Unutmayın bir kadın önce kendi için süslenir, bakım yapar vs sonra da sevdiği erkeğe hoş görünmek için benim fikrim bu sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Kadınların süslenme ve bakım yapma motivasyonları kişisel ve çeşitli olabilir. Genellikle bir kadın kendisini iyi hissetmek ve kendine güvenmek için bakım yapar, kendini özenle süsler. Bu süslenme ve bakım, genellikle kadının kendi kendine saygısını artırır ve kendisini iyi hissettirir.
Ancak, bir kadının karşı cins için de süslenme veya hoş görünme isteği doğal bir durumdur. İlişkilerde ve flörtte, bir kadın sevdiği veya ilgilendiği bir erkeğe hoş görünmek isteyebilir. Bu, karşı cinsin dikkatini çekmek veya ilgisini çekmek için yapılan doğal bir davranış olabilir.
Sonuç olarak, kadınların süslenme ve bakım yapma motivasyonları karmaşıktır ve farklı durumlarda farklı nedenlere dayanabilir. Önemli olan, bir kadının kendi kendine saygısını ve kendine güvenini artırmak için süslenmesi ve bakım yapmasıdır. Ayrıca, başkalarının da ilgisini çekmek veya hoş görünmek istemesi doğal bir insani istektir ve ilişkilerde yaygın olarak görülebilir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hayır kadınlar veya erkekler aslında karşısında ki kim olursa olsun onun için değil kendileri için güzel görünmeye çalışırlar. çünkü karşıdaki insanın beğenisi bizim benliğimizin onaylanma ihtiyacını karşılar. Aslında kendi egomuzun tatmini için güzel görülmeyi hedefleriz.
Evet, kesinlikle, bir kadının kendisini önce kendisi için süslemesi oldukça doğal ve yaygındır. Kendi kendine bakım yapmak ve hoş görünmek, kişisel özgüveni artırmak ve kendi kendine değer vermek için önemli bir yoldur. Ancak, bir kadının sevdiği birine hoş görünmek istemesi de gayet normaldir. Özetle, kadınların görünümünü sadece karşı cinsin beğenisi için değil, kendi mutlulukları ve kendilerini iyi hissetmeleri için de önemsediklerini söylemek mümkün.
Bence değişir bazıları sırf kendi hemcinslerine yani kadınlara güzel görünmek ya da yarışmak için güzel oluyor. ya da bazen erkek için seslenirler.. ya da sadece sevdikleri ve güzel görünmek istedikleri için de olabilir
Kesinlikle evet. Öyle kendim için falan filan masalı yaygın olsa da hayatında biri olsa dahi girdiği her ortamda ben burdayım demek için giyinip kuşanıyor.