Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.83 boyundayım.. uzun boylu olmak hep avantajdı.. lisenin en havalı kızı bendim tüm erkekler etrafımdaydi. Üniversitenin en havalı kizlarindandim. Çok ekmeğini yedim boyumun, kaç tane evlilik teklifi aldım saymadım. Fiziğinin de iyi olmasi önemlidir bu ölçüde. Manken gibiydim. Kizlarin çekmediği o kiz, yahu işte o hep bendim.. 😅 şimdi yorumlardaki "ozon boy kozloro yokosmoyo" diyen 1.50 lik tıfıl beyler basıp gitsin işine 😅 siz yaninizda öyle birini hayal bile edemezken biz gerçeği yaşıyoruz😎😎
24 Yorumla- +1 yıl
kadın mısın erk mi
Cevap sahibi+1 yılŞu sorunun cibiliyetsizligine...
- +1 yıl
ciddi bakıyorum
o boyda kadın yokkiiiii
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Zaten 1.72'yim ülke ortalamasına göre yeterince uzun olduğumu düşünüyorum.
Uzun boylu olanlara kıyafetler bile daha çok yakışıyor.
Kısa boylu olan kızların 1.80 erkek istemelerini çözemedim. Herkeste ne eksikse karşısındaki kişiden onu ister düşüncesi galiba.210 Yorumla- +1 yıl
Kısa uzun güzellik algısı olamaz öyle kısa boylular varki elbise yakışma konusunda daha iyiler önemli olan tarz bakım uyum kalite kısa boylular neden uzun ister sorusuna gelince herkesin hoşkandığı tip farklı ona bakılırsa çoğu kızda burnu veya gtü güzel erkek istiyor kendinde yok diyemi?
- +1 yıl
Valla Allah günah yazmasın da kısa boyluların hiçbirine etek veya elbise yakıştığını görmedim. Sülün gibi bacakları olan kadınlar varken, sizce 1.50 boyu olan bir kıza etek yahut elbise yakışıyor mu? Etek giyildiğinde bakılan ilk yer bacaklardır. Elbise giyildiğinde bile 1.65 boyu olana daha çok yakışıyor.
Kısa ve uzun boy güzellik algısıdır. Hiç kısa boylu bir manken gördünüz mü?
Benim yeğenimin de 1.50 boyu var ve keşke 10 cm daha uzun olsaydım der. - +1 yıl
Herkesin güzellik algısı farklıdır sen yakıştırmazsın ben yakıştırırım ve günümüzde kısa boylu manken var.
- +1 yıl
Lady gaga diye tanıdığımız ünlü 155 boyunda
- +1 yıl
Emin ol ki bu fizik meselesi fiziğin güzelse böyle şeyler yakışır ben boy değil fizik önemli derim.
- +1 yıl
Peki fiziği ne belirliyor? Boy pos dedikleri kavram. Kadınlar sadece ince bel, yuvarlak kalça ve büyük göğüsten ibaret değil ki. O kalçayı dengeleyen güzel uzunca bir bacak, hafifçe geniş omuzlar, az biraz çıkık köprücük kemiği, bazılarında bel gamzesi denen çukur bunlar genel güzellik algılarının başında geliyor.
Ben kızlarda uzun boy seviyorum, yakışıyor. Rusya, Polonya'daki kadınları niye güzel buluyorlar sanıyorsun renkli göz, açık ten ve uzun boylu oldukları için. - +1 yıl
Dediğim gibi herkesin güzellik algısı farklı kimisi kahve göz tercih eder kimisi mavi yeşil kimisi uzun ister kimi kısa kimi tatlı ister kimi seksi ama bunu boy gibi şeyler belirlemez emin ol anlatmaya çalıştığım şey aslında aura gibi bir şey
- +1 yıl
Aura demiyorum aura gibi nyse ortak noktada buluşalım öyle uzun kadınlar varki kısalara bin basar öyle kısa kadınlar varki uzunlara bin basar bunu anlatmaya çalışıyrm
+1 yılHep özentilik. Hatırlıyorum bundan 6-7 yıl önce instagramda falan sürekli 190 boy erkek, 150 kız ilişkisi paylaşıyordu çoğu sayfa. Milyonluk sayfalar etkileşim alıp da bu trendi devam ettirince gençlerin düşünce yapısı da uzun erkek de uzun erkek, kız minyon olacak düşüncesine evrildi.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben gördüğüm kadarıyla 1.60 adamın da 1.70 adamın da gayet sevgili yapabildiğini, sevgililerinin olduğunu gözlemliyorum gerçek yaşamda. Bu kompleks sosyal medya sahteliğinin ürettiği bir şey bence. Gerçek yaşam sosyal medyadaki sahtelikten çok farklı.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir ben mi sevemiyorum uzun erkekleri 1,80 üstü olunca cazibeleri kaçıyor sanki
11 Yorumla- +1 yıl
Hayret öyle kız varmış
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kadınlar aşık olmazlar.. sadece erkeği dış görünüşü parası ya da gücü için severler.. gerçek sevgileri yoktur
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılTaş devrinden ilk çağlara kadar ki süreçte fiziksel üstünlük daha ön plandaydı. Kadınlarda korunma ve kendi güvende hissetme, ihtiyaçların yerine getirmesi için dogal secilim mantigiyla tercih edermiş. Günümüzde hukukun gerilediği orman kanunlarının hakim oldugu toplumlarda belirginleşmeye başlama nedeni bu olabilir aksine gelişen dünyada bilgi en büyük güç olarak kabul edilir.
21 Yorumla- 1 yıl
Ya yok saçmalama özentilik sadece. Herşeyi evrimsel sürece bağlamayın. Geçen kadınların keko sevgisinide evrimsel sürece bağlayan oldu korunma içgüdüsü ne *. filan diye. Bunun sebebini kadın ve erkekler arasındaki birbirlerine karşı olan nefretten bağlıyorum. Kadınlar erkeklerin değiştiremeyeceği şeyler üzerinden vuruyor. Ama benim fikrimde yanlış olabilir
+1 yılFilm sektörü. İmaj takıntısı. Algı ne ararsanız. Dünya bir çamur çukuru gibi her yıl bir şey çıkarıyor sektör ve ondan etkilenip akım yapıyorlar insanlar. Ego estetik kusursuzluk haz tatmini kısaca. Bazı beyin yoksunu tipler var. gerçek bu gerçek şu nefret gruplaşmada çıkarıyorlar. o zaman Nazi gibi takılalım ayıklayalım milleti bunlara kalırsa. çoğu kusursuzluk arayışından kafalarını yediler. Gerçekliklerini kaybeden yitirmekte olan insan çok çoğaldı ondan birde...
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılher şey uzun boy kilo vs değildir herşeyin başı bence anlamak ve anlaşılmak saygı ve sevgiden geçer ama şimdikiler yok boy yok kilo takıntısı yapıyor hiç biri gerçek sevgi den bir haber işlerine gelmiyor çünkü varsa yoksa menfaat olmuş..
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSavaşa gitmiyoruz bir güç gösterisi olan dönemde de yaşamıyoruz varsa yoksa beynimizle bir şeyler üretiyoruz. İnsanları zeki apt*l diye sınıflandırmak varken neden güzel- çirkin, uzun- kısa, şişman- zayıf diye sınıflandırıyoruz hiç anlam veremedim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Güzellik & Bakım konusunda 772 cevap paylaştı. Ben 160ım. Boyumu sorun etmiyorum ama 6 7 cm topuklu terliğim var. Onu giyince daha bir havalı hissediyorum kendimi. Evde ulaşamadığım yerlere ulaşıyorum falan 😂 Buzdolabının üstüne çöp poşetlerini koymuşum geçen onu fark ettim 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılAh ah uzun boylu kızlara bayalirim kısa. boylu kadın sevmem ben kısa bı kadına aşık oldum vazgeçemedim ve evlendim. simdi çok pişmanım. 1.70 ince belki büyük ve dolgun kalçalı kız hayalim eşim ise tam tersi
111 Yorumla- +1 yıl
Şunları yazarken utanmadın mı a*mk evlenmeseydin o zaman kadını üzme boş yere
- +1 yıl
1 saniyelik uckuruk zevk için bir kadına bu kadar asagılanılırmı orspu çocuğu gerçek kalbin sana cenneti ve canını verir senin gibilerin Allâh belasını versin
- +1 yıl
Ya iyi okuyun bak, benim hiç sevgilim olmadı hiç bı kız ile konuşmadım esiem aşık oldum ama. hayalimdeki kız değildi evlenmem gerekiyordu onu birakmayi denedim ama erkekligime. sigdiramadim ve çok acı çektim ayrilmaya çalıştım yapamadım. Hiç sevgilim olmadığı için ona çok bağlandım. Büyü gibiydi. Ona bakınca mutlu olamıyorum. Hayalimdeki kaidn değil bitti
- +1 yıl
@sevdiklerimhayatim. Bir saniyelik zevk ile. ne alakası var mutlu değilim benim. istedigim kadın belli ben o kadınla evlenmek. isterdim ama. ansizin istemediğim bı kıza aşık oldum onada dedim ben seni beğenmedim bitirelim diye ama beni birakmadi
- +1 yıl
Kadının kalbinden daha büyük fazla gö tlülerin tasması oluyonux orspu evlatları
- +1 yıl
5388321310 arayın hikayeyi anlatayım bilip bilmeden burdan sallamayin
Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. Erkekler çoğunu kilosunu boyunu soruyorlar neden sorar sence? Tabi ki cinsel obje olarak soruyor. Ben hiçbir erkeğe sormadım.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBoydan daha önemli şeyler var. Takılmayın bunlara. Önce arkadaş olun, devede de boy var, akıl zeka önemli olan.
20 Yorumla
+1 yılBoy merakı nerden çıktı bilmem. Ama bunu başlatan sizsiniz. Polis okuluna öğrenci seçer gibi boy kilo şartına bakarsanız daha çoook erkekler sapık olur kızlar g. tu havada olur
00 Yorumla
+1 yılHiç böyle tuhaf bir merakım veya takıntım olmadı. Âşık olduğum erkeğin boyundan daha mükemmel bir boy olamaz benim nezdimde. Nice 190 kişilerini gördüm yanlarından kaçarak uzaklaşmak istediğim..
00 YorumlaBenim yıllardır uzun boy merakım var. Çünkü ben 172yim. Yanıma 190 şart.
Ama tüm özellikleri aynı kişide bulamıyorsun. Bulduğun da evli çıkıyor. Öyle şanssızım.08 Yorumla- +1 yıl
30dan sonra eş aramak arabaya park yeri aramak gibidir iyi yerler hep kapılmıştır kalanları ya engelliler için ayrılmıştır ya da olduğun yere en uzak yerdedir demişti bi abi🤣 sen çıtayı düşür biraz
- +1 yıl
Kesinlikle bu konuda taviz veremem. Bir de bana gelenler her zaman iyi. Ben bütün kritlerleri bir arada istediğim için bulamıyorum. Bana gelenleri 20lik kızlar havada kapar.
Vala fiziğime zekama espri anlayışıma sohbetime tabiki bir de seksapelime çok güveniyorum. O yüzden hiç çıta filan düşüremem. Evli çıkan oldu 1 kere onu da nazar kabul ediyorum. Ha bulamadım mı bekar kalırım ilerde kedi besleyen teyze olurum. Gözümün sevmediği erkeği koca diye taşımam yanımda. Erkek dediğin insanın içini fıkır fıkır etmeli. Bakınca insanın içi bir hoş olmalı.
+1 yılUzun boylu ve zenci olmak isterdim.. Ayrıca Karabük üniversitesinde profesör olmak isterdim. Öğrencilerime kanaat notu verirdim.🤣🤣🤣🤣
03 Yorumla
Soran+1 yıl🫢😅😅
- +1 yıl
Skandal olaydı🤣🤣🤣
Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Evet isterdim. Ve öyleyim çok şükür. Uzun boy her zaman daha dikkat çeker, kıyafetleri daha iyi taşır
10 Yorumla
+1 yılben seviyorum ya ben uzun olduğum için kendiside en az 20 cm benden uzun oksun isterm ama uzun olmazsada pek bir sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılSadece boy yüzünden reddedildim boyum da 179 😅😅😅😅 o yüzden 190 185 aralığında olucaksın söz sahibi olursun
10 Yorumla
+1 yıl170 boyumla mutluyum ama kısa kızlar da tatlı bence. Sadece onlardaki bu 190 cm merakı saçma geliyor
10 Yorumla
+1 yılEstetik duruyor. Erkekler neden güzel kadın istiyorla aynı şey. Olsa güzel olur ama yalının dediği gibi olmaasaa daa oluurr
10 YorumlaBoyum 1,80 bence uzunum en fazla 1,85 olsun isterdim ama şu anda gayet memnunum boyumdan ayrıca boy benim için bir kriter değil
10 Yorumla155 altı olanların merakı var galiba kendini güvensiz hissediyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim boyum 161 boynum ağrır yukarıya bakmaktan yani uzun merakını cozemedim
Soran+1 yılBenim mi hayır
Soran+1 yılAnladım bence aklı uzun boylu olsun daha iyi
+1 yılKızların ilgisini çekiyor uzun boylu erkek o yüzden
15 Yorumla
Soran+1 yılBende bir sorun var galiba ilgimi çekmiyor
- +1 yıl
Sende sorun yok aslında gereksiz eylem bencede
Soran+1 yılBende anlam vermiş değilim
- +1 yıl
Boy falan hikaye insanın karakteri uzun boylu olsun bence
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBen çok takmıyorum üstelik boyum 175. Kısa kızlar daha çok takılıyor gibi bu boy meselesine.
20 Yorumla
+1 yılUzun boy yerine zeki insan arayışı cogalsaydı çok daha farklı olurdu toplum
21 Yorumla- +1 yıl
170im zaten daha ne kadr uzun olacam😄🤭🤭
+1 yılCünkü her kadın erkeğinin kuvveti gücü onun miniği ve korunmak hakimiyetinde kalkan gibi erkeklik kaslarında kokusunda olmak ister
00 YorumlaErkeklerdeki minyona rağbet kadınlarda da uzuna yönlendirdi işte. Eskiden boyu boyuma denirdi. Şimdi 150 kız 190 olmazsa olmaz diyor 😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılkısa boylu kızların kendi kısalıgının verdigi aşırı komplexlerını bastırması
10 Yorumla
+1 yıl1,80 boyum var da 1.90 daha iyi gibi görünüyor bence.
10 Yorumla
+1 yılUzun boylu kadin maskülen oluyor ya, kadın için 160 170 arasi ideal.
10 YorumlaBen benle aynı boyda veya bir tık uzun olmasından da hoşlanırım
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. 1.83 ortalamanın üstündeyim fakat bi b*k fark etmiyor.
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda korunma ve büyük şeyleri yönetme aşkından
10 Yorumla
+1 yılUzun boylu olmak istemem cok itici geliyor ya.. Ama uzun boylu erkek isterim😁
10 YorumlaBoyun 183 cm sence uzun mu
ama ben minyon seviyorum karşımdaki minyon olsun istiyorum
10 Yorumla
+1 yılHerşeyi görünüşten ibaret sananlar çoğaldı da ondan
00 Yorumla
+1 yılBende anlamıyorum. Gerçi boyum uzun ama hiç ilgisini görmedim
00 Yorumla
+1 yıl1.80’im hemşireyim Ankara’da yaşıyorum ama hiç bana ilgi duyan merak edene denk gelmedim ilginç
00 Yorumla
+1 yılKızlarda değil de erkeklerde daha iyi duruyor uzun boy
00 Yorumla
+1 yılNeee bileyim deve de uzun ama eşek önde gidiyo jdjdhd
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes aynı düşünce de değil, ben zaten uzunum 1,85 boyum 😂
00 Yorumla
+1 yılYani 180li boy olsun yeter çokta boy takıntım yok 😃
01 YorumlaSoran kişi erkeklere yönelik mi kadınlara yönelik mi arttı anlamadım?
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben 170 im. Ben ve 170 + kızların istemesi çook normal. 150 ler yüzünden bize kısalar kalıyo
06 Yorumla- +1 yıl
Bizim suçumuz yok bilerek seçmiyoruz 🙂
- +1 yıl
Bdndhdb üf :(
- +1 yıl
Benim 2 sevgilim oldu hdhd 19’yaşındayım oda uzak mesafwydi buluşamqsım ikisiydlede biri 190 ( gördüm kesin) dı shdh biride 173(şüpheli ama bu 168 de olabilir)
- +1 yıl
Daha çok gençsin şöyle yanına yakışan adam gibi adam boylu poslu birisi çıkar umarım karşına 🥰
- +1 yıl
Yaa teşekkür ederim ❤️❤️ aminn sizede inşallah
- +1 yıl
İnşallah 🤍🫶🏻
+1 yılBir 163 boy kısa boylu kız olarak bilmiyorum aslında
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 973 cevap paylaştı. Ben uzun boylu geniş omuzluyum gayette memnunum hâlimden
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekleri bilememde kadında uzun boy hoş gelmiyor bana.170 ten fazlası yani. idealı 165
not:167 yim.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadına uzun boy yakışmıyor, maskülen hava katıyor. Kadin dedigin 165 ten uzun olmayacak.
122 Yorumla- +1 yıl
Dedi 1.50 boylarında tıfıl biri...
Cevap sahibi+1 yıl179 cm 81 kg yim. Git ötede ağla şimdi haydi.
Cevap sahibi+1 yıl@mayisssss helal sana aferin aslan parçası böyle devam
Cevap sahibi+1 yılGörüşe saygı duymayı ogrenin once. Benim fikrim benim zikrim seni alakadar etmez. Minyon seviyorum daha kadınsı duruyorlar var mı ötesi? Ezelden beri böyle düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAllah sana 190 + nasip etsin kral ne diyim sana ben şimdi 😃😃
- +1 yıl
Kadın dediğin 1.65 ten uzun olmayacak diyip büyük bir topluluğu hedef alıyorsun. O zaman onlar kadın da biz neyiz? Provakatif paylaşım bu... Üslubuna dikkat etmelisin. Yoksa böyle linç yersin.
Cevap sahibi+1 yılSiz erkek dediğin 185 190 olmalı diyosunuz ama? O zaman bisey yok?
- +1 yıl
@mayisssss abla ben 185 öyle bir durum oldu diyelim ben altıma rahat rahat alırımda tüh ne yazikki ben gey değilim hemcinslerimden hoşlanmıyorum nasıl bir kafa yapın var anlamış değilim tavsiyemi aldıysan büyük sözüne tövbe et yoksa 160 adamın sana geçirme ihtimali var mazallah 160 a gider sonra biri demişti bana dersin hadi hayra karşı
- +1 yıl
Gay olmadığımı söyledim gay olsam derdimki ben gayım bende utanma duygusu yok özgüvenimde sağlam senin bu altta kalma olayını bu kadar üstelemen normal değil doğru söyle sen kimlerin altına yattın boyları kaçtı ha bide bu milf ablamın boyunuda merak etmedim değil boyun kaç senin ablam
- +1 yıl
Kesinn l.. a.. n.. yeterrrr.. ay şimdi avazım çıktığı kadar bağıraram imdaat diye.. yanımda olsanız ikinize de kafa aticam. Ben ne günah işledim tuşa basan parmağıma sokayim. Bildirim susmuyor yağmur gibi yağıyor bildirim.. S... ik gibi mesajlar geliyor ustelik. Midem bulandı.. yazmayın artık.. sorunun sahibi kurban olayım sil şu yorumu kurtar beni.. cezamı çektim.
Oldm olası su bayanlar uzun boy merakı ola zaten ortalama 165 1.50 erkekerin yanında ufak kalıyor bayanlar çokta takıntı yapmayın devedede boy vr ama akıl lazım boy değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMinyon tipli kızların muhteşemliği her zaman başkadır
10 YorumlaYani erkeğin yanında kendini daha dişil hissetmek için kadınlar uzunboylu erkeklere daha çok ilgilidir
15 Yorumla- +1 yıl
Dişil enerjin yuksek midir normalde
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Aydan
Karşılık vercek misin. Sana gelene. - +1 yıl
Boyun kaç?
+1 yılBoyum 172 çok memnunum her konuda ama 178 falan da olmak istemezdim 175 sonrası biraz iri ve itici duruyor
00 Yorumla
+1 yılBence gözünü açan erkeklere söylemiş bunu soru sahibi. Yoksa kızlar MÖ bile uzun boylu erkek meraklısı
00 YorumlaBeni merak eden olmadı ya 188im ama ne biliyim nerde merak edenler
10 Yorumla
+1 yılSarıldığında bir çift yastığa baş koyma merakından.
10 YorumlaHe ya neden ne yapacaksınız omzuna çıkıp gökyüzüne ulaşma planınız mi var
00 Yorumla
+1 yılBilmem herkes kendini güvenli ve güçlü liman arıyor gibi sanki bilmiyorum çok tartisilir
00 YorumlaHoş duruyor kadınlarda uzun boy ama en fazla 170 falan.
162 yim 170 olmak isterdim.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü ben uzunum genlerimi de uzun boylu birisiyle değerlendirmek hakkım çocuğumun uzun boylu olmasını istiyorum
10 YorumlaHemcinsine sor
14 Yorumla
Soran+1 yılHemcins yazmamış
Soran+1 yılAklıma gelmemişti
Devede de boy var ammaaaa eşeği takip eder
14 Yorumla
Soran+1 yılBoy merakı neden var anlamış değilim npc miyim ben
Soran+1 yılBen kendi boyumdaki insana bakabilirim sonuçta boynum ağrımasın diye yani haklısın
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat