Güzellik & Bakım Keskin yüz hatları mı daha çekici yoksa yumuşak yüz hatları mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hani böyle hep çekici bulduğuklarımız birbirine benzer ya... Ortak noktaları keskin ya da yumuşak yüz hatları olabilir mi? Keskin yüz hatları mı daha çekici yoksa yumuşak yüz hatları mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. Beren saat'in yüz hatları keskin değil bence, Daha çok çocuksu ve küçük yüzü var. Olivia wild'in yüzü keskin mesela 1 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Herkesin ayrı güzelliği çekiciliği var.Yüz hattıyla alakalı değil. 0 0 Yorumla
SıkıntıdanGeldim Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Keskin yüz hatları daha güzel ya. Ama yumuşak yüz hattı da çok tatlı geliyor kararsız kaldım 😂 1 0 Yorumla
NickBitmiş Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Şu beren saat çok güzel kadın ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hakikaten öyle Yorumla Soran +1 yıl Yüz hatları keskin mi sence? Yorumla NickBitmiş +1 yıl Değil.Keskin yüz hattı şöyle olur: Yorumla
Kdkdkdkjsjsh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Keskin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bir ünlü ile örnek verebilir misin buna rica etsem Yorumla Kdkdkdkjsjsh +1 yıl Cidden düşünmem gerek😄 Yorumla Kdkdkdkjsjsh +1 yıl Clarie Guena fransız model mesela Yorumla Soran +1 yıl Keskin gelmedi bana...Peki sence Beren in yüz hatları keskin mi? Yorumla Kdkdkdkjsjsh +1 yıl Estetikle her yerini törpülettirenleri kastetmedim 😃 hayır beren yumuşak hatlı Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Keskin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir ünlü ile örnek verebilir misin buna Yorumla Sessiz_insan +1 yıl Fahriye evcenin yüzü tam nasil cözemedim ama o cok guzel Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Keskin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beren saat'in yüz hatları keskin değil bence, Daha çok çocuksu ve küçük yüzü var. Olivia wild'in yüzü keskin mesela
Herkesin ayrı güzelliği çekiciliği var.
Yüz hattıyla alakalı değil.
Keskin yüz hatları daha güzel ya. Ama yumuşak yüz hattı da çok tatlı geliyor kararsız kaldım 😂
Şu beren saat çok güzel kadın ya
Hakikaten öyle
Yüz hatları keskin mi sence?
Değil.
Keskin yüz hattı şöyle olur:
Keskin
Bir ünlü ile örnek verebilir misin buna rica etsem
Cidden düşünmem gerek😄
Clarie Guena fransız model mesela
Keskin gelmedi bana...
Peki sence Beren in yüz hatları keskin mi?
Estetikle her yerini törpülettirenleri kastetmedim 😃 hayır beren yumuşak hatlı
Keskin
Keskin
Bir ünlü ile örnek verebilir misin buna
Fahriye evcenin yüzü tam nasil cözemedim ama o cok guzel
Yumoş
Keskin