Erkekler, hayatınızdaki kadından böyle bir şey ister miydiniz, yoksa doğallıktan mı yanasınız ¿

Kalça deyince de bu klip yani... ( :
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg ✨️
Erkekler, hayatınızdaki kadından böyle bir şey ister miydiniz, yoksa doğallıktan mı yanasınız ¿

Kalça deyince de bu klip yani... ( :
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg ✨️
Kalçasıyla veya kalçası için evlenmiyorum, onun için eşim olmamıştır veya başka bir fiziksel özelliği, vücut zaman içerisinde deformasyona uğrayabilir ve bu asla benim için sorun olmayacak bir şey. Ona duyduğum aşk ve sevgi tüm kusur olarak görünenleri kesinle örter. 🥰
Spor yapmanı destekleyebilir belki ama kimse kimseden eşi bile olsa cerrahi müdahale talep edemez. Aklı başında olan kimse partnerinden böyle bir şey istemez, diyelim talep edildi, aklı başında olan kimse başkası istiyor diye bıçak altına yatmaz. Ben estetiğe karşı depilim ama insanların birbirlerinin bedenleri üzerinde bu derece aşağılayıcı tarzda taleplerine karşıyım.
Beğenmemesi mümkün değil. O kadar spor yapıyorum, yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Kalçam geniş, dik, dolgun ve sıkı gayet ideal bence. Beğenmezse boşarım valla. Beğenmemek haddine değil. Beğenmiyorsa erkekliğini de sorgulayabilir jdd
Allah allaaah 😀 maşallah
Aşkım kusursuz olmak için elimden geleni yapıyorum. E heralde övüneceğim ahaha
Övün tabisi aşkoşum yakışır
İnsan sevdiği zaman bir bütün olarak sevmeli. Çekim mevzusunda dış görünüş elbette önemli ama ilişkinin yürümesi için fikir uyumu da şart diye düşünüyorum.. Yoksa salt dış görünüşün belirleyici faktör olduğu ilişkiler ilk fırtınada batan gemiler kadar dayanıksız olurlar.. Ayrıca seven, sevdiğini olduğu gibi kabul eder..
Cevap
65Cevap
Beyonce gibi olduğumu söylüyor kalça konusunda çok beğeniyor kocam beni hatta ben sürekli gidip bbl falan yaptıracağım diyorum o da hiç gerek yok sakın falan diyor izin vermiyor.
🙈🙈🙈❤️
O gitsin gözünü bozdursun artık hiç kimse için hiçbir şeyden fedakarlık etmem ayrıca beğenmemesi biraz zor çünkü çünkü gerçekten kötü durmuyor gibi😂
Sevdiğim kadın için kalçalarımın bir önemi olmayacağı için böyle bir durum yaşamazdık.. zaten buna sinir oluyorum her şey fizik olanlar gerçekten aşktan anlamayan kişiler bana göre.. gerçek aşk da dış görünüşün güzelliğin bir önemi olmamalı insan kalbi sevmeli.
İlkel benliğim bu kalçaya sahip kadını arzularken, mantıklı yanım "saçmalama oğlum başına bela mı alacaksın" diyor.
İnsan sahip olmadıkları şeyler için rahat konuşur, bu nedenle olsa gerek "doğallıktan yanayım" diyeyim :D
Gizlendiğinde yorumlar çok gerçekçi olabiliyor :D
Muhakkak olabilir lakin, kalçaya olan tutkunun ifşası , cümle ve fikirlerle var olunan bir yerde pek doğru imaj sağlamaz.
Kadınlar şunu iyice anlamalı mükemmel kusursuz diye bir şey yoktur ben erkek olarak böyle şeylerle ilgilenmem sevdiğim eşim olan kadına şöyle ol böyle yap demek ona sıkıntıdan başka bir şey olmaz gerek yok benim de kusurlarım var erkek olarak eşimi eşim olduğu için severim onun da beni eşi olduğum için sevmesini isterim önemli olan bu detaylarda kaybolmayı sevmem
Güzel kalça hepimizin hayali. Görsel olarak da gerçekten çok çekici oluyor. Fakat ben her zaman doğallıktan yanayım. Güzel bir spor ile de sıkı kalçalar elde edilebilir. Ki bir erkek olarak bende bile kendime dikkat ediyorum.
Spor düşünebilirim de operasyon düşünmem kimse için.. Onu yaparsın yine beğenmedim diyebilir. Kimsenin kuklası. değiliz. Aklındaki kadınla beraber olsun o zaman..
önce bi konuşsaydı adamcağız ya
Doğallıktan yanayım olduğu gibi kabul ederim böyle bir konuyu düşünmem bile ve bir klipte benden olsun 😀
Yaptırmam ben böyle seviyorum. Bu görseldeki kalça bende olsa rahat olamam , nebiliyim yaa🤭😂
Tabiki hayır. Ayrıca bazı begenilmeyen şeylerin bazen hiçbir tedavisi olmuyor. O yüzden, onlarla yaşamayı öğrenmek en iyisi.
Eşimizz hem de. Evlenirken aklın nerdeydi derim net
Aşık olunca gözün güzellik veya çirkinlik görmüyor. Bende öyle oldu evlendikten sonra pişman oldum ama
Düşünmem. Kalçalarım hayata ve yer çekimine karşı gayet dik ve sıkı.
Beğenmediğini söylerse ilk sporla düzeltmeye çalışırım sevdiği hale getirmeye çalışırım baktım olmuyor sonra estetiğe başvururum :) Bu arada beğendiği halde sporla daha iyisine uğraşıyorum :)
Benim kalçaları da beğenmeyecekse atsın kendisini. 😄
Onun öyle bir şey söyoemeye cesareti olmazdı açıkçası
Kalçamı beğenmesin, niye beğeniyor ki? 🙈
Seviyorsam belki olurum. 😅
😀 hahsh
😅😀
Benden isterse ne yaparım bilmiyorum 😂
Bence istemez zaten güzel benimkiler öhm öhm hahhaha
Kaçla bence her hali ile güzeldir estetikli daha kötü olma ihtimali var
Asla. Hiçbir erkeğin durduk yere özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin. Kocalarınız, sevgilileriniz odaklı yaşamayın. Güzellik, estetik insanın öncelikle kendini nasıl gördüğüyle ilgili. Bana böyle diyecek birini kapının önüne koyarım.
Doğallıktan yanayım bu şekilde isteyen erkek sevmeyen erkektir net bu kalçayı yanında gezdirince o bakışları düşünmek bile kıskançlık hücrelerimi harekete geçiriyor
Fotoğraftaki estetik durmuyor ki estetik yaptırsın 😂 Bu derece fazla kalça, seks objesi görünümü veriyor kadına. Herşeyin bir dozu olmalı. Doğal durmuyor ki böyle
Bende beğenmiyorum hayalimdeki ile esiminkier bambaşka ince bel ve belirgin büyük kalçaya bayılırım biraz geniş ve dolgun olacak esiminki dumduz ne genişlik ne dolgunluk. var boyuda kısa
Abi niye evlendin o zaman
Böyle bir şey duymamak için kendime iyi bakıyorum 😄 ha duyarsam estetik falan yaptırmam. Sporla halledilir.
Eşim veya sevgilim hayalimdeki fiziğe sahip olmasa bile estetik yaptırmasını kesinlikle istemezdim. Doğallıktan yanayım.
Hayır, yaptırmazdım. Zaten yoga yapıyorum. Bu hâliyle de beğenmiyorsa artık gitsin kendisine Kim Kardashian alsın.
Parasını versin yaptıralım 😄 hayvan gibi söylemediği sürece ve benim de istediğim bişey olduğunda yaptırabiliriz.
Bende eşimin şöyle bir kalçası olmasını istiyorum, fakat olmuyor. Estetiğe de karşıyım, bol bol squat yapsın diye kafasının etini yiyorum 🤣🤣
Beni objeleştiren biriyle evlenmezdim zaten.
Ağzının üstüne çekerim 2 tane kim kimi beğenmiyor görür.
beni beğenmeyen bir adam neden benimle evlensin ki evlenmeden önce aklı neredeymiş
estetik yaptiracaginiza spor niye akliniza gelmez
o denli büyümesin zaten :D
eda esmer diye bi fenomen kılıklı biri var instada karı da bi döt var inanır mısın hiç çekici değil ama benim dötüm var diye bağırıyor :D
bak gel fikrini söyle :D
ahaha :D
Ben beğeniyorum karıcım derim ne estetiği otur oturduğun yerde
squat yapardım 😂ama kendim için, onun için değil
Şu ana kadar çıktığım bütün kızlar kalçama aşık oldu demediler ama kıskandılar
Yahu zaten bir süre sonra kimse kimseyi beğenmeyecek
eşimin böyle kalçası olsun nazarlık takar günlük bakım yaparım
Ben asla öyle bir şey demem boşanma nedeni bence. Her yerini öper severim asla öyle şey demem asla
Çünkü onu her hali ile sevmelisin olması gereken o
ben doğallıktab yanayım, insan vücuduna bıçak değmemeli diye düşünürüm
Ben öyle bir şey istemem ya baştan bellidir neyin sevip sevmediğim
Böyle bir kalçaya sahip ise git onları küçült gel derim
Ben spor yapan birisiyim zaten benim kalçamı beğenmeyen bir eşim olamaz bence 😂
Kadın için sormus
Küçükse çok olmuyor
Valaha tam tersi beğeniyor ama onun için yaptırmam begenmesede kendim için yaptiririm
İstemem böyle bir şey ama önemlidir kalça benim için
Beğenmezse keyfi bilir geçmiş olsun artik jsjs
Benim kalçalarım yeter yavrum ikimize diyip onun güzel kalçalarını ısırırum
Bir kadında basenli kalça olmazsa olmazım olduğu için öyle olmayan biriyle evlenmezdim.
Estetik asla yaptırmam fizigim gayet iyi mankenlik teklifi alıyorum ama o işi yapmam
Kalçama estetik yaptıramam kusura bakmasın.
Doğan görünümlü şahine modifiye edip binmektense orijinal olana binmeyi tercih ederim
Teşekkür ederim Jennifer Lopez izledim kendime geldim..
Bunu söyleyen ben insanın sevgisinden şüphe ederim kız erkek fark etmez bu konuda..
Estetik yaptırmam yapay şeyleri sevmiyorum bende ona 13 cm yetmiyor. Çaresine bak derim ödeşiriz kskslmdldk
Kalçamı beğenmeyen olmadı 😂 beğenmezse kendi sorunudur
Hayır Bi kere derim kii 'Sen popişime dikkatli bakmadın heralde' bunu diyen adamın gözlerinde sıkıntı vardır zaten ciddiye almam.
Görerek beğendiğini sonradan sorun ederse sorunu onda ararım ve asla böyle bir şey de yaptırmam
Estetik yapmasını istemem
Doğallığını bozmasın , her durumda ( bilerek vücudunu bozması dışında ) ben razıyım
Vallahi fiyat ne bilmem ama kadın erkeğe sevgisi varsa sürekli seks için uçabilirim, estetik yapabilir diye düşünüyorum.
Fizik illaki önemli ama önemli olan gercekten sevmek yaşlılık için sevmek 50 55 den sonra kalça mı kalcak ama mesele o zaman da sevmek
Evli misin
Hayır tabi ki.. beni olduğum gibi beğenmiyorsa bu onun sorunu..
Kalçasını beğendiklerine gitsin o zaman...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?