Ya ben anlamadım gitti?

Şimdi bi çocuk var benim yakın arkadaşımın kendisi kardeşten ötedir onun bir kuzeni var yıllardır tanıyorum kendisini (3 yıl) ve tanıdığımda kendisini benim o sıralar “ciddi” bir ilişkim vardı anlamışsınızdır ve pubg oynardık böyle arkadaşım onun kuzeni ve ben ve hani kendisini hiç sevmezdim böyle hep bi kendini tepeden görmeler falan hep kendini en bilgili bak görürsün böyle olacak diye ve bunu hani sevmediğimi onu dile getirmiyordum ama belli ediyordum kendiside bilir neyse bu ilişkim biteli 1 sene sonra tekrar ortaya çıktı pubgye devam ettik arkadaşım arada onun kuzeni neyse ben sana demiştim o çucukla ayrılacağını gördünmü havalarına girdin yine işte 🤦🏻‍♀️ (Aslan burcu) instagramımı istedi ve ben vermek istemedim çok zorladı galan olunca instamı verdim (canım neden gidip arkadaşımın takipçilerinden aramadiki mesela) bide hani kendisi nerden bulunan versene demişti neyse yıllar geçince aradan onunla aramıza bi samimiyet geçti ama ben hep sınırlarımı koyuyorum ve bu buna çok sinir oluyor denk gelince yazışıyoruz ama nadiren çünkü çok yoğun ne kadar doğru bilemem arkadaşım dedi kendiside işi fazla olduğundan vakit bulamıyor diye doğru olabilir gerçi sabah mesaj atarım akşam görüyo yazışıyoz dakikası dakikasına ama arada hani limitlerimi koyuyorum ama asıl esas konuyu ben anlamadım bugün instagramdan annesi beni ekledi hani nasıl denk geldi anlamıyorum onada mesaj attım tanıyor musun diye evet dedi o benim annem dedi niye ve nasıl denk getirip ekledi ki dedi benim baya komiğime gitti saçmalığa bakar mısınız annesi beni ekliyor hani beni nerden bulmuş tanıyor desem arkadaşımın ailesi tanıyor acaba beni ona mı gösterip ayarlamaya çalışıyorlar veya ne bilim acaba tamamen onun planımı anlamış değilim hani biliyor mu acaba ben bu hikayeden bişey anlamadım ve benim bu kafamı çok gurcalıyor ne yapmalıyım?
Ya ben anlamadım gitti?