soyledim sisman seviyorum falan dedi bfncb Yorumla Soran +1 yıl Cok denedim evet Yorumla Soran +1 yıl 3 kiz reddetti beni kurstan Yorumla
Leonardo274 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Kızlar karaktersiz erkek severler. Sonra da üzülürler zaten. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Temiz yuzluyum nasil yuzum karaktersiz gibi olur Yorumla Leonardo274 +1 yıl Temiz yüzlü efendi erkekleri sevmez kızlar. Takma boş ver. Yorumla Soran +1 yıl Efendi degilim sadece oyle gorunuyorum Yorumla Leonardo274 +1 yıl Aferin. d Yorumla Soran +1 yıl Tipim boyle temiz aile cocugu tipim var tipimi nasil serseriye benzetirim kasima cizik mi atayim Yorumla
ananaslıpopkek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yok be. Temiz yüzlü sevenlerde var yani. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yoo 26 yim hic sevgilim olmadi demek ki yok Yorumla ananaslıpopkek00 +1 yıl Yoo var. Sen karşılaşmamışsın daha. Tanıdıklarım var benim. Temiz yüzlüsünü buldular da. Yorumla Soran +1 yıl Evlilik olunca isterler sadece takilmak icin degil Yorumla ananaslıpopkek00 +1 yıl Evlilik değil ama sevgililer şu an. Yorumla Soran +1 yıl Anladim beni bulmadi demek ki Yorumla ananaslıpopkek00 +1 yıl Olabilir bulursun ama takma bu kadar Yorumla
Burakchrls Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Aynen bro 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yuzumu pič gibi yaparim djmv Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
temiz babyface delikanlılar varken niye at hırsızı gibi erkekleri tercih ederki bi insan
Oyle diyorsun dogru ama kizlarin yaninda hep at hirsizlari var ben dururken 😅
zevk meselesi bilader yapacak bisi yok
Bence öyle değil ama zaman kötü. İnsanlar saftır diyerek karşı tarafı düşünmeden incitebiliyorlar.
Ben temiz saf gorunuyorum ya of tipim oyle
Herkes o kadar kötü değil. Mesele etme bence
Beni sadece kapali endonezyali kizlar begeniyor mk
akilli bi kiz öylelerine bakmaz ztn bende öyleyim biz doğru yoldan devam yolun sonunda herkes dengiyle oluyor merak etme
Beni sadece kapali endonezyali kizlar begeniyor mk bunu derken ne ima etmeye çaliştin bu arada? Aşağida yorumuna denk geldim de
Kasli yakisikli uzunum ama temiz aile cocuguna benziyorim hic sevgilim bile olmadi opusmedim bile
Bende öpüsmedim henüz ama sadece tek bi kişiyle yaşamak güzel olmaz mi duygulari? Ben şahsen öyle düsünüyorum kendim gibi birini bulsam her şeyi karsilikli yasasak birbirimizin ilki olsak vs
Kaç ysşndasin
İyi aile kizlari falan begeniyor beni onlar tahrik etmiyor ben dovmeli pirsingli kizlari istiyorum
Kapali endonezyali kiz derken ne demek istedin sösmmss merak ettim
Serseri gibi görünmene gerek yok inan aşiri iticisiniz ha ben öyle olucam dersen anca kendi dengindekilerle takilirsin sonra ağliyorusjnuz ztn malum
26 yim kapali kizlar bakiyir sadece aile kurmak istemiyorum ben playboy olmak istiyorm ksjdh
😹😹malsin heralde mk sökdldd neyse ne halin barsa görrrr slk
açik kiz mi istiyorsun? E o zaman açiklara git sende
Reddediyorlar beni temiz yuzluyum diye galiba
yok ya onla alakasi yoktur niye reddedsinler sen de kapali bi kizla takip bi süre o zaman
Off ama beni cezbetmiyorlar dhkd
O ne demek cezbetmiyorlar derken ilgini mi çekmiyor ösdmsl
Modern kapali giyinen kizlar güzel bence hani penye şallı olanlar
Evet onlar biraz iyi ama onlar da bakmiyor bana evde kalmis yagli sivilceli kapalilar bakiyor sjsnd
Of sen de ya milleti niye ezikliyion mal msn
Denedin mi de bakmiyor
Aslinda oyle bi kiz bakiyordu sonra o da istemedi beni kasli oldugumu soyledim sisman seviyorum falan dedi bfncb
Cok denedim evet
3 kiz reddetti beni kurstan
Kızlar karaktersiz erkek severler. Sonra da üzülürler zaten.
Temiz yuzluyum nasil yuzum karaktersiz gibi olur
Temiz yüzlü efendi erkekleri sevmez kızlar. Takma boş ver.
Efendi degilim sadece oyle gorunuyorum
Aferin. d
Tipim boyle temiz aile cocugu tipim var tipimi nasil serseriye benzetirim kasima cizik mi atayim
Yok be. Temiz yüzlü sevenlerde var yani.
Yoo 26 yim hic sevgilim olmadi demek ki yok
Yoo var. Sen karşılaşmamışsın daha. Tanıdıklarım var benim. Temiz yüzlüsünü buldular da.
Evlilik olunca isterler sadece takilmak icin degil
Evlilik değil ama sevgililer şu an.
Anladim beni bulmadi demek ki
Olabilir bulursun ama takma bu kadar
Gay sanıyorlardır seni 😂
Gaye benzemiyorum
Aynen bro 😅
Nasil yuzumu pič gibi yaparim djmv