Güzellik & Bakım V@jinam pembe ama bacak aramda hafif karartı var nasıl geçirebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Öneriniz var mı krem falan Güncellemeler+1 yıl V@jinanın dışı da değil bacağın iç kısmı V@jinam pembe ama bacak aramda hafif karartı var nasıl geçirebilirim? Cevapla Fal Soruları Öneri Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Pembe olması güzel oranın fazla ıslak durursa kararır o kararti genetiktir 0 0 Yorumla
KaraTutku Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl bence kimyasallarla hiç uğraşma, seni seven öyle sevsin, ya zenciler ne yapsın, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilolu musun? Genelde kilolu kişilerde oluyor jilet falan ya da çok sıcak ağda değmediyse 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet biraz kilom var belki ondandır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunun ne önemi varmış ki bazı konularda onun rengi önemli değil ona renk tat vermez ki 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Jilet ilemi alıyorsun kılları 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Jilet ile almayı bırak tümden kararır şu an rengi nasıl Yorumla Soran +1 yıl Tırasladıgım yerler kararmadı ki kimse anlamadı pek soruyu bacak kısmı kara biraz sadece Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Tam neresi nasıl kararmış bilemiyorum ki bana resmini atabilirmisin anlayabilmem için Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Genelde jiletle vs alınca kararıyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Organ kararmadı bacağın iç kısmı Yorumla Crawled +1 yıl Tamam jiletle almak etki ediyor çevresinide Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bu da pembe kara delik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla
anaaanaaae Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Beyaz tenli olduğundan mı? Çözüm buldun mu? 1 0 Yorumla
Candan343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Beyazlatıcı krem alabilirsin 4 1 Yorumla birhosumagittin +1 yıl Mantıklı Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. O nasıl oluyor yahuz😂 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç pembe görmedim 😐o yüzden inanmam mümkün değil 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı. Derdinizi diyesim geldi 😂 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı. Expertiz raporu için görmek gerek 😂 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı. Limon karbonatlı su dolu kovaya otur 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 639 cevap paylaştı. Limonun suyunu sık sür çok mu karartılar 0 1 Yorumla Black1710 +1 yıl Tamam bacağının iç kısmında kasığında değil mi ya görmedikte Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ne kadar büyük dertleriniz var 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gördüklerimin hepsi öyleydi bence sorun değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl jıletle alan bırı mısın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Organ değil dışı da değil bacağın içi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o halde çamaşır seçme konusunda pamuk yogunlugu fazla olanları secebılırsın Yorumla
almancimuratt Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl sorun olmaz bana sakla iste 0 1 Yorumla almancimuratt +1 yıl beyazlat Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. wuuu süper 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Pembe olması güzel oranın fazla ıslak durursa kararır o kararti genetiktir
bence kimyasallarla hiç uğraşma, seni seven öyle sevsin, ya zenciler ne yapsın,
Kilolu musun? Genelde kilolu kişilerde oluyor jilet falan ya da çok sıcak ağda değmediyse
Evet biraz kilom var belki ondandır
Cokmu masrst yapiyorsun. Hergunmu kac gunde bir. Kararma yapar.
Bunun ne önemi varmış ki bazı konularda onun rengi önemli değil ona renk tat vermez ki
Jilet kullanımını bırakırsan zamanla toparlar rengi
Jilet ilemi alıyorsun kılları
Evet
Jilet ile almayı bırak tümden kararır şu an rengi nasıl
Tırasladıgım yerler kararmadı ki kimse anlamadı pek soruyu bacak kısmı kara biraz sadece
Tam neresi nasıl kararmış bilemiyorum ki bana resmini atabilirmisin anlayabilmem için
Genelde jiletle vs alınca kararıyo
Organ kararmadı bacağın iç kısmı
Tamam jiletle almak etki ediyor çevresinide
Bu da pembe kara delik
Ne
Beyaz tenli olduğundan mı? Çözüm buldun mu?
Beyazlatıcı krem alabilirsin
Mantıklı
O nasıl oluyor yahuz😂
Yardım edebilir miyim ablam güzellik uzmanı ekle sorayım
Bence öyle dursun daha çok yükseltir
Hiç pembe görmedim 😐o yüzden inanmam mümkün değil
Derdinizi diyesim geldi 😂
Expertiz raporu için görmek gerek 😂
Var bölgeyi gösterirsen söylerim
Kıyamam ya. Öpim de geçsin
Limon karbonatlı su dolu kovaya otur
Limonun suyunu sık sür çok mu karartılar