Güzellik & Bakım Armut tipi vucut nasil, benimde boyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Gogus kucuk oluyor biraz basen genis, evlenirsem gogsum kucuk diye nasil rahat edecegimi dusunuyorum Armut tipi vucut nasil, benimde boyle? Cevapla Evlilik Soruları Basen Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Gayet seksi görünüyor gadası 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tsk Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Normaldir.. 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl CokzelGogusun kucuk olani makbuldur ndjd onemli olan kalca 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oo iyi tesekkurler Yorumla Gece___Mavisi +1 yıl Göğüs önemli ya Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 925 cevap paylaştı. Kadın gibi kadın tipi.. Memeler kadın, göbek gibi, kalça kadın.. Kadın gibi kadın 1 0 Yorumla
Honestchange Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yani kişiden kişiye değişiyor kıyafet tercihi de etkiliyor boy fizik de onemli 1 0 Yorumla
AhmetOrhanYapıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl ultra kadınsı bir vücut. sevmeyende ne bilm. 1 0 Yorumla
zeynir_peytin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayalimdeki kadının vücut tipi bu yemin ederim 🥵😍 1. fotodaki basen genişliği harika 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. bence en seksi vücut tipi diyebilirim. :)) seni görmek lazım. 1 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl evlenince adriana lima olsan boş. bunları kafaya takma sen 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Koca gotede armut tipi diyorlar got alınmasın diye 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kuru popodan iyidir Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Büyük got severim ben zaten armut elma sevmem 😀 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı. Bunlardan gerçek hayatta var mı 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Pipetpipet +1 yıl Nerde gördün Yorumla Soran +1 yıl Kendimde Yorumla Pipetpipet +1 yıl Sıkıyorsun gibi Yorumla Soran +1 yıl Gercek disi bir sey mi Yorumla Pipetpipet +1 yıl Hepsinde ayva kadar bile olsa göbek var Yorumla Pipetpipet +1 yıl Fotoğraftaki gibi bir vücut yok Yorumla Soran +1 yıl Bende karin kasi vardi kilo aldim biraz ama duz hala sukur Yorumla Pipetpipet +1 yıl Evet bende de ayva göbek var diyorsun yani Yorumla Soran +1 yıl Cok az🧜🏻♀️ Yorumla Pipetpipet +1 yıl Sana göre çok az. Belki bana göre çok Yorumla Soran +1 yıl Sana goreyi ne yapiyim bana gore iyi Yorumla Pipetpipet +1 yıl Burada yorum yapıyorum sinirlenme Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu zenci fiziği genelde bu kadar geniş kalça zencilerde oluyr 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Banada biri oyle demisti Yorumla Soran +1 yıl Orta dogudada var boyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zayıfken bile kalçalı oluyo kadınlar kalça kemikleri büyük. kilo alırsalar balon gibi popoyla geziyorlar ve bana çekici gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Aynen kiloluyken guzel degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nette çok fazla zenci kadınla konuştum. zenci kadınlarla her tür muhabbet çok aşırı kolay ama kadınların çok az bi %si güzel oluyor %5 gibi anca :D Yorumla Soran +1 yıl Ben begenmiyorum genelde siyahileri cok nadiri guzel onlarda melez oluyor Yorumla
fdt467gt4y Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bence viducun güzel armuda ne gerek var kum saati vucudun çok güzel 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Harika vücut gelde sevme bu kizi 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle vucut armut tip oluyor 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Otur, izle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyi? Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Öyle bir manzara diyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel bence 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güzel bence 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bel inceySe güzel 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyii 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Harika 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. çekici 1 0 Yorumla
doktorcıvaanım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ayva seninkisi olmasın mı 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen kendini ona inandirabilirsin doktor civani Yorumla
mrttkaan Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Hiç güzel değil bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla mrttkaan +1 yıl O kadar kenarlardan çıkmış kalça bence göze hoş görünmüyor. Süper kalcalara sahipsin diyen erkeklerin %90 i onu hayal ettiğinden öyle diyordur. Yorumla Soran +1 yıl Asirisi guzel degil dogru Yorumla mrttkaan +1 yıl Aynen. Başka amaç uğruna kullanicaksan cinsellik gibi çok çekersin ozaman ilgi. Sorun olmaz. Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Cok cirkin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gayet seksi görünüyor gadası
Tsk
Normaldir..
Cokzel
Gogusun kucuk olani makbuldur ndjd onemli olan kalca
Oo iyi tesekkurler
Göğüs önemli ya
Kadın gibi kadın tipi..
Memeler kadın, göbek gibi, kalça kadın..
Kadın gibi kadın
Yani kişiden kişiye değişiyor kıyafet tercihi de etkiliyor boy fizik de onemli
ultra kadınsı bir vücut. sevmeyende ne bilm.
Hayalimdeki kadının vücut tipi bu yemin ederim 🥵😍 1. fotodaki basen genişliği harika
bence en seksi vücut tipi diyebilirim. :)) seni görmek lazım.
evlenince adriana lima olsan boş. bunları kafaya takma sen
Koca gotede armut tipi diyorlar got alınmasın diye 😂
Kuru popodan iyidir
Büyük got severim ben zaten armut elma sevmem 😀
Bunlardan gerçek hayatta var mı
Evet
Nerde gördün
Kendimde
Sıkıyorsun gibi
Gercek disi bir sey mi
Hepsinde ayva kadar bile olsa göbek var
Fotoğraftaki gibi bir vücut yok
Bende karin kasi vardi kilo aldim biraz ama duz hala sukur
Evet bende de ayva göbek var diyorsun yani
Cok az🧜🏻♀️
Sana göre çok az. Belki bana göre çok
Sana goreyi ne yapiyim bana gore iyi
Burada yorum yapıyorum sinirlenme
Bu zenci fiziği genelde bu kadar geniş kalça zencilerde oluyr
Banada biri oyle demisti
Orta dogudada var boyle
zayıfken bile kalçalı oluyo kadınlar kalça kemikleri büyük. kilo alırsalar balon gibi popoyla geziyorlar ve bana çekici gelmiyor
Aynen kiloluyken guzel degil
nette çok fazla zenci kadınla konuştum. zenci kadınlarla her tür muhabbet çok aşırı kolay ama kadınların çok az bi %si güzel oluyor %5 gibi anca :D
Ben begenmiyorum genelde siyahileri cok nadiri guzel onlarda melez oluyor
bence viducun güzel armuda ne gerek var kum saati vucudun çok güzel
Harika vücut gelde sevme bu kizi
Böyle vucut armut tip oluyor
Deveci armut değilse sıkıntı yok :)
Otur, izle
Neyi?
Öyle bir manzara diyorum
Anladim
Güzel bence
güzel bence
Çok seksi
Bel inceySe güzel
İyii
Harika
Süpersin bnce
Dogrudur
çekici
Kum saati daha iyi bu kötü
Ayva seninkisi olmasın mı 😂
Sen kendini ona inandirabilirsin doktor civani
Hiç güzel değil bence
Neden
O kadar kenarlardan çıkmış kalça bence göze hoş görünmüyor. Süper kalcalara sahipsin diyen erkeklerin %90 i onu hayal ettiğinden öyle diyordur.
Asirisi guzel degil dogru
Aynen. Başka amaç uğruna kullanicaksan cinsellik gibi çok çekersin ozaman ilgi. Sorun olmaz.
Cok cirkin
Neden
Çok seksii bence
İstemem
kotu
Güzel bencee
Etkiler beni
Görelim
Yenir.