Benim yüzüm pürüzsüz hiç bir leke yok ama yanlış maskeler sonucu ayva tüyü denecek kadar az miktarda tüylenme yaptı lazere gitmeyi düşünüyorum ama genetik olarak lazer cildime zarar verebilecek bir durumda sivilce ve yaralar yapıyor hangisi daha mantıklı sizce
Lazer yapmak
Hiç dokunmamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Lazer yapmak
Böyle olman emin ol çok daha tatlı güzel ve bebeksi. Hiç dokunma derim.
Evet bebeksi ve güzel ama tüy rahatsız edici değil mi dışardan bakan birine göre
Bu durum dışarıdan bakanın , bakış açısına , ne görmek istediğine bağlı bir durum. Genel olarak bakışlardan bahsedersek kesinlikle rahatsız edici bir durum değil. Bunun dışında insanların bakış açısı farklı farklı ki , olması gereken bu. Sadece bakış açısı ile bakar körlerin rahatsız edici ifadelerinin aynı şey olmadığını , bu şekilde olan insanların kişiliklerini tamamlamamış yeteri kadar insanlık değerlerine ulaşmamış cahiller olduğunu belirtmek ve bilmeni isterim. Evet bakış açısı farklı bu ne demek , beğeni değerleri herkeste aynı değil demek. Olmamasıda gerekiyor zaten. Beğeni algısı aynı olsaydı herkesin tek tip olması gerekirdi. Bir kişi bakarken güzel görmek istiyorsa , güzelliği görebilmek istiyorsa. Karşısında gördüğünün özelliklerinin güzel yanlarını düşünerek bakabilmesi gerek işte buna görmek diyoruz. Sende varolan bu özellik ise , görebilen için rahatsız edici değil bilakis çok güzel bir detay olarak karşılık bulur. Ayrıca , mesela beni herkes güzel yakışıklı bulmayabilir ama bu durum bendeki özelliklerin bana bakan insanları rahatsız edeceği anlamına gelmiyor. Sende de kesinlikle rahatsız edici niteliğinde bir durum kesinlikle yok. Nice insanlar oluyor çevremizde çalışma ortamlarında ama insanı insan doğal haliyle sevmeli değer vermeli nihayet öyle yapıyoruz, bu bahsettiğim insanların durumlarının yanında sendeki var olan görüntünün adı yalnızca güzelliğine güzellik katan bir detay , bunu bütün samimiyetimle yazdım yürekten inanmanı isterim. Bir de bir söz var insanlar giyimiyle ( görünümüyle) karşılanır, fikirleriyle uğurlanır. Diye emin olmanı isterim ki , ben bu sözün doğruluğunu çok şükür ki hayatımın her alanında, insanların nazarında (bakislarinda) farklı farklı görünümlerle insanların karşısında olmama rağmen hep en güzel şekilde yaşadım ve karşılığını buldum. Kendini mutlu hisset iyi hisset ve pozitif ol. Bunları hayatında tutarsan , görünümün insanlara hep güzel ve tatlı gelir bundan hiç şüphen olmasın. 😊🌹
Lazer dedim ama rahatsız olmuyorsan olmucaksan yaptırma veya iple aldır aynı görevi görüyor
İple de denedim sivilce çıktı baya
İp bir iki alımda çıkar alışınca çıkmaz başta yolarak alıyor ya bir zaman sonra normale dönüyor en azından lazer gibi yara yapmaz
özellikle tüylerin açık renkse hiç dokunma derim çünkü cidden leke bırakabilir ve ilk başta kapatırsın falan ama yazları çok çekersin lazerden başka yöntem düşünebilirsin belki
DUR, yüzüne lazer yaptıran kız daha da çok tükendiğini söylüyordu
Bu durum beni rahatsız etmez
Hangi durum tüylü yüz mü? Lekeli yüz mü?
ikisi de uzak dursun benden.
Lazer cilde zarar vermez
Beyazsan lazer önermem
lazer en guzelı
Bende düşünüyorum ama en çok hangisi beni rahatsız eder bilemiyorum ya
öp başına koy
Evet öpüp başına koymam lazım ama benim yüzümden tüylendi işte
neden senin yüzündenmiş
Yanlış yağlar ve maskeler kullandım sonuç olarak böyle oldu
kızlar bu konuda çok haksızdır
herşeyi sürüyorsunuz
Benimki sürü psikolojisi tamamen