Güzellik & Bakım Birisini hayatınıza alırken sizi dış görünüş mü etkiler? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Birisini hayatınıza alırken sizi dış görünüş mü etkiler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben dış görünüşe bakmam 0 0 Yorumla
bbattıbalıkyangider Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Herkes için ilk önce dış görünüş önemlidir, lakin sonra o insanın içine bakarsın, nasıl biri, karakteri nedir, nasıl davranır gibi. 0 2 Yorumla cengaver115 +1 yıl Dış görünüş kapıyı açar karakter uğurlar Yorumla bbattıbalıkyangider +1 yıl Evet Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Evet bazıları cidden benim etkiler bazılarında da dış görünüşe bakmıyorum hata bana hitap etmiyor ama yinede sevebilirim. 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kıyafet temizliği benim için çok büyük önem arz etmektedir. 0 7 Yorumla cengaver115 +1 yıl Efenim bu zaten olmak zorunda Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Günümüz insanlarında pek göremediğim bir zorundalık cengaver beyciğim. Yorumla cengaver115 +1 yıl Demekki çevreniz pislik dolu Melaike hanımefendiciğim Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Gerçekleri konuşanı severim. Yorumla cengaver115 +1 yıl Gerçekler acıdır ve acıtır efenim Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Yo hiç acımadı. 😂 Bilinçli bir bireyim. Yorumla cengaver115 +1 yıl Efenim sizin gibi okumuş bilge bir kişiye keşke her yerde karşılaşsak Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bunu zekası ile kapatabiliyorsa dış görünüş önemsiz olur 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kişilik 0 0 Yorumla
balonsalon Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 3 Yorumla cengaver115 +1 yıl Göbekli kısa boylu bir erkek ilginizi çekebilir yeterki dürüst olsun öyle mi Yorumla balonsalon +1 yıl Evet Yorumla cengaver115 +1 yıl Sosyal medyada konuşmak kolay gerçek hayat bu olamaz Yorumla
yaabırah Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl E tabi ilk izlenim önemli 0 1 Yorumla cengaver115 +1 yıl Mantıklı cevap Yorumla
Gezegen43 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Önce evet sonra hayır 0 4 Yorumla cengaver115 +1 yıl İkizler burcu Yorumla Gezegen43 +1 yıl Terazi Yorumla cengaver115 +1 yıl Yükselen? Yorumla Gezegen43 +1 yıl Yengeç galiba bir ara bakmıştım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben dış görünüşe bakmam
Herkes için ilk önce dış görünüş önemlidir, lakin sonra o insanın içine bakarsın, nasıl biri, karakteri nedir, nasıl davranır gibi.
Dış görünüş kapıyı açar karakter uğurlar
Evet
Evet bazıları cidden benim etkiler bazılarında da dış görünüşe bakmıyorum hata bana hitap etmiyor ama yinede sevebilirim.
Kıyafet temizliği benim için çok büyük önem arz etmektedir.
Efenim bu zaten olmak zorunda
Günümüz insanlarında pek göremediğim bir zorundalık cengaver beyciğim.
Demekki çevreniz pislik dolu Melaike hanımefendiciğim
Gerçekleri konuşanı severim.
Gerçekler acıdır ve acıtır efenim
Yo hiç acımadı. 😂 Bilinçli bir bireyim.
Efenim sizin gibi okumuş bilge bir kişiye keşke her yerde karşılaşsak
Bunu zekası ile kapatabiliyorsa dış görünüş önemsiz olur
Kişilik
Hayır
Göbekli kısa boylu bir erkek ilginizi çekebilir yeterki dürüst olsun öyle mi
Evet
Sosyal medyada konuşmak kolay gerçek hayat bu olamaz
E tabi ilk izlenim önemli