AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Abla konudan bağımsız profil resmin tam Üsküdar’ın neresi oluyor acaba
Kendi vücudu ve rahatsız oluyorsa gitsin başkaları görse ne olacak ki herkes işinde gücünde emin ol bu işi yapanlar vücut görmeye bıkmıştır. Bu sebeple aranızın bozulmasına izin verme
neresini yaptircak. erkeklere ozel yerler var erkeklerin oldugu. onlara da gidebilir
Gitsin tabi. Ben gittim. Eşim kendisi götürdü. İyi ki gitmişim dedim
Ne biçim soru bu git düşün ne yapacağını kocan hakkında burada milleete soru soruyorsun
İşin içinden çıkamadığım için yazacak arkadaşım yok buraya yazdım bi fikir veren olur diye
Bende gitmek istiyorum lazere ama hiç bilgim yok yardımcı olabilecek birisi var mı
@Burrakk055 ne merak ediyosun
@GİZEMBAASAK lazer nasıl oluyor çok yakarmı sonradan da yanma hissi oluyor mu merak ediyorum
yani yapılırken acıyor bittikten sonrada yanık kokuyosun biraz o yanma hisside dayanılmayacak bi şey değil
@GİZEMBAASAK koku duş alınca çıkar da özel bölgeler fe sıkıntı olmaz demi
hassas bölgelerin biraz daha acıyor ama dediğim gibi dayanılmayacak gibi değil anlık acı
@GİZEMBAASAK o zaman refakatçi olarak seni seçiyorum 😂
bide bayıl istersen feriha
@GİZEMBAASAK saçmalama ayteeen yanlız mı bırakacaksın beni
maalesef..
@GİZEMBAASAK tatbiki de şakaydı niye ciddi oldun ki birden 😂
niye adam temizlik için uğraşıyor sana güzel gözükmek için
Braun ya da phlips lazer al evde sen yap bundan kolay ne var ☺️
bence saygı duyman lazım kendi kararı kendi vücüdu fazlalık kılarından kurtulmak isitiyor olabilir
Gitsin adam bakımlı pürüzsüz olmak istiyor belki 😉
Bir kadın mı lazerlicek koçanı ondanmi istemiyorsun yoksa kıllı sevdiğin icinmi
Kadın lazerleyeceği içinmiş
Lazare gitme kılsız sevmiyorum de yoksa cinselliğimiz biter de
Adamın kişisel bakımı bu yalnız?
Neden istemiyorsun kiii
Lazer yapan kadınlar kocasına dokunacak her yerini görecek diye kıskanıyormuş
@KerpetenRamiz erkek lazerci yapıyor kerpeten... Bu kadın güzellik merkezine hiç mi gitmemiş😅
Ben biliyorum zaten aliste soran kişi bilmiyir galiba 🤣🤣 ne bileyim ben ya soruyu Bi okuyalee bii nediyor🤣🤣🤣
Soran kişi zaten fake erkek o
Erkek dediğin kıllı olur onu öyle seviyorum ama o komple aldırcam diyo yani karı gibi olcak ben tikainirim
@KerpetenRamiz evet öyle tam olarak istemiyorum kadın onu görecek öyle olurmuş
@handan erkek yapanlarda var sende onu araştır kocanı onlara götür
Yani ben lazere gitmesini istemiyorum çünkü eşimi kıllı seviyorum kılsız iken tiksiniyorum onu öyle sevdim ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
Sende git beraber gidin 😃
Beni getirmedi 2-3 yere gitti bugün
Gitsin ya kıllarınıda almasın adam jdjdj
Nasıl yani
Eve al lazer aletini sen kendin yap
Onu da söyledim ama yok o iyi yapmaz diyo lazere gittiği uzman bile demiş senin kılların yüzde 65 kadar çıkar yine demiş
Kusura bakmada o uzman mal mis lazerede gitsen tam sonuç vermez benim bi tanidigim var 2 yildir gidiyor hala bitmemiz ama azalma olmus boş ver onun dedigine sen al evde kendin yap milledin kadini kocana dokunmasindan iyidir nekadar kiskançsin bilemem ama ben ortaligi yikardim
Yani ben lazere gitmesini istemiyorum çünkü eşimi kıllı seviyorum kılsız iken tiksiniyorum onu öyle sevdim ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
Uzman yine çıkar demesine rağmen ne bu gitmekte ısrar yani parasında boşa gidecek ayrıyız şu an zaten al muradına ersin gitsin herşeyi yapsın
Erkek çalışanlarda var
Evet öyle diyo ama her zaman durmaz ki
Keşke beni de böyle kıskanan birileri olsa
Ben onu çekemiyormuşum ya sanki ikimizde kadınız omu kıskanmak değilmiş bu çekememezlikmişben onun bişeyler yapmasını istemiyormuşum. lan ben seni kıskanıyorum kadın görecek diye adam bunu bile alinlamıyor çok yorucu biri pişmanlık benim için
Ne güzel böyle bi kadın çıkmış
Rahatsızsa izin ver gitsin yazık 😂
Riama ben öyle süt gibi erkek istemiyorum tiksiniyorum kadın kadın gibi olmalı erkek erkek gibi dokunaöıyorum bile
Oda b0kunu çıkartmaz herhalde
O günmü gelişti olaylar 😳
Evet akşam geldi 2 lazere gitmiş internet cafeye ordan saat17 gibi eve gelecekmiş bizi gezmeye götürecekmiş ama ben tavır yaptığım işin beni cezalandırmış gitti arkileriyle buluştu gece saat 10 da geldi kalk bana yemek hazırla dedi terbiyesiz bende dedim sabahtan beri fink atıysn yeseydın burası hotelmi dedim sonra birbirimize girdik ama hep kafama vurdu yani çok kötü vurdu şrefsz aileside yok polis eve nasıl gelir diye hepsi bana cephe alıp boşancaksnz bitti bu iş diyor hepsi bende çocuklarla anneme geldim 1 kere bile aramadı beni
Gitsin ne olur
Ama kadın girecek görecek heryerini
Görsün ne olur. Adam ne güzel bakim yapıyor
Yani ama ben onu böyle seviyorum karısı kolsuz erkek sevmiyo yani ben sanki kadına ellemiş gibi hisediyordım tiksiniyordum yani süt gibi olmuyo yani midem bulanıyo
Eşiniz rahatsız demek ki bu durumdan, ki haklı da. Bende yaptirdim
Kıl sen nelere kadirsin 😅
Yani demek bahane yaptı yani ailesine gidip beni kötülemiş hepsi düşman oldu bana 2 çocuk 5 gündür bi kere aramadı kaldım ortada emeklerim çöp oldu
Sonuç. Gitseydi bunlar olmazdı mi?
Yani ben kıskancım biraz kıskanclığımdan oldu kadın yapar aralarında bişeyler olur cinsel ya da gönül anlamında. ayrıca eve hiç vakit ayırmıyordu çocuklara bana yani sanki bizi ekstra görev olarak görüyordu
anneme dün demiş şartlarım var kabul ederse gelsin etmezse çocukları bırakıp gitsin diyo ben suçluymuşum ona göre yani eve gelmem dedi uzaklaştırma kağıdı gelmiş 1 ay şikayetini geri alsın diyo ben konuşmamaya devam dicem böyle sanki daha iyiyim
Sorun trol sanırım
O zaman makina alın birbirinizi temizleyin
Birlikte gidin
Sen de git misilleme yap.
Bunun hâli hâl değil haberin olsun
Kessinlikle gitmesine izin vermelisin.
Aklıma spor salonunu basan kadın geldi 🤣🤣
Ne adamlar var şu dünyada..
Ben kıllı erkek seviyorum de
@helene1 evet
abi niye yorumlarıma hep salça oluyorsun
Keşfette kim çıkarsa ona yazıyorum. Farketmedim bile
@Vincenzocorleone heaa tamam
Gönderme abla jshsjsj
erkek lazerciye gitsin
Erkek lazerciye gitse sorun olmaz sanki
Sende onunla git yaninda bekle
Kıla tüye karışmak mı
Evinize lazer aleti alin o zaman evde sen yap.
Erkek yapan yok mı ya o işi
Gitse suç gitmese suç
Onun kararı sanane
Lazer işi tehlikeli ne için gidiyor
Gözü disari kaydiysa ben burdayim
Neresine yaptıracak
Bırak gitsin, parlasın. Yumurta gibi olur
Adamı darlarsan ters teper. İşi inada bindirme.
Gitmemesini söylemelisiniz.
Genelde kadinlar ister ama
Karı koca gidilirmi hiç oraya
Tüm vücut mu yaptıracak mış?
Eşiniz kaç yaşında acaba
Geçmiş olsun sana
Profilinde bekâr yazıyor ve kocandan bahsediyorsun.
Lazer ona gelsin
Sende masaja gidecem de erkege?
Bunu soyle bakalm ne tepki verecek
Çok sinirleniyo ama kendisi kadına para veriyorum işinde profesyonel yapacak diyo erkek diye profesyonel bana yapsa nasıl olur sinirleniyo
Sende ciddi ol sen gidersen bende giderim masaja de
Ve buna inandir korkut
Masaj değil ya lazer
Tamam onu anladim 😊 sende baska farkli fikirle kafasina gir
Sende başka biri var diye mi düşündün
Tabi aklıma geliyor
senden özenmiş ama senin gibi olmazki🤷♂️
Bence gonder aci ceksin biraz :D
Gece 2de eve gelen adami sen zaten lazere gondermesen napcaksin. Herif bozuk.
O değil de profilindeki kim?
Kim?
Sen eve al sen yap o zaman
Ne var bunda hanımefendi
Gitsin
Kadın girecek görecek heryerini
Kadın görsün heryerini neden bu kadar yadırgadın. Kadın orada kocanla ilişkiye girmez merak etme. Ayrıca kocan bisekks olabilir takma bu kadar kafana
@anlamlandirmali biseks bedemek bu defa ben ona dokunamıcam ama midem Bulancak ne o öyle karı gibi kaymak erkek mi olur abi erkek dediğin döşü kıllı olur
Hayır ne ilgisi var. Ben bisekks erkeğim. Kadınımla çok ateşli sekks yapıp aynı zamanda bi pasif erkekle de çok ateşli yapabilirim
niye bende kıl yok ben erkek değilmiyim?
@MeraklıBaykuş1 yani güzel olmuyo erkekte
Yo bende gayet güzel oluyo
@anlamlandirmali Yani ben lazere gitmesini istemiyorum çünkü eşimi kıllı seviyorum kılsız iken tiksiniyorum onu öyle sevdim ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
Kocan değil mi ne isterse yapacaksın.
Islem yaptır vazgeçirmek için