Güzellik & Bakım Uçuk mu çıkıyor anlamadım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar dudağımda uçuk mu çıkıyor ya da sadece dudak kalemi vesaire sürerken çok bastırdığım için soyulmuş mu Uçuk mu çıkıyor anlamadım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mehmed2535 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Uçuğumu gösteriyorsun dudağı mı gösteriyorsun belli değil 1 11 Yorumla Soran +1 yıl nasıl çekmemi bekliyorsun Allah aşkına Yorumla Mehmed2535 +1 yıl Neden buradaki insanlara gösteriyorsun çok problem ise git doktora gözük Yorumla Soran +1 yıl şu an fark ettim arkadaşıma sordum soyulmuş dedi ablam uçuk dedi bilemedim buraya sormak istedim seni geren bir şey var ise geçebilirsin neden hala bir şeyler söylemeye çalışıyorsun Yorumla Mehmed2535 +1 yıl Tamam güzelim sen haklısın Yorumla Soran +1 yıl tamam hadi baristik Yorumla Mehmed2535 +1 yıl Teşekkür ederim. Bazen güzel arkadaşlıklar şiddetli kavgaların sonucunda ortaya çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle mehmedcim Yorumla Mehmed2535 +1 yıl Mehmetciğim diyen dudaklarına kurban olayım Yorumla Soran +1 yıl ay noluyor noluyor ahshwbsowmdlwm Yorumla Mehmed2535 +1 yıl Haklısın milletin içinde olur olmaz böyle şeyler Yorumla Soran +1 yıl ayip asko ayip Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ufak bir uçuk çıkmış gibi birşeyden tiksinme olduysa ondan olabilir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl nasıl geçer ya Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Eczanede uçuk kremleri var ondan al sür geçer Yorumla Soran +1 yıl hemen geçer mi yoksa bir süre sonra mi Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Bir kaç gün sürer hemen gecmez Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Sen neyden tiksindin öyle Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ki ben bir sürü şeyden tiksiniyorum yemek vesaire Yorumla Kayserili3884 +1 yıl İnsan yemekten tiksinirmi hiç 😀 annen güzel yemek yapamiyormu yoksa Yorumla Soran +1 yıl ay mis gibi yapiyor da ben et yumurta falan yemiyorum tiksiniyorum istemsiz ondan dolayi Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Bende peynir yiyemem sadece demekki her insanın yemediği birşeyler var Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tahris olmus gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ya inşallah öyledir Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 450 cevap paylaştı. Üst tarafta sanki uçuk gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl oooff Yorumla Jn_kaan +1 yıl Ne oldumu ki geçer cabuk Yorumla Jn_kaan +1 yıl Ruj ya da yumuşatıcı sür Yorumla
aysen678 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Uçuk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl tam olarak çıkmadan önleyebilirim ya Yorumla aysen678 +1 yıl Uçuk kremi almalısın, eczaneden Yorumla aysen678 +1 yıl İsmini hatırlamıyorum ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uçuğumu gösteriyorsun dudağı mı gösteriyorsun belli değil
nasıl çekmemi bekliyorsun Allah aşkına
Neden buradaki insanlara gösteriyorsun çok problem ise git doktora gözük
şu an fark ettim arkadaşıma sordum soyulmuş dedi ablam uçuk dedi bilemedim buraya sormak istedim seni geren bir şey var ise geçebilirsin neden hala bir şeyler söylemeye çalışıyorsun
Tamam güzelim sen haklısın
tamam hadi baristik
Teşekkür ederim. Bazen güzel arkadaşlıklar şiddetli kavgaların sonucunda ortaya çıkıyor
aynen öyle mehmedcim
Mehmetciğim diyen dudaklarına kurban olayım
ay noluyor noluyor ahshwbsowmdlwm
Haklısın milletin içinde olur olmaz böyle şeyler
ayip asko ayip
Ufak bir uçuk çıkmış gibi birşeyden tiksinme olduysa ondan olabilir
nasıl geçer ya
Eczanede uçuk kremleri var ondan al sür geçer
hemen geçer mi yoksa bir süre sonra mi
Bir kaç gün sürer hemen gecmez
Sen neyden tiksindin öyle
bilmiyorum ki ben bir sürü şeyden tiksiniyorum yemek vesaire
İnsan yemekten tiksinirmi hiç 😀 annen güzel yemek yapamiyormu yoksa
ay mis gibi yapiyor da ben et yumurta falan yemiyorum tiksiniyorum istemsiz ondan dolayi
Bende peynir yiyemem sadece demekki her insanın yemediği birşeyler var
Tahris olmus gibi
bilmiyorum ya inşallah öyledir
Üst tarafta sanki uçuk gibi
oooff
Ne oldumu ki geçer cabuk
Ruj ya da yumuşatıcı sür
Ilhibslaka bekliyor
Eczaneden ucuk kremi alıp kullan pahalı ama yazdır
Öpsem o uçuk dudaklarını çıkmaz bir şey
Uçuk
nasıl tam olarak çıkmadan önleyebilirim ya