Makyaj yaparım sevgilime de bilmiyorum sjsjs önce bana öğretmesi lazım ama kadınlar çok daha iyi olduğu için kendisi de yapabilir ben yaparsam Jokere döner çünkü ama yoksa yapardım yani :D sevgilim istesin yeter. o da benim saçlarımı kere mesela. zaten ben berbere gitmekten nefret ederim sürekli aynı modeli yapıyorlar. böyle birbirimize küçük jestler yapar üstüne kuaför parası da bizde kalır.. yine ticari zekam konuştu sdf
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Günümüzde erkeklerde artık makyaj yapıyor ki özellikle televizyonla alakalı işiniz varsa ne yazık ki makyaj yapmanız kaçınılmaz onu geçtim en basit bir televizyon programına konuk olarak katılmanız durumunda bile az bir şey dahi olsa yine o makyajı yapıyorlar ama elbette ki dediğin gibi erkek adam makyaj yapmaz sana katılıyorum lakin iş gereği maalesef ki bazen bazı erkekler makyaj yapma durumunda katılıyor. Doğallık her zaman iyidir hoştur güzeldir
Ne ben ondan böyle bir şey isterim, ne de o benden istemesin mümkünse,, aniden soğuma ve uzaklaşma isteği gelir.. sanki başka yapılacak aktivite yokmuş gibi.. ne alaka