AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Denir de sakal erkeğin makyajı gibi olsa iyi olur 🤭
Derim tabikide ben seviyorum baby face
Bende öyle
Fotograftaki kim
Bilmiyorum :/
insana yakışan neyse öyle olur kardeşş ama ben sakalın tamamen kesilmemesi taraftarıyımm en azından sinekkaydıı olması lazımm
Soruya bak a* 3 IQ sü ha sakalım varda insanlari karakteri yerine tipine göre yargilayan eziklere uyuz oluyorum.
derim amaaa bunaa dememm bu bildigin géyyyy
Ben erkeğin sakalını okşamayı ve bana batmasını seviyorum
Yok travesti derim sacma sapan sorular sormayın olum
Derim neden demeyelim kim şeyi var sonuçta 🤣
Dememm
Derim
NE dicez sakalı severimde bazılarına yakışmıyor
Sakalsizlar daha iyi ama ben biyikciyim
Derim
kocam derim
derim evet
Kiz mi erkek mi karistirirlar
Denir
Deriz tabii
Derim.
Yorumsuz
Denmez
Hic birsey
Derim neden olmasin
Bazı hatunlar sakala deli oluyor cidden 🤔
Sakalsız erkekler de erkektir
Bebeksi derm
Ne alaka erkekliğin sakalla ilgisi yokki
Sakal erkeğin makyajıdır derler
Bence sakalsız olması daha güzel
Ben baby face seviyorum
Atatürk sakallımıydı la
@atarlı72 ne alakq
Alakayı söylim ayrımcılık yapılıyor
Nasıl bir ayrımcılık
Sakallı olmayan erkek kötüleniyor işte anlamadınmı
Evet ama bu doğru
Sakallı olmayan çok devlet adamı var
Mesela?
Mesela pttdeki amcam 🤣
İğğğ
Espiriden anlamıyorsun
Demem
Sakalsiz erkek balkondaki tavuga benzer
parasız ve kısa boylu erkeğe erkek demem
Hoşş
Zaten sakalsıza erkek sakallıya adam denir
Sakal bıyık yok ohhh
Erkek erkektir
Dimi ya:D
Bacım derim
Karı denir
Knk sakal- sakalsızsın 😂😂
@JuniorForeverrrr kökü bende kestim sadece sayılmaz 😀
Gel ben sana göstereyim kim karıymış
@Imatthehigheslevel lan KARRRII erkek adam sakalsız mi olur samari yersin
Dangalağa bak aq bana instagram versene kim şamar yiyomus görelim seni ara öğün olarak yerim
@Imatthehigheslevel Instagram kullanmiyom senin gibi karı gibi vücudumu mu paylasacam orada
Çekememezlik ve kudurganlık diye yorumladım işte yüz yüze gelince korkudan bakamıyosunuz
Bu sitedeki elemanların ortak bahanesi *instagram kullanmıyom*
Vücud yapmak ta karılık oldu vay mk böyle bi kıskançlık görmedim daha hayatımda
@Imatthehigheslevel lan karrrrrrrrı gibi erkeklerden çok mu Instagram istedin de kullanmiyom dediler
Yok onlarda senin gibi ödleğin tekiydi birine instagram verdim gel erkeksen yaz dedim 1 hafta oldu daha yazmadı;)
@Imatthehigheslevel çekememezlik değil birader vücuduna değil yaptığın harekete laf ediyorum ilgi orspsu karilar gibi vücudunu paylaşıp ilgi mi istiyon lan az maskulen ol
Ne kadar boş bi insansın ya tam köşede sıkıştırılıp kafasına kafasına vurulacak bi elemansın
Karı diyene bak kıskançlık yapıp çekemeyen erkek mi olur mk biraz erkek ol hemcinsine destek ol
Paylaşırım la sanane sende vücud yap sende paylaş bu kadar emek verip vücud yapmışım havasını da atayım bi zahmet
Kendini daha fazla rezil etme bence reis konuştukca batıyosun kabak kafanın tekisin ZUHAHSHSJJSJS
@Imatthehigheslevel hava atmak nedir ya pick me ergen ilgi kassari karilardan farkın yok bir daha yazma bana
İnstagram vermeye korkan muhatap olmak istemeyen bi eleman bana pick me diyor çok komiksin gerçekten feministlerden farkın yok yazık kafana
Kıçım bile senden daha yakışıklı aw sen bu tiple utanmıyon mu insan içine çıkmaya
@Imatthehigheslevel lan çiftleşmek için Instagram kullanan Arizona kertenkelesi herkesi kendin gibi sosyal medya kasari mi saniyon
Bu lafları yüzyüze gelsek demeye gtün yemez işte klasik kıskanç Türk erkeği
Olm y**ramın başına benziyo kafan sen hala ne zirvalıyon
@Imatthehigheslevel neyini kiskanacam MK gelip bana laf atan sensin sen kıskanma karılar gibi erkeği üzmek için tipsiz hakaretin kullaniyorsun bir de 😀 senin gibi bunu kafayı takip yuzumu gizleyecegimi falan sanıyorsun galiba
Bu vücudla tipsiz olmam hulkun gerçek olması gibi bir şey
Yüzyüze olsak bunları diyecek erkekliğin var mı
@Imatthehigheslevel yüzyüze olsak gözlerime bakamazsin
Olm sen ne diyon burada bu yorumuna 1 dakikadır gülüyom senin boyun kaç
Vücut kitle endeksin kaç senin
Boy kilo versene
@Imatthehigheslevel sen hiç kavga ettin mi, gurestin mi? Tek tekme, yumrukta ölen insanlardan haberdar misin?
@Imatthehigheslevel adem elmasina bir tane çaktım mi cezaevine girmek zorunda kalirim
Merak etme senin gibilerini çok indirdim ben
Denesene bi tabi boyuma yetişebilirsen
Tek kolumla seni yere sererim ne olduğunu bile anlayamazsın
@Imatthehigheslevel lavaş cebeci de öyle diyordu 😀
Boy kilo bilgisi vermedin hala yaaa
Sen böyle düşünmeye devam et iki üç tane aptal elemanın cesaret bahanesine güvenmeye devam et
Bana boy kilo bilgini versene
@Imatthehigheslevel napican boyumu kilo mu MK 2.10 olsan üstüne çıkarım yine indiririm
Tabi tabi az atta tavuklar da yesin daha kendi boy kilo bilgini pay edemiyon aw eziği
Orta parmagimin yukarısındaki kemiği cenene geçirdim mi yarışı boşa gider
Eziğin tekisin dostum hamile bi kadın yüzünü görse kadıncağız düşük yapar yaa
Olm instagram yok boy kilo bilgisi yok ezikler gibi burada klavye delikanlılığı yapıyosun light erkek
@Imatthehigheslevel kizlar böyle de yavsiyor bana çiftleşmek için sosyal medya da vücut paylaşmaya gerek duymadim
Senin orta parmağının teki skmden bile kısadır mk seni dövmeye skm de yeter zaten
Sana yavşayanlar travesti falandır ya da gayler 😃
@imatthehigheslevel senin hayatın boyunca goremeyecegin entelektüellikteki ve güzellikteki kızları köpeğim etmisligim var
Erkek adam gibi bana instagram verip erkek gibi konuşmayacaksan defol git burdan benim asabımı bozma light erkek aq isme bak efsun tam travesti ismi
Nerde köpeğin ettin rüyanda mı 😄😄
@Imatthehigheslevel sende kavga etmemiş fitnessci özgüveni var gerçekte millete atar yaparsan birgün özgüvenini alirlar
Bende barbara palvinle yattım ona bakarsak PUHAHAJSJJS
Daha 18 yaşinda sayamayacağın kadar kişiyle birlikte oldum hadi işine bak annen falan sevsin seni
Olm ne diyon sen ya okul müdürüne yumruk atıp hastanelik etmiş adamım ben üzerinde denememi ister misin
Neyin kavgasını edionuz la boşverin
@Imatthehigheslevel 18 misin lan sen niye böyle pick me ergen angut olduğun belli oldu 😀 hadi sg
Benim yaşimda tek yaptığın aptalca p*rno izleyip 31 çekmek olduğundan şu an da da 18 yaşinda birinin bu denli vücudu olduğunu görmek seni deli ediyor demi senin gibilerini çok iyi tanıyorum ben
İnstagram ver diyorum light erkek gibi burada sanal delikanlılık yapıyo bana
@JuniorForeverrrr kanka eleman karı gibi kıskançlık yapip hemcinsini ezmeye çalişan bir lavuk
@Imatthehigheslevel senin vücuduna laf eden mi var angut 😀 nasıl bir kafa yasiyon instagramim yok diyorum ne diyeceksin burdan de
Dikkat ette bi gün ergen diye dalga geçtiğin biri gelip * seni bu havanı söndürürler senin
Angut derken bile içinde çok büyük bir kıskançlık ve kudurganlık var yazık o kafana
Keşke anan seni doğururken kafanı açıp baksaymış beyin var mı diye beyinsizin tekisin çünkü
@Imatthehigheslevel yav ne kıskançlığı şizofren misin nesin gelip bana laf attın sabahtan beri vucudunla ovunup duruyon karı gibi benim tipime laf söylüyorsun ben dış gorunusle ilgili hiçbir şey demedim
İnstagram aç ordan ver hesâbını erkek gibi konuşalım burdan bana KARI gibi ezik halinle üste çıkmaya çalışma
Tam pick mesin işte durduk yere kiskaniyonuz falan diyon vucudunla ovunmeye devam ediyon boşuna karı demedim sana
Sakalsız olmanın karı gibi olduğunu savunan sensin dostum insanlar sizin algılarınıza göre yaşamak zorunda değil
Pick me olan sensin karı gibi de olan sensin burada Neandertal gibi sakalsız erkeği karı gibi ilan edip hemcinsini ezmeye çalışmandan belli ne bk olduğun
ULAN BENİ DELİRTME VÜCUD YAPIP NE YAPALIM EZİK Mİ DAVRANALIM ÖYLE YAPINCA DA ÖZGÜVENSİZ DİYONUZ BEN BU KADAR YILLARCA EMEK VERMİŞİM UĞRAŞMIŞIM Bİ ZAHMET BIRAKTA ÖVÜNEYİM SENDE VÜCUD YAP SENDE ÖVÜN GELİP burada 10 YAŞINDA BEBEK GİBİ HEMCİNSİNİ EZMEYE ÇALIŞMA OC
@Imatthehigheslevel sakalsız erkeği ezmeye çalıştığım yok o yorumu yazdığım zaman buradaki profil fotoğrafım sakalsız halimdi 😀 bu sorunun sacmaligiyla dalga geçmek için karı denir dedim (erkek sayılmayacak da ne sayılacak MK)
@Imatthehigheslevel sana da sakal veya tip üzerinden hiçbir şey demedim
@Imatthehigheslevel sakal istiyorsan tavsiye bile verebilirim hatta
iyi biri olsunda napacam sakalı
Pardon?
Derim tabi çok yakışıklılar 🫠
Der gibi
Demem.
Evet derim
Fotograftakiyse derim cok yakisikli
Evet
Derim hxjxjxjx
Erkekten ziyade babyface derim.