Güzellik & Bakım Damarlı eli, itici buluyor musunuz? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aile yapmıştım ne ara Cinsel oldu yav Damarlı eli, itici buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Kadınlar da pek damarlı el olmuyor herhalde. ama olsa da fark etmez çekici ya da itici bulmam. damar işte. 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kimsenin itici ya da güzel bulmasına gerek yok, benim elimde aynı, fakat şöyle bir avantajı var, damarlı eli olan kişi kesinle kalp krizi geçirmez, ve kalp ile ilgili hastaligida olmazmış. 0 0 Yorumla
nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tıp okumak isteyen bana damarlı el seviyor musun diye mi soruyorsun. Ruhumu teslim ediyorum 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Abartmasak mı Yorumla nisatakana +1 yıl Minik bir mübağla sanatı yaptım Türkçede çok yaygın bir sanat fndmsm Yorumla Boavistaa +1 yıl Edebiyatım düşük olunca böyle oluyor :d Yorumla nisatakana +1 yıl Yok beni zamanında a feilâtün feilâtün feilâtün feilün diye süründürdüler benim fena değil dnemwmww Yorumla Boavistaa +1 yıl Belli Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beyinsiz insanları itici buluyorum. Kıl ya da damar gibi unsurlar önemsiz. 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Beyinsiz niye oldu şimdi millet :d HeartofFire +1 yıl Geneli öyle de ondan
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Damarlıdan radara takılmış elin mod bey🤣geçmiş olsun olur arada sjj 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Değiştirmiştim oysaki Guru hanım Yorumla
Nur_canseven08 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Yani o insan kendini çok kasıyorsa falan evet bide fazla oluncada iğrenç oluyo 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok iyi 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bildiğin el işte, amaannn. 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır bulmuyorum 😂 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. buluyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadınlar da pek damarlı el olmuyor herhalde. ama olsa da fark etmez çekici ya da itici bulmam. damar işte.
Kimsenin itici ya da güzel bulmasına gerek yok, benim elimde aynı, fakat şöyle bir avantajı var, damarlı eli olan kişi kesinle kalp krizi geçirmez, ve kalp ile ilgili hastaligida olmazmış.
Tıp okumak isteyen bana damarlı el seviyor musun diye mi soruyorsun. Ruhumu teslim ediyorum
Abartmasak mı
Minik bir mübağla sanatı yaptım Türkçede çok yaygın bir sanat fndmsm
Edebiyatım düşük olunca böyle oluyor :d
Yok beni zamanında a feilâtün feilâtün feilâtün feilün diye süründürdüler benim fena değil dnemwmww
Belli
Beyinsiz insanları itici buluyorum. Kıl ya da damar gibi unsurlar önemsiz.
Beyinsiz niye oldu şimdi millet :d
Geneli öyle de ondan
Damarlıdan radara takılmış elin mod bey🤣geçmiş olsun olur arada sjj
Değiştirmiştim oysaki Guru hanım
Yani o insan kendini çok kasıyorsa falan evet bide fazla oluncada iğrenç oluyo
Çok iyi
Bildiğin el işte, amaannn.
Bence itici değil
Aslaaaa
Çok hoş benjeee
hayır çok güzel
Niye olsun