acil bizde de olsa keşke.. kremler çok pahalı :D
Hollanda'da parklara ücretsiz güneş kremi otomatları konulmaya başlandı. pic.twitter.com/G3fsCJHOKA
— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) May 16, 2024
acil bizde de olsa keşke.. kremler çok pahalı :D
Hollanda'da parklara ücretsiz güneş kremi otomatları konulmaya başlandı. pic.twitter.com/G3fsCJHOKA
— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) May 16, 2024
Eee orası Türkiye değil onlarda Türk değil bu millet kendi kendini bu hale getirdi bu Tayyibin olmasıyla alakalı değil hükümetle alakalı değil bu Türk milletinin kendisiyle olmasıyla alakalı bir durum bu Türk milleti adam insanlıktan çıkmış durumda artık bu Türk milleti adam insanlığı bulup adam insanlığa girip adam insan olursa o zaman her şey düzelir bu Türk milleti biz adam insan olmayacağız adam insan olmasını bilmiyoruz diye tutturuyorlar şimdi Türk milleti adam insan olmak istiyorsa başa gelenin suçu ne oluyor başa gelen kişi bu adam insan olmayacam ben diyen milleti niye adam insan olması için zorlasınlarki yani kimse kalkıp da bu milleti düzeltmez ondan faydalanır bu Türk milleti önce kendini düzeltecek ondan sonra başa gelen kişi düzgün olur zaten bu niye Türkiye de olmaz diyoruz kendi milleti Türk milleti onu düzgün kullanmayı bilmez ondan Tayyip demiyoruz Hükümet demiyoruz Türk milletinin kendi halkı diyoruz bunu derken kalkip Hükümete Tayyibe saldırmak havlamakk olmuyor kim olursa farketmiyor sen ben adam insan olmayacagim diyorsun sonra ona buna saldırıyorsun zaten senin saldirman ne oldugunu gösteriyor sen adam insan olmayacam ben şerefsizz o.. c... guu olacam diyorsun sonra da kalkip beni niye adam insan yerine koymuyorlar diyorsunn bu ülkenin böyle olması Türk milletinin kendi halkının bozuk olmasından adam insan olmamasından dolayı bu halde ben her pisligi yiyecem ama hersey her yer tertemiz olsun bana dokunmasinlar bdn pislik olmaya devam edecem diyeceksin yok öyle kimse gelip seni temizlemez kimse gelip hicbir seyi düzeltmez ondan yararlanır keyfine bakar niye Türk milleti toplumu halkı bozuk pislik zaten pislik icinde yaşıyorsun niye uğraşsın halkdan birini koy o da öyle yapar pislik olan bir halktan milletten temiz olması beklenemez zaten bu millett düzelmek istemiyor pislik icinde yaşamaya devam etmek istiyor o yüzden hiç bir şey düzelmez sadece saldırırlar o kadar
Türkiye'deki WC'lerin çoğunda halen Tuvalet Kağıdı - Sıvı Sabun - Kağıt Havlu bulunmuyor... Kadın WC'lerinde halen Ped Otomatları bulunmuyor...
Önce bi şu İLKEL SORUNLARA çözüm bulunsun da sonra MODERN SORUNLARA bakarız😏
Türkiye'deki güneş kremleri bin liraya satılıyor kim bedavaya bir şey veriyor ki eskiden parklarda Çeşme vardı onu bile kaldırdılar artık parayla satın alsınlar diye makine koydular yani bedava olan şeyleri paralı yapıyorlar burada
Cevap
96Cevap
Türkiyede tam tersi olsa para alırlardı
Evet olmalı bence de
Amerikada içme suyu bedava
Bir çok tuvalette tek kullanınlık diş macunu diş fırçası ağız çalkalama suyu tek kullanımlık tarak jöle el yüz kremi vs bedava zaten
Biz geri bir ülkeyiz dün yemek yedim suya 40 lira aldılar.
Markette aynı su 10 lira ama amerikada bedava
Yani bizde hiç bir şey bedava olmaz.
Fırsatcılar var işte 🥺
Tek fırsatçı var oda devlet
Mlsf
Önce ahlaklı insan olmanın dinle ilgili olmadığını öğretsinler sonra ücretsiz krem versinler bizim ülkede sözde müslümanız kutsal gıda olarak saydığımız ekmeği bile milyonlarca insan çöpe atıyor.
Yüce Rabbim boşuna tesettürü emretmemiş..
Tesettürlü birinin böyle dertleri yok..
Hem güneşin UV ışınlarından, hem nâmahremin pis UV nazarlarından korunuyor..
Aklı olan kadın, tesettüre girer..
@Berivann6 bu benim emrim değil ki? Allah'ın emri..
O da tavsiye filan değil ha, giyerseniz iyi olur felan değil.. Giyinin! Emirdir..
Ben sadece burada tesettürün binlerce hikmetinden bir hikmetini söyledim
@Berivann6 keyfin bilir
hollanda devletindeki vatandaşların %80 kadarı ekonomiye üretim katkısı sağlarken, bizdeki vatandaşların tersi olarak %80 kadarı ekonomiye tüketim yükü getirmektedir, yani böyle bir toplumda çok ileri bir gelişim veya kazanım beklememen gerekir
Sosyal devlet anlayışı olan ülkelerde normal. Bizde sosyal devlet değil sömürgeci devlet anlayışı olduğu için koymazlar. Koysalar da tek sıkım 10 tl gibi bir ücreti olur.
Olsunda daha çok karı öldürülsün.
Bugün 3tane kadın/eş cinayeti okudum.
Parkla güneş kremi verseler günlük tecavüz olayı olur bu memlekette eger kızlar orada kullanırsa
Türkler böyle birşeyi haketmiyor o otomatı calabilecek insanları tanıyorum
Bizde plajlarda duş bölümü veya tuvalet bölümü olunca vay be diyoruz sen gelmişsin güneş kremi otomatı diyorsun 😌
Makineyi söküp götürürler kremini ayrı makinesini ayrı satarlar tövbe de cahil ülkede düşündüğün şeye bak.
refah seviyesinden sebep, bizim ülkemizde bu yaz uygulansa, ben korkumdan yüzüme süremem, şifa değil dert olur başıma derim.
Bizde olsa o otomatları çocuklar kırarlar. Ya da beleşçiler gelir şişe şişe doldurur. Bize olmaz o uygulama saç başa girdirir 😊
Nivea'nın ücretsiz denekleri yerel halk olmuş, içeriği temiz değil güneş kremlerinin isterseniz banyo yapın 🤷🏻♀️
Çok iyi ama bizde olsa o gün makine bozulur. Ancak jetonlu olursa dayanır ona da tarihi geçmiş ürün koyarlar.
Tabikide hayır. Burada millet bedava buldum diye hunharca kullanıp suyunu çıkarır net. Biz avrupa değiliz.
Olması iyi ama gözü aç insanlar onları tatilde kullanırız diye şişe vb şeylere doldurmaya kalkar
Bizde hayvanlar için konulan su ve yemekleri millet tekmeliyor veya çalıyor öyle bir şey için 100 yılımız var sanırım
Hollanda ile Türkiye'yi kıyaslamak garip olmuş. Sadece nüfusu bile oranlayınca böyle şeyleri neden yapamayacağımız ortaya çıkıyor aslında.
Hazine de para az. Fırsatçı çok. Kısaca güzel bir şey böyle çok şey var ama gerçekte de o işler yatar Türkiye'de..
Çeşme başı gibi o da bir tuhafmış 😅
Türkiye'de olsa otomatlardan bedavaya alıp satmaya çalışırlar. bu yüzden türkiye'de böyle bir uygulamayı desteklemem.
Dur bacım karıştırma güneş kremini falan biz verginin vergisinin vergisini ödenekten kurtulalım önce güneş kremine sonra bakarız
Cami tuvaletlerinin musluğunu çalanların olduğu memlekette güneş kremini bi tarafına sürmek için çalanlar olur maalesef.
O otomatları çalarlar ve güneş kremleri saniyeler içinde tükenir insanlar yüzüne kat kat sürer ya da kutuların içine stok yaparlar.
orası hollanda onlar bizi kıskanıyor o yüzden koymuşlardır biz çok maaş aldığımız için 10 bin gibi bedava güneş kremine ihtiyacımız yok
Kanka bizde koysalar o kremlerin fiyatı bizim cebimizden ödenir. Yani o kremi bi tarafımıza sürer zikerle. Değeri 1 ise 10 olarak yansıtırlar.
Şişeyi alan varir biizm ülke de oyle. Bir şey olsa kuyruk olur herkes
Konulsa dandik bişey konulacağını bilmezmiş gibi keşke diyorsun
Olsa güzel olur özellikle Akdeniz ve Ege bölgesi için.
Bizim milletin o otomatı nasıl kullanacağını hayal etmek bile istemiyorum
Bizde bu ekonomik krizle olmaz olsa da çocuklar içinden geçer
3000. cevabın h. o
Söylemem
Ok.
Özelden söylerim
Mantıklı hareket bir çok insanın güneş alerjisi var onlara da destek olmuş olur.
Cidden çok pahalı ya alınmıyor ülkede ne varki oda olsun
Bizimkiler yaninda bos kutu getirir orada doldurur shfjdj
Evet dün gördüm. Nivea uygulama başlatmış. Çok hoş ve güzel bir şey bence.
burada öyle bişey olsa emin ol şanzıman yağı koyarlar 😂😂 Türkiye burası be eeyyyy
Onunda vergisini odemeyelim sonra kremlerden daha pahalı tutar
Şişelere doldurup satarlar burada, parklarda olmasına rağmen alanlar da olur bu arada
Ücretsiz simit koymaları lazım emekliler için hepsi açlıktan ölecekler.
Türkiye 'de ücretsiz olan hiç bir şeye güvenmem ben merdiven altı ürün koyarlar olmasin.
Fakir ülkelere pahalı ürünleri beleş koymamak lazım
Adamlar giydiğimiz dona göz diktiler sen diyorsun ki bedava güneş kremi versinler
Hayır olmasın bizim ülke görgüsüz ve hırsız kaynıyor fazla fazla kullanıp bitirirler ya da çalarlar
Bırak Allah'ını seviyorsan görgüsüz gibi şişelerine doldururlar bırakmazlar bir gün bile dolu kalmaz
Türkiye'de olsa boş kaba akıtıp satarlar. Bu ülkenin insanı hiçbir şeyi hak etmiyor.
olsa iyide suriyeliler kurutur 🤣 parklar onlara emanet
Akşam evde mastürbasyon yapmak için o kremleri boşaltırlar.
Geri kalmiş ülkelerde olur böyle şeyler 😀Hollanda yılda 30 gün güneş gören bir ülke
Az önce gördüm biZde de deodorant otomatlardan olsun ülkece buna muhtaciz jsjsjs
Türkiye'deki Suriyeliler başta olmak üzere türevleri tarafından çalınır. 🤣
Olsa da kullanmam, içeriğini kim bilir hangi kimyasallarla doldururlar..
Olsa da bizim halk eğitimsiz güzel bir şekilde kullanmazlar. Eğitim önemli bence
Turklere bedava bisey vermiceksin. O kremi kotu emellerine alet ederler.
O parkta o güneş kremini bizim millet durdururmu kovayla koşarlar
Hayır olmamalı. Bizim insanımız hayvan çünkü.
Zeytinyağı sür geç biz 30 yıldan fazladır onu yaparız
burada konulur konulmaz çalınır önce medeniyeti öğrenmemiz lazım
suyun bile parayla olduğu ülkede güneş kreminin bedava olmasını beklemek saçma olur
Arap yağı çok bulunca cüke taştaşa surermis bizimkilerde olmadık yerlerini yağlar onunla 😂😂
avrupada olanı türkiye'de beklemek kadar saçma bir düşünce olamaz. avrupada olan avrupada kalır. buralara falan hiç beklemeyin. bizim belli bir kriterimiz var ülke olarak biz o kriterden dışarıya çıkamıyoruz yoksa kurtlar kapar bizi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?