Güzellik & Bakım Makyajınızı ne ile kombinlersiniz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben kıyafetime göre veya oje rengine göre kombinliyorum. Peki ya siz? Makyajınızı ne ile kombinlersiniz? Cevapla Makyaj Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Siyah gotic bir elbiseyle kombinlerm 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj yapmam 1 0 Yorumla
gecenin1siyahı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kiyafetime gore uyumlu olur ya da çarpıcı renk olur 2 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende genelde kıyafetine uygun yaparım Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Makyajsız olmayı tercih ediyorum, oje zaten az sürerim. İlla kombin yapmayı da şart bulmuyorum ayrıca. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. kıyafete göre. bazende rastgele yaparim 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Makyaj sorunumuz yok çok şükür :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siyah gotic bir elbiseyle kombinlerm
Makyaj yapmam
Kiyafetime gore uyumlu olur ya da çarpıcı renk olur
Evet bende genelde kıyafetine uygun yaparım
Makyajsız olmayı tercih ediyorum, oje zaten az sürerim. İlla kombin yapmayı da şart bulmuyorum ayrıca.
kıyafete göre. bazende rastgele yaparim
Makyaj sorunumuz yok çok şükür :)
Siyah ile her zaman 🧛🏻