Güzellik & Bakım 80b gogus nasil normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben ikincisi gibi begeniyorum ama silikonda saglikli degil 80b gogus nasil normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Normal evet 1 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ne sorduğunu tam olarak anlayamadım ama sütyen sormuşsun sanırım. Pamuk olan vücut için en faydalısı olur öyle tercih et bence. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ilk gogus boyutu normal mi diye sordum Yorumla -Zed- +1 yıl Normal yani. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl fiziginle alakali. olcuye gore guzel olmuyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Fizigim ilki gibi Cevap sahibi +1 yıl guzel o zaman. ikincisi sarkmis gibi daha dolgun duruyor boyle mi olsuun istiyosun Soran +1 yıl Boyutu oyle seviyorum sarkmis sevmiyorum Cevap sahibi +1 yıl evli cocukluysan ve hala goguslerin ilkin deki gibiyse sukret iyisin Soran +1 yıl Yok bekarim, tesekkurler Cevap sahibi +1 yıl memenide aklimiza soktun 👏
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Üstteki normal, alttaki güzel ve tahrik edici. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkinci sarkmış zaten ilk foto daha derli toplu en azından 1 0 Yorumla
romantikkurt34 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl 74 iyidir 80 süt emzirdikten sonra berbat görünür.hem avuç içini tam dolduran 1. şıktaki gibi birçok erkeğin istediğir.lakin en önemli olan senin istediğindir eğer sen istiyor seviyorsan seni mutlu edecekse tabiki snn istediğin 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 720 cevap paylaştı. Alttaki daha fazla heyecan verir gösterişte böyle olması daha çekici olur ama alttaki 80 den fazla gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet altakki fazla Yorumla berkecan38 +1 yıl Bariz belli zaten alttaki daha çekici daha seksi duruyor seninki üstteki gibimi yani alttaki gibi olsun isterdim demişsin ya 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla berkecan38 +1 yıl Zamanla alttaki gibi olur kafaya takma Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tam ideal ele avuca geliyor ağzı dolduruyor sonuçta daha ne olsun 1 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı. Alttaki resimle üstteki farklı ama 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ben altakinin boyutu gibi seviyorum Yorumla jeezzyyy +1 yıl Yani ideal olan o Yorumla
zeynir_peytin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alttaki 80B değil ki bildiğin 85C 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Usteki 80b Yorumla zeynir_peytin +1 yıl Üstteki B bile olamaz A+ belki 😂Seninki nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Ustekinden biraz daha dolgun Yorumla zeynir_peytin +1 yıl resimdekilerin ikisinin ortası veya ona yakın mı? Yorumla Soran +1 yıl Ilke yakin Yorumla zeynir_peytin +1 yıl avuç dolduruyorsa iyidirkalça nasıl peki? basen var yana doğru geniş gibi geliyor :) Yorumla Soran +1 yıl Onu nasil anladin 😄🙃 Yorumla zeynir_peytin +1 yıl içime doğdu bildim mi peki? :) Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla zeynir_peytin +1 yıl gelsene başka sormak istediklerim var 2 dk :) Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla zeynir_peytin +1 yıl kaç cm kalça Yorumla Soran +1 yıl 110cm 🙃 Yorumla zeynir_peytin +1 yıl şaka yapıyorsun dimi? 🥵🥵😍😍 Yorumla zeynir_peytin +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Saka degil Yorumla zeynir_peytin +1 yıl harika ya 🥵🥵 kızma ama o kalçaya 13-14 cm asla yetmez sürekli çıkar Yorumla zeynir_peytin +1 yıl orada mısın? Yorumla Soran +1 yıl Ilgilenmiyorum Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Normaldir herhalde 1 6 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Üstteki gibi mi aynı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bira daha buyuk galiba Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Emcüklenince büyürler onlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl O dogru degilmis Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Öyle derler hep yalanınca büyür Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% +1 yıl Normal sen begenmiyormusun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daha buyuk isterdim Yorumla Tubanalan +1 yıl Anladım Yorumla _MuhammedBey_ +1 yıl @tubanalan senin ne? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Muhteşem ben küçük olanı daha çok beğenen biriyim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Cevap sahibi +1 yıl Sevişmesi dokunması oynaması dil ile yalanması hepsini ağıza almaya çalışırcasına emmesi en ama en mükemmel olanı küçük olanıdır
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. 80b iyidir idealdir 😍 1 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani kötü değil idare eder normal evet 1 1 Yorumla KaramCan06 +1 yıl Ama. evet alttaki daha güzel tercih hakkım olsa o olurdu Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı. Gayet ideal 85 de olabilir 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Güzel ve normal seninkiler kaç beden 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 867 cevap paylaştı. örmeden bilemem orasını 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. normal 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Ennn mukemmeli 1 1 Yorumla İnflames2626 +1 yıl Bayılıyorum bu ölçuye Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyi aga 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. İdeal 1 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. İdeal 1 0 Yorumla
alpbey712 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bence gayet normal ve hoş 1 1 Yorumla alpbey712 +1 yıl 75 beden sevgilim vardı ben çok hoşlanıyordum Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 879 cevap paylaştı. İkinci > 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kararında 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eh işte 0 0 Yorumla
sjaldjaskla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Alttaki resimdeki memeyi çok sevdim ben ingaaa🍼 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Normal evet
Ne sorduğunu tam olarak anlayamadım ama sütyen sormuşsun sanırım. Pamuk olan vücut için en faydalısı olur öyle tercih et bence.
Yok ilk gogus boyutu normal mi diye sordum
Normal yani.
fiziginle alakali. olcuye gore guzel olmuyor
Fizigim ilki gibi
guzel o zaman. ikincisi sarkmis gibi daha dolgun duruyor boyle mi olsuun istiyosun
Boyutu oyle seviyorum sarkmis sevmiyorum
evli cocukluysan ve hala goguslerin ilkin deki gibiyse sukret iyisin
Yok bekarim, tesekkurler
memenide aklimiza soktun 👏
Üstteki normal, alttaki güzel ve tahrik edici.
İkinci sarkmış zaten ilk foto daha derli toplu en azından
74 iyidir 80 süt emzirdikten sonra berbat görünür.
hem avuç içini tam dolduran 1. şıktaki gibi birçok erkeğin istediğir.
lakin en önemli olan senin istediğindir eğer sen istiyor seviyorsan seni mutlu edecekse tabiki snn istediğin
Alttaki daha fazla heyecan verir gösterişte böyle olması daha çekici olur ama alttaki 80 den fazla gibi
Evet altakki fazla
Bariz belli zaten alttaki daha çekici daha seksi duruyor seninki üstteki gibimi yani alttaki gibi olsun isterdim demişsin ya 🤔
Evet
Zamanla alttaki gibi olur kafaya takma
Tam ideal ele avuca geliyor ağzı dolduruyor sonuçta daha ne olsun
Alttaki resimle üstteki farklı ama
Biliyorum ben altakinin boyutu gibi seviyorum
Yani ideal olan o
Alttaki 80B değil ki bildiğin 85C
Usteki 80b
Üstteki B bile olamaz A+ belki 😂
Seninki nasıl?
Ustekinden biraz daha dolgun
resimdekilerin ikisinin ortası veya ona yakın mı?
Ilke yakin
avuç dolduruyorsa iyidir
kalça nasıl peki? basen var yana doğru geniş gibi geliyor :)
Onu nasil anladin 😄🙃
içime doğdu bildim mi peki? :)
Evet
gelsene başka sormak istediklerim var 2 dk :)
Hayir
kaç cm kalça
110cm 🙃
şaka yapıyorsun dimi? 🥵🥵😍😍
?
Saka degil
harika ya 🥵🥵 kızma ama o kalçaya 13-14 cm asla yetmez sürekli çıkar
orada mısın?
Ilgilenmiyorum
Normaldir herhalde
Üstteki gibi mi aynı
Evet
Bira daha buyuk galiba
Emcüklenince büyürler onlar 😂
O dogru degilmis
Öyle derler hep yalanınca büyür
Normal sen begenmiyormusun
Biraz daha buyuk isterdim
Anladım
@tubanalan senin ne?
Muhteşem ben küçük olanı daha çok beğenen biriyim
Neden
Sevişmesi dokunması oynaması dil ile yalanması hepsini ağıza almaya çalışırcasına emmesi en ama en mükemmel olanı küçük olanıdır
Bana göre normal. Ne az ne fazla
1. si daha makbul
80b iyidir idealdir 😍
Yani kötü değil idare eder normal evet
Ama. evet alttaki daha güzel tercih hakkım olsa o olurdu
Normaldir. Dert etme
Gayet normal ve güzel
Gayet ideal 85 de olabilir
Güzel ve normal seninkiler kaç beden
örmeden bilemem orasını
Harika en bı sevdigim 🙈😍👅🔥
normal