Yeme & İçme Lattenin yanında ne iyi gider? isabellayım Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Kurabiye ve keki yakıştırıyorum :) buz gibi havaya sıcacık latte keyfi Lattenin yanında ne iyi gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin xperlar 7 miydi ya. Cukulata gider 0 2 Yorumla isabellayım 7 ay bu site sorularımı seçiyorum ama xper vermiyor :D ya da cevaplarım kaldırılınca düşüyor skhfksf Yorumla m MarllboroRed 7 ay Master degilmiydin sen Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Top çikolata... Aşırı yakışıyor latte şekersiz olacak ama... 0 0 Yorumla
HeelLover Takip Et Xper 5 Yaş: 36 7 ay latte nin yanında limonlu kek ya da tiramisu iyi gider 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Mis gibi kurabiye veya kuruvasan giderdi 0 0 Yorumla
Annatar_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cookie 0 2 Yorumla isabellayım 7 ay kurabiye yerine cookie demişimdir 😎 Yorumla Annatar_ 7 ay Biz plaza elitleri öyleyizdir cınım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Senin xperlar 7 miydi ya. Cukulata gider
bu site sorularımı seçiyorum ama xper vermiyor :D ya da cevaplarım kaldırılınca düşüyor skhfksf
Master degilmiydin sen
Top çikolata... Aşırı yakışıyor latte şekersiz olacak ama...
Extra shot espresso ve puro. Bunlar bana yogurt gibi geliyo
latte nin yanında limonlu kek ya da tiramisu iyi gider
Kurabiş yaaa kurbiye yakışır haaa
Kekte güzel yakışıyor
Elmalı kurabiye güzel olur.
Cappuccino ve taze kruvasan
Mis gibi kurabiye veya kuruvasan giderdi
Croissant 🥐
Cookie
kurabiye yerine cookie demişimdir 😎
Biz plaza elitleri öyleyizdir cınım
Kekk