Aramızda cildiyeci var mı? Yaklaşık 1 aydır böyle kızarıklık var Bacağımda. Acı ağrı falan yok durduk yere çıktı öyle. Damar şeklinde kızarıklıklar var. önerebileceginiz krem vs.. var mı? Buna benzer bişey yaşadıysanız yardım edin lütfen :/ 

Varis olmasi lazim damarlar gozukuyorsa varistir bendede kucuk daha acik cikti mor ve kirmizi doktor krem verdi duzenli surmuyorum ama. senin bacagindaki asiri buyuk bence doktora git
Gidicem :(
Doktora gorunsen iyi edersin yani darbe falan mi aldin
Yok canim birden oldu kendiliğinden
Damar tırnaklığı var. O kızarıklık 2-3 aya morlaşır. 8 ay sonra çürümeye başlar. Bacağın kesilmesi gerekecek büyük ihtimalle. Geçmiş olsun.
saçma salak yorum yapmasan diyorum
burda böyle yorumlar yapmayın insanları boş yorumlarla neden korkutuyosun canım
canım değil geriiiiii zekalı
Damar hastalığı bu geçmiş olsun adı var dı hatırlamıyom
Nasıl düzelir ki :(
En iisini doktor bilir krem felan verir herhalde sen bir git doktora burda zaman kaybetme çok büyütülcek bişey değil bu sorun 👍
Cevap
25Cevap
Aşırı sıcağa maruz kaldığı için öyle oldu. örnek leptop çok ısınıyorsa ve dizlerinin üzerinde duruyorsa bu şekilde bölgesel kızarıklık oluşur, sonuç olarak 52 dereceyi buluyor. ve ya elektrikli sobaya sürekli yakın oturursan da zararı bu şekilde oluşur. bunlar hafife alınacak bişi değil bu arada, bunları yapmaya devam edersen cilt kanserine kadar gider. ve şunu söylemeliyim ki bu kızarıklık şimdilik zararsız görünüyor ama leke kalıcı.
Doktora goster bence baska yeeinde var mı gul hastaligi diolar bende de vardi ona benzio
Hadiya :/
önerimi yapıyorum doktora git en iyi tahlil falan çözer burda ne desek farklı şeyler çıkabilir
Ne oldu sana sen bir cildiyeye git ne olur ne olmaz kan toplamış gibi damarların sıkışmış olmasın
Ya allah korusun :(
Allah korusun korusun da kulda Allah’ın verdiği cana sahip olsun sen bu resmî buraya atana kadar bir doktora gitseydin ya bırak milletin ne yorum yaptığını mazallah kötü bişey olsa sana yorum yapanlar mı yardım edicek doktor mu yarın ilk işin doktora gitmek olsun bence seni tanımıyorum etmiyorum ama üstüme düşeni yapmakta görevim ☺️🙏🌹
Damar hastalığı bu, cildiyeci değil kardiovasküler kliniğine başvur
Emin misin damar hastalığı olduğundan? :(
Cilt hastalığı olmadığı kesin, damarda daralma, tıkanıklık gibi görünüyor, anjiyo yapılmadan bir şey söylemek zor
Doktor musunuz :(
Daha mezun olmadım ama tıp okuyorum
Tedavisi nedir peki? Yani krem gibi bişey mi kullanmalıyım? Daha ciddi ne olabilir en fazla? :(
Ciddi bişey değil, tıkanıklık veya darlık varsa açılır, ama kremle bir sonuç alabileceğini düşünmüyorum
Burdaki saçma görüşlere takılma
İlaç kullanmam gerekiyo sanırım
Dediğim gibi, anjiyo yapılmadan bir şey söylemek zor
İlaçla geçiyor olabilir, küçük cerrahi müdahale gerekebilir anjiyo sonucuna bağlı
dr sormam lazım keşke daha önce sorsaydın ama sımdı yatıyordur dr ama
kulak asma burdakınlere senn
Merhaba benimde kolumda aynısı oldu sebepsiz yere, iki haftadır geçmedi. Sizinki geçti mi göründünüz mü doktora?
Sanki orası ısırılmış gibi o ne öyle bizim cildiye epilasyon merkezimiz var
Nolur yardım edin krem falan mı kullanmam gerekiyo ne yapmalıyım
Lan burası hastane mi 3-5 abaza düşüreyim diye yapmadığınız bok kalmadı
buraya atacağına bir ciildiyeciye görünmelisin bence
Üstünden bayağı bir zaman geçmiş ama merak ettim, nasılsınız şimdi? Sorun neymiş?
Sizin gibi kizlardan biktikkkkkkkk ucuz malliginizdan utanmionuzmu
Yürü git işine dengesiz. Zorla cevap ver diyen mi var sana
Beygir tepse ancak bu kadar olur...
Varis olmuş ;) doktor değilim ama belli oluyor
Varisin çok ileri boyutu gibi görünüyor ✩
Geçmiş olsun niye böyle oldu
Anlamadım ki damar tıkanıklığı diyen var. korkuyorum ya 😢
cildiyeye görünmelisin
Doktora git ihmal etme
Doktor was here 🤦♂️
Owww cok kötü canım doktora git
geçmiş olsun doktora git
Geçmiş olsun uzmana göster
Canım cildiyeye git burdan olmaz ki
Olsun canım güzelligine güzellik katmıs 😂😂
Dalga geçmeyin nolur
Yani sen üzülme diye söledim neselen diye
Geçmiş olsun da burada çare arama acil doktora git
damar hastalıgı varis orda olmaz
Sana bir karışım önereyim mutlaka dene
Lütfen ağlaya ağlaya bir hâl oldum bacağını keserler diyen var 😢 yardım edin
Mesaj atamıyorum bu üyeye mesaj atamazsın yazıyor. Burdan soyleyebilirmisin lütfen :(
Çatlak değil mi bu?
Yok canım sadece burda var ve kırmızı kırmızı damar şeklinde hep. Sanki biyere vurmuşumda kan toplamış gibi
Ya varis mi ney ondan olamaz mı? Sen en iyisi doktora git bir an önce. Belli olmaz. Geçmiş olsun.
yara izi değilmi
Yok durduk yere oldu böyle
İlişki yaşadınmı ondan olabilir
Yok hayır
Varis olabilir
Varis mi acaba?
Böyle olur mu ki varis
Görsellerden bak bakalım benzetecek misin.
bir sitrione yaw
Hahahaha bune lan
Çok mu komik
doktora görün hacıt
Kilodun güzel il
İşiniz gücünüz 🧀
Oha ya
cildiyeye git
Tedavi ediyim dur 😂
Var ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar