Onun gözü dışarda biraz sanki.
Bırak ne hali varsa görsün, aldatmaya meyilli insanı eve bağlasan bile yine aldatır. O yüzden kasma, akışına bırak. Millet onun pis maymun vücudunu görünce yükselmez. Ama o lazere gidip kendini kadınlara elletmeden de yapacağını yapabilir. O yüzden relax ol ve düşünme, kafayı yersin yoksa.07 Yorumla- Soran1 yıl
Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
- Soran1 yıl
Ben çocuklarla anneme geldim 5 gün oldu ayrıyız zaten avukata vericem sanırım belki o vermiştir
- Soran1 yıl
Amin ne diyim
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Açıkçası bu soruya kendimi eşinin yerine koyarak cevap vereceğim örneğin; ben erkek olarak bende aşırı kil dökülmesi oluyor ve bu durum hoşuma gitmiyor eminim eşiminde hoşuna gitmez diye düşünüyorum ben şahsen evlenince tüm vücut lazere gitmek istiyorum mümkünse lazer epilasyon merkezinde erkek personel ile çalışmak isterim mümkün olmazsa bayan personel ile çalışırım diğer bir konu kıskançlık olayı ben eşime güveniyorsam o da bana güveniyorsa ikimiz imkan varsa beraber lazere gidebiliriz.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Ya tamam eve lazer cihazı alayım dedim yok dedim ozaman bende seanslara gelim oda yok en son Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
- Soran1 yıl
@Cobol öyle anne babasının kuklası beni anında sattı şerefsz
- 1 yıl
Yani eve lazer cihazı almak mantıklı ama maalesef adam seni dövmüş şerefsiz çıkmış yani ondan boşanmak en doğrusu olacak
- 1 yıl
Eşin bile olsa onun vücudu, onun kararı. Sen sadece fikrini ve isteğini beyan edebilirsin. Kararlı gözüküyor, ona destek olup beraber merkez baksaydın daha iyi olmaz mıydı? O lazer yaptırırken sen de lazere ihtiyacın yoksa gider başka bakım yaptırırsın. Ne var ki bunda? Bu kadar güvenmediğin biri ile keşke evlenmeseydin! ya da biraz özgüvenli mi olsan? Eşlerinizin hayatlarını bu kadar kısıtlamanız daha hızlı kaçmasına sebep olur sadece
012 Yorumla- 1 yıl
Adamı ütüle bari de , o da kurtulsun sen de 😄 çakmağı çak gitsin 😀
- Soran1 yıl
Yani ben lazere gitmesini istemiyorum çünkü eşimi kıllı seviyorum kılsız iken tiksiniyorum onu öyle sevdim ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
- 1 yıl
Yok artık ya, şu ana kadar eşini haklı görüyordum ama ne demek dövmek vurmak. Haysiyetsiz adam. Çok geçmiş olsun. Eli bir kere kalkanın bir kere daha inan kalkar. Bitmesi belki ikiniz için de daha hayırlı olmuştur. Sal ipini. Seni ikna etmek yerine vurmak ne demek ya
- Soran1 yıl
Evet bide hepsi bana cephe oldu neymiş lazer normalmiş kadında yapabilirmiş ne var diyorlar annesi babası boşanın diyo maaş kocam da onlar ne derse onu yapıyo 2 çocuğunu 5 gündür ne aradı ne sordu şrefsz
- 1 yıl
Bende lazerin normal olduğunu düşünüyorum, şiddetin anormal olduğunu düşünüyorum
- 1 yıl
Keşke benim manit de yaptırsa , ben diyorum hatta yaptır diye , ne var da bakımlı olacak mis gibi
- Soran1 yıl
Ben birlikte gidelim dedim onu kabul etmedi birde bize hiç vakit ayırmıyordu ben evde çocuklarla debelenşrken o dılarda keyif yapıyordu bi pazar gününü bize ayırsa ne olurdu ama neymiş bizi bayramda 3 gün gezdirmiş pazar günleri o arkileriyle gezecekmiş yani beni sevmemiş onca emeğim çöp oldu 6 senem yazık oldu
- 1 yıl
Sende de biraz dırdır yapan ev kadını havası sezdim ama belki yanılıyorumdır
- Soran1 yıl
Doğru sezdin çenemi tutamıyorum birazda benden kaynaklı maalesef
- 1 yıl
Haklı olsan bile dırdırdan çoğu erkek kaçar, psikolojik olarak güçsüz olan adam da kurtulmak için böyle şiddet uygular işte.
- Soran1 yıl
Artık hiç konuşmuyoruz zaten 8 gün oldu gerek yok artık çabalamıyorum vazgeçtim bitsin
- 1 yıl
En mantıklı olanı zaten, devam etmeyi düşünürsen de bir şeylerin değişmesini kabul etmen gerekiyor, yani onun böyle şeyler yapmasına artık karışmaman lazım
- 1 yıl
Haklısın sen bu konuda sonuçta sen onu kıllı haliyle sevip, beğeniyorsun niye bu ısrar kıskanma konusuna gelirsek rahat ol ya onlar günde kaç kişiyi görüyor. Hiç olmadı beraber gidin , yanında dur.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Getirmiyo getirse sıkıntı yapmıcam eve lazer cihazı alayım diyorum onuda kabul etmyio
- 1 yıl
Niye götürmüyor seni sebebi neymiş
- Soran1 yıl
Bilmiyorum ne gerek var diyo ben onu çekemiyormuşum lafa bak ya ben onu koskanıyorum onu öyle kollarıyla seviyorum zaten Yani ben lazere gitmesini istemiyorum çünkü eşimi kıllı seviyorum kılsız iken tiksiniyorum onu öyle sevdim ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
s
1 yılGitsin ne olacak sanki. Sonuçta koskoca adam gitse bile gitmesine engel olamazsın. Bunda kıskanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum şahsen ben.
41 Yorumla- Soran1 yıl
Yani ben lazere gitmesini istemiyorum çünkü eşimi kıllı seviyorum kılsız iken tiksiniyorum onu öyle sevdim ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
- 1 yıl
Neresine gitmek istiyor ki gadası
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ense sırt göbek
Kendi bedeni kendi kararı. Adam demekki rahatsız yani. Kadınlarda eşinin üstüne atlamak için bekliyordu zaten. Ayrıca erkek çalışanlar genelde erkeklere lazer yapıyor. Birçok yerde böyle. Konu burada kadınlar değil. Eğer kadınlardan rahatsızsan eşinle birlikte seanslara gidersin sen oturursun. Zaten kısa sürüyor. Beraber çıkıp gidersiniz. Adam memnun değil tüylerinden.
11 Yorumla- Soran1 yıl
Güzellik & Bakım konusunda 484 cevap paylaştı. bu detayları çözüm bulacağınıza inandığınız için yazmadınız dedikodu yapmak için olsa gerek
hiç bir erkeğin eşinin özelini anlattığını görmedim. Kadınlar bu konuda çok iyiler
Neyse yorumlar da kırıcı kışkırtıcı konuşsunlar keyfiniz yerine gelir belki
04 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
İlginç masalımsı.
- Soran1 yıl
Ya öyle 1 hafta oldu aramadı bile 2 küçük çocuğum var
- 1 yıl
Vay vay
- 1 yıl
gece 2'ye kadar ne yapmış olabilir ki? ben killandim 😆 bence lazer epilasyon yaptırmak istemesine karışamazsın. o da senin herhangi bir şeyine karışamaz. birbirinizi zorbalamadan yaşayın gidin işte. zorbalamak kötü ya 😔
327 Yorumla- 1 yıl
Kimse kimseye karışamaz o halde kimse kimseye eş olmasın olsun bitsin.
- 1 yıl
Sizin mantığınızla yani.
- 1 yıl
@Emirbey082 eş olmak karışmak anlamına gelmiyor. mesela Instagram'da çekici fotoğraflar paylaşıp profilini açık tutmak istiyor olabilir, sen de bunu istemiyorsun, bunu yasaklayamazsin kiza. o kız zaten sana ait değildir. sana ait olan bir kızla aynı hayat görüşünü paylaşırsın, benzer yaşayislara sahip olursun..
- 1 yıl
sana ait olmayan birini de zorla sana ait yapamazsın, o zaman psikolojik dengeler bozulur. onun da senin de psikolojin bozulur. gerek var mi? o zaman gidip sana ait olani alacaksin..
- 1 yıl
bir yere uyum sağlamak için kendini bu kadar değiştirmen gerekiyorsa bu uyum değil, oraya ait değilsin demektir
- 1 yıl
Aidiyet karşılıklı değil mıdır?
- 1 yıl
@Emirbey082 karşılıklidir işte. aitseniz birbirinize birbirinizi herhangi bir şey için zorbalamaniza gerek kalmaz. mesela kiz zaten mini etek giymiyordur, erkek zaten gece 2'ye kadar gezmiyordur..
- 1 yıl
Ama insan sabit değildir ki. Ben mesela sigara içmeyi sevmem. İçen biriyle de birlikte olmayı istemem.
Ama bu durum belki bir zaman sonra bir sebepten dolayı herhangi birimizin sigaraya başlamayacağı anlamına gelmez. Değil mi? - 1 yıl
İlla ki farklı şeyler olacak.
- 1 yıl
İnsanız. Robot değil.
- 1 yıl
@Emirbey082 doğru tabi ki değişebilir ama evlendikten çok kısa süre sonra değişiyorsa bence evlenene kadar biraz rol yapmış demektir. uzun vadede değişiyorsa zaten bu değişim biraz da beraber gerçekleşiyor. sen de partnerini etkilemiş oluyorsun yani. her nasıl bir değişim olursa olsun zorbalama hakkı yine yok. sonuçta bu insan tam senin istediğin gibiyken seviyordun da değişince mi sevmemeye başladın? evlenmek zaten o insanı o insan olduğu için sevmektir
- 1 yıl
Birbirine eş olup da birbirine karışamamak demek, sözünün bir hükmünün olmaması demek.
Yerine göre karışılır. - 1 yıl
@Emirbey082 öneride bulunur, isteğini dile getirebilir ama zorla bir şey yaptıramaz.. evlilik birbirini zorbalayip durmak değildir. zorla yaptırılan hiç bir şeyin sonu da iyi bitmiyor..
- 1 yıl
Kız arkadaşıma saçını uzat desem bu ne olacak? Sen bana karışamazsın deyip benim fikrimi kestirip atsın o zaman.
Ya da o benden bir şey isteyince ben napıyım? Karışamazsın diyip önemsemiyim mi? - 1 yıl
@Emirbey082 öneride bulunabilir isteğini dile getirebilir demiştim ama tam anlasilmadigimi görüyorum.. saçını uzatmasini istediğini soylemende bir sorun yok, sadece o istemiyorsa usteleyemezsin. uzun saç seviyorsan, ama o kısa saç seviyorsa, sen de kızı seviyorsan onu öyle kabul edersin. ama kimseyi olmadığı biri gibi olmaya zorlayamazsin..
- 1 yıl
Ha bu arada karşıdakini değiştirme, yönetme girişiminde bulunanlar uygulamaya çalişanlar genellikle kadınlar.
- 1 yıl
Erkeklerde pek entrika yok.
- Soran1 yıl
Ama ben onu böyle kollu sevdim diğer türlü top gibi gelecek gözüme
- 1 yıl
kadın erkek savaşı mı yapcaz şimdi. her iki cinsiyette de var 😆
- 1 yıl
Evet savaş istiyorum
- 1 yıl
@Emirbey082 savaşma sevis😄😄😄😄
- 1 yıl
Sevişeceğim kadınım yok
- 1 yıl
@Emirbey082 eklemişsin de benimle seviş demek istemedim 😆
- 1 yıl
Ekleyebilirim:)
- Soran1 yıl
- Soran1 yıl
@Emirbey082 ben onu nasıl dinliyorsam oda beni dinlemeliydi çok bekar gibi takılıyordu asla çocuklarıyla ilgilenmiyo internet cafelere gidiyo arkadaşlarıyla buluşup cafelerde takılıyor lazerlere gitmiş hatta göbeğini test lazer yaptırmış en son dövdü beni ama çok fena
- Soran1 yıl
Ben onun dediklerini yapıyordum buladar büyütülecek bi konu değildi ben onu kollu seviyordum kendini benden başka kime beğendirecek ben eşitim ve onu kollu seviyorum adam yok diyo tatile gitçekmiş te ona sebeb kıllı olmak istemiyormuş ta dedim eve lazer cihazı alayım oda olmaz bende geleyim birlikte gidelim yok oda olmaz boğa sardı
Niye bu kadar abarttın kişisel bakımına özen göstermek istiyor demek ki. Sen buradaki yangına körükle giden yorumlara bakma. Dünyanın en normal şeyi. Bahsettiğin yerleri için ne sakıncası olacak. Çocuk değil ki bu adam. Seninle gidecek?
23 Yorumla- Soran1 yıl
- Soran1 yıl
Yani zaten bi adım atmıyor 1 hafta oldu 2 küçük çocuğum var aramadı bile
Gitmeni istemiyorum de ben seni evde lazerlerim de 😂 yani ama eğer kendi rahatsız oluyorsa gitsin madem ya da hangi güzellik salonu ile anlaştı ise sen git odaya sen gir rica et sen lazer et eşini ne diyim daha😂😊😉
05 Yorumla- Soran1 yıl
- Soran1 yıl
Hayırlısıni olsun demek beni gözden çıkardı komple
- Soran1 yıl
8 gün oldu anneme dün diyoki ben suçluymuşum şartları varmış kabul edersem gelsin etmezse çocukları bırakıp gitsin diyo boşanma avukatına söyledim diyo özür dilicek diyo bende konuşmak istemiyorum 8 gün oldu böyle iyi
Güzellik & Bakım konusunda 590 cevap paylaştı. Kendini kıllı beğenmiyor olabilir. Nedenini öğrenmek lazım. Bazen insan kendini görüntü olarak da güncellemek ister. Ama başka şüphelendiğiniz durumlar varsa ayrı tabi. İletisimsizlik bazen insanı şüpheye sevkediyor..
06 Yorumla- Soran1 yıl
- Soran1 yıl
Değer vermedi annesine taptı 2 küçük çocuğu 5 gündür bi kere aramadı hayvvaan
- Soran1 yıl
2 çocukla kafam nasıl toparliyim ikisinde küçük hiç dinlenecek vaktim bile yok zaten psikolojik olarak çöktüm bana evdede hiç destek olmuyordu bizi odadan kovardı çocukları beni hep ben ilgilenirdim duş bile alamıyordum maalesef bi hafta olcak bikere aramadı hiç adım atmadı
Erkeklerde bu kıp muhabbetti gerçekten rahatsız edici durumlarda olabiliyor özellikle kalça bölgesi felan detaya inmeye gerek yok bu şekilde ise veya full vücut yaptiracak ise zamanı parası varken gitsin yaptırsın
01 Yorumla- Soran1 yıl
Belli bir süre sonra o tüyler rahatsız ediyor tişöt giydiğim zaman batmaya başlıyor belki yapan erkek firmalarıda vardır kocan için bakabilirsin tabi nasıl olsa ben bekarım hayatımda biride yok kafam rahat lazere gidiyorum
07 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Abla başta eşiniz haklıyken sizi döverek haksız duruma düşmüş demek'ki siz onu çok seviyorsunuz ki aşırı kıskanıyorsunuz keşke sizin eşinizi sevdiğiniz kadar benide böyle seven biri karşıma çıksa varya beni madem çok kıskanıyor gerekirse kendisi de lazere gelsin başımda dursun keşke size bunuda diyebilirdi büyük ihtimal sizde seve seve yanına gelirdiniz onun gerçekten üzüldüm adınıza niye böyle acımasız kocalar iyi kadınlara denk geliyor ki
- Soran1 yıl
Bilmiyorum ama iş boşanaçma aşamasına geldi 1 hafta oldu bırak pişmanlığı aramadı bikere bile 2 küçük çocuk la sığıntı gibi annemde kaldım oda 1 hafta kal kafan dağılan dedi yani gidecek kalacak bi yerim de yok çocukları verip gitmek istiyorum aslında onlarda amaçları buydu aslında
- Soran1 yıl
Verilse ne olcak yani çocuklar ıckşmse istemiyor ailem istemiyor eşimde diyo çocuklar gelsin bıraksın gitsin diyo bırakıp intihatir etmek istiyorum yapayalnız kaldım bunu haketmedim yani boşanma avukatı tutmuş anneme dedi bide ben özür dilicem herkesten dayak yiyen benim birde şartları varmış
Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Mevzu sana kendini beğendirmek istemek mi ya da daha genç görünmek istemek mi başka bir derdimi var?
Sanki mevzu başka kadınlara kendini beğendirmek hemde kadınlara lazer yaptırmak gibi
04 Yorumla- Soran1 yıl
ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo en son kavga çıktı aramızda beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
- Soran1 yıl
Öyle iş ailelere bulaştı rezil olduk herkese hala ben suçluymuşum ona göre 8 gün oldu konuşmadık hiç ben konuşmaya gerek görmüyorum zaten
Erkeklerin seansina aynı şekilde erkek uzmanların girdigi lazer salonlari var. Küsüp trip atip gitme demek yerine arastirip öyle salonlara gönderseydin keske.
13 Yorumla- Soran1 yıl
ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo en son kavga çıktı aramızda beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
- Soran1 yıl
Yo severek 1 sene nişanlı kaldık ama evlendikten sonra döndü
- 1 yıl
Lazer için hazır mısınız beyfendi
01 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Detayı görmedim, neden istemiyorsun anlamadım. Kılsız adam sevmem muhabbeti mi? İstediğini söyle fakat adamın kendi bedeni. Yaptırmak isterse yaptırır.
01 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Orası ''mutlu son'' masaj salonu degil ki! Hem lazer epilasyon yaptıracaksa, senin için yaptıracak! Karşında her zaman pürüzsüz ve kılsız olabilmek için
03 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
@handan2334, Anlattıkların iğrenç şeyler, umarım ne sen ne de başka bir kadın böyle şeylere maruz kalmazsınız! Sonucu bende merak ediyorum şimdi.. .. ..
- Soran1 yıl
Vala çocukları bırakıp intihar etmek istiyorum artık kaldıramıyorum
Bu kafadan çıkmalısın bence. Eşimle kadın doktor ilgilenmesin demekle aynı şey resmen çok ezikçe. Kocana güvenmediğin için bu tedirginliğin ama yapacak olursa her türlü aldatır zaten. Ek olarak şunu söylemek isterim, ben onu öyle seviyorum düşüncesi çok bencilce. Belli ki adam bu durumdan memnun değil ve kurtulmak istiyor bu şekilde hevesini kırmak yerine onu desteklemeni isterdi bence. Kıskançlığın dozunu ayarlamaya çalış ki bu özgüvensizlik olarak yansımasın karşı tarafa
04 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Büyük ihtimalle boşanmak istemeyecek, geri gelecek ve senin kabul etmeni isteyecek. Ama kabul edersen bu şiddet olayının devamı gelir büyük ihtimalle. Eğer boşanmanı engelleyecek büyük hususlar yoksa direkt boşa gitsin. Kendine bunu yaptırma lütfen. Bir kere vurduklarında ve biz bunu tolere ettiğimizde yüz bulup devamını getiriyorlar. Kendine dikkat et ve ezdirme rica ediyorum
- Soran1 yıl
8 gündür bilere aramadı özür dilemedi pişmanım demedi dün annem aradı boşanma avukatı tuttum felan dedi yok özür dilicek herkesten dedi ben dayak yedim ve ben özür dilicem istemiyorum bitsin daha iyi
- 1 yıl
Erkekler için erkeklerin erkeklere epilasyon yaptığı yerler var o yerlere bakın. Ek olarak senin onu böyle de beğeniyor olman güzel lakin o kendini beğenmiyorsa ona imkan tanımalısın özünde bir birey sonuçta.
00 Yorumla - 1 yıl
Gitsin bunda bişey yok ama bana göre lazer bir erkeğe ters ya benim ne işim olur lazerde kendimi birinemi gösterecem ya da eşim sevsin diye mi kocanın davranışları nasıl hal ve hareketleri gay olmasın
00 Yorumla - 1 yıl
Tut elinden sen götür seans odasına bile gir abla ben arkandayım
38 Yorumla- Soran1 yıl
Yok seni götürmüşsem diyo artık dayanamıyorum bu hareketleri böyle düşman tavırları boşanmak istiyorum ya da gebersede kurtulsam artık
- 1 yıl
Erkeklerin hepsi gebersin gitsin abla keşke belalarını bulsalar bizi hak etmiyorlar
- Soran1 yıl
Vala elinden neler çekiyorum Allah görüyo
- Soran1 yıl
- 1 yıl
abla bırak boşan gitsin üzülme bile allah aşkına biz kadınlar olarak buna mı layığız gerçekten değmez boşan gitsin bu ne bu nasıl kafa yapısı dövmek ne küfür edeceğim olmayacak şimdi...
- Soran1 yıl
Aynen ama hiçbi işim yok bebek var 4 aylık yani annemde dedi bi hafta kal kafadan dağılsın diye gel dedi abimle konuşmuyorum zaten yani öyle istemiyor kalıcı olarak gideceğim yerde yok eşimde aramıyor sormuyor zaten 1 hafta olcak o gözden çıkardı beni zaten kadın sığınma evinemi gitsem ama sonra ne olacak
- 1 yıl
git kadın sığınma evine kimseden medet umma biliyorum çok zor bir durum allah yardımcın olsun ama buna katlanmaktansa kendi ayaklarının üstünde dur ne kendi ailen ne kocan ve ailesi git kadın sığınma evine
- Soran1 yıl
Ailem de istemiyor zaten 2 çocukla kimse istemez eşimde diyo 2 çocuğu bırak git öyle yapsam mı acaba intihar etmek istiyorum çünkü yalnız kaldım eşim beni hiç sevmemiş sevseydi 8 gün bi kere bile aramadı pişmanlık yok dün annem aradı anneme dediki boşanma avukatıyla konuştum 1 ay sonra dava açacak felan dedi bende bitirdim zaten
- 1 yıl
Bende gidiyorum korkma oraya bakmıyorlar 🙃 bakmadan yapıyorlar gözümü kapattım sen şunu sağa sola yatır tarzı yani korkma 🙃
14 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Bi lazerden buraya 🙄
- Soran1 yıl
Evet 8 gün oldu hiç iletişim yok eve geldik o evden gitti uzaklaştırma çıkmış bi ay şikayeti geri alsın dedi anneme
- 1 yıl
Fazla büyüttünüz ikinizde
Geçmiş olsun öncelikle. Kafasına koyduysa yapacaktır. Ayrıca kadınlar yapmıyor erkeklerin lazerini 😊
02 Yorumla- Soran1 yıl
Yani 8 gündür kavgalıyız ayrıyız uzaklaştırma verdim 1 ay evden gitti evde durabilir dedim anneme anneme demiş ona güvenmiyorum gider şikayet eder felan dedi böyle iyiyim o bensiz mutluysa bende mutluyum
- 1 yıl
Kocan aeni aldatiyor. Seni goturmemesinin nedenide muttemelen oraya yakin bi yerde onunla bulusuyor
03 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Kutunu acarmisin bi
- Soran1 yıl
Burdan yazsanız
- 1 yıl
abartma. ben de gidiyorum. acidan baska bir sey dusunemiyorsun. erkekler kadinlarin 2 kati aci duyuyor lazerde. buz muz hikaye.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bence bu tarz şeyler kişisel tercihlerdir ve çokta müdahale edilmesi taraftarı değilim.. sonuçta öyle seviyor öyle rahat ediyor belki..
01 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Kocana seni böyle daha erkeksi ve tahrik edici buluyorum diyerek onu özellikle libidosal anlamda etkileyecek sözlerle vazgeçirebilirsin
02 Yorumla- Soran1 yıl
en son kavga çıktı aramızda beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 5 gün oldu ayrıyız
- 1 yıl
Oha bu kadar büyüdü yani geçmiş olsun
- 1 yıl
bırak gitsin ne zararı var adam bakımlı olmak istiyor demekki manasız kıskançlık yapmaya gerek yok hatta sende git siz muhafazakarın garip garip huyları var niye böylesiniz 🤔
00 Yorumla - 1 yıl
Lazerin acisindan bir an once ordan gitmek disinda aklindan birsey gececegininya da gozunun kadinlari gorecegini sanmiyorum 😂😂
07 Yorumla- 1 yıl
Ay yorumlara baktim da bir cok erkek lazer dusunuyormus. Allahim insallah gecekteki kocam dusunmuyordur boyle birsey en azindan gelecekteki karisina sormadan 😂😂😂
- 1 yıl
Gecemeyecegine*
- 1 yıl
Gecemeyeceginin ya da*
- 1 yıl
Benim kıl sorunum yok
- Soran1 yıl
Buz lazer acıtmazki ama kadın yapsa sonuçta odada ikisi kalacak adam çıplak siopcak olur mu yaa
- Soran1 yıl
Yani ilk başta kendi alıyordu jiletle felan ama şimdi kafaya takmış bugün 2-3 yere gitmiş beni götür diyorum götürmüyo
- Soran1 yıl
- 1 yıl
Zor bir konu. Lazere gitmesinin zararlarının neler olduğunu kendinize sorabilirsiniz. Sonuçta onun kendi bedeni
02 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Sorun sence de kadınların lazer yapacak olması mı? Başka bir kadına hoş gözükmek için yaptıracak olması aklına gelmedi mi?
011 Yorumla- Soran1 yıl
Başka bi kadın mı var yani zaten birbirimize girdik beni çok fena dövdü ortalık çok fena karıştı yeni bi soruyla geliyorum şu an ayrıyız darp raporu aldım aileler işin içine karıştı ailesi hepsi bana cephe aldı güya çarşaflılar Allah peygaöber karının saçı teli gözükmesi haram derler ama bunda lazer e karı yapacak dediğimde ne hilmetse ne var bunda çevremizde inşanlarda lazere gidiyo siz boşanın dedi hepsi
- 1 yıl
Yani bunlara karşı yapacağın tek şey sonuna kadar gitmek raporda almışsın zaten olay lazeri ve başka kadını geçmiş
- Soran1 yıl
Yani gitmiş ailesine lazerden dolayı kavga çıkardı ben vurmadım bile demiş birde arabaya binmesin babasına demiş hepsini bana düşman yaptı hepsi bana cephe aldı 2 çocukla annemdeyim 5 gün oldu bikere bile aramadı boşanma avukatı buldum şimdi bakayım artık o böyle olmasını istedi madem istediği oldu
- 1 yıl
5 gündür aramasının sebebi yalnız olmamasıdir
- Soran1 yıl
Artık kendi bilir bend ekendi yoluma bakıcam ama beni var çalışamıyorum napıcam bilmiyorum zaten bana düşmanı gibi davranıyordu
- 1 yıl
Neden çalışamıyorum dedin
- Soran1 yıl
Benek var 4 aylık
- 1 yıl
Evden bir şeyler yapıp kazanabilirsin belki. şu an nerde yaşıyorsun annenle babanla mı? Inter üzerinden bile kazanabilirsin oturduğun yerden
- Soran1 yıl
Annemler istemiyor maalesef 5-6 gün gelin değişiklik olsun dedi sadece. eşimide ikna etmeye çalışıyor ben barışmanızı istiyorum yapıcıyım kocamda yani naz tavır yapıyo
- Soran1 yıl
Sanki ben suçluymuşum özür dilicek diyo boşanma avukatına verdim diyo 8 gün oldu konuşmuyoruz konuşmak istemiyorum zaten böyle iyiym
- 1 yıl
Kanka iş bulman lazım artık en kötü evde telefondan bilgisayardan falan kazanabilirsin
Güzellik & Bakım konusunda 423 cevap paylaştı. Gitsin kızım sanane kafadan çatlaksın sanırım?
11 Yorumla- Soran1 yıl
Hiç sorma 8 gündür ayrıyız
- 1 yıl
Lazere gitse ne olacak ki gitsin bakımlı olmak istiyor
11 Yorumla- Soran1 yıl
Döndü beni şikayetçi pldum
- 1 yıl
Ya yapsın dicem de ben çok mu safim ya sjjdjdjdjd
18 Yorumla- Soran1 yıl
Niye öyle dedinki safım derken neden böyle düşündünğz
- 1 yıl
Biri demiski kocanın derdi kadınlara lazer yaptırmak ya o yüzden dedim
- Soran1 yıl
- 1 yıl
Ya boşan Allah aşkına çok geçmiş olsun acilen uzaklaş böyle insanlardan
- Soran1 yıl
öyle ayrıyız 5 gün oldu demekki böyle mutlu onu kendi haline bıraktım 2 çocuk Kaldı çok minikler yazık belki boşanma davası açmıştır da annesi ne derse onu yapıyo şrefsz
- 1 yıl
Ben şimdi bir bekar olarak bu konunun zorluğunu anlamayabilirim. Ama belki de kaynanan doldurmuş
- Soran1 yıl
öyle oldu 8 gündür bilete aramadı özür dilemedi dün annem aradı anneme boşanma avukatına verdim felan dedi yok herkesten özür dilecek dedi ben dayak yedim ama ben özür dilicem bitsin gerek yok daha
- 1 yıl
Sen bilirsin. Saygı görmezsin.
- 1 yıl
Sende erkek kuaförüne gidip aldiracam de 🙄
Adama bak 🤨11 Yorumla- Soran1 yıl
Dedim bende lazere gidicem erkek uzman alıcak sonuçta profesyonel dedim çok sinirlendi
Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kocanı sat yerine plastik leğen al, içine ılık su doldurup otur
11 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Bırak gitsin onun bedeni onun kararı lütfen
adam kendini öyle seviyor
01 Yorumla- Soran1 yıl
öyle oldu kavga ettik 8 gündür ayrıyız avukat bulmuş kendine
Demek ki anlaşmiş.. insaallah sonu mutlu biten lazere gitmemistir:))
02 Yorumla- Soran1 yıl
Onu bilemicem de bizimkisi sonu mutsuz sonla bitti 8 gündür ayrıyız
- 1 yıl
Bırak gitsin tertemiz olur her zaman kıllı mı seviyorsun
03 Yorumla- 1 yıl
Tam olarak hangi kıllarını. Çok güzel bir vazgeçirme yöntemi söyleyeyim mi çok mantıklı anında vazgeçirir 😂
- Soran1 yıl
O hem kıllarından hem de benden vazgeçti 8 gündür ayrıyız boşucakmış beni anneme dedi dün
- 1 yıl
8 gün fazla. Kıllı erkek prnusu mu izliyorsun 😅👌🏻
E söz konusu sağlıksa mecbur görecekler sende yapçak bi şey yok bu konuda laf düşmez hem sağlığındanmı olsun adam mq
00 Yorumla- 1 yıl
Benim bildiğim bazı yerlerde erkek çalışanlarda var
01 Yorumla- Soran1 yıl
Kıskanmıştım evde ben yapardım onu ama olay kavgaya döndü 8 gündür ayrıyız boşucakmış beni anneme dedi
Güzellik & Bakım konusunda 735 cevap paylaştı. Belki kendi rahatsız oluyor 🤔🤔bence bi sorun yok
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ben eşimi kıllı seviyorum öyle sevdim ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 8 gün oldu ayrıyız anneme boşucam dedi dün avukat bulmuş
Güzellik & Bakım konusunda 449 cevap paylaştı. Erkeklerin yaptığı yerler de var oraya gitsin
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ben eşimi kıllı seviyorum öyle sevdim ben de gelim dedim yok olmaz diyo eve cihaz alim dedim yok olmaz diyo Yani en son beni dövdü polisler geldi darp raporu aldım şikayetçi oldum ailesi de beni dövmesini değil polisin gelmesi zorlarına gitmiş arttık bitti bu işin dönüşü yok boşanacaklar demiş babası annesi anneme eşim de onların kuklası onlar ne derse o bakalım 8 gün oldu ayrıyız anneme boşucam dedi dün avukat bulmuş
- 1 yıl
De ki ben senin hayvansı çekiciğini seviyorum ne lazeri aşk olsun duymamış olayım
12 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
- Soran1 yıl
Özel bölgeye epilasyon yok sordum başka yerini görseler nolur görmezler nolur, boş işler.
01 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Sen bul erkeklerin olduğu bi yeri bahanesi varsa da kalmaz
01 Yorumla- Soran1 yıl
Sisinle ilgili aklımda bişeyler var ama söylemeyim özeliniz sonuçta burada söylenmez
03 Yorumla- Soran1 yıl
Ne var söle
- Soran1 yıl
?
- 1 yıl
Sen manyaksın dostum. Gitsin temizlensin paklansın mis gibi daha ne istiyon
00 Yorumla - 1 yıl
Millet kocası kıllı gezsn istemez lazere gidip mis gbı olsun ister senin dedgne bak 😄
00 Yorumla - 1 yıl
kocan maskülen değil feminen muhtemelen bırak gitsin korkma
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Erkeklerin yaptığı merkezlerde var bende gidiyorum.. Özel bölge ise zaten erkekler yapıyor ama üst vücutsa kadında yapabilir. Öyle düşündüğün şeyler olmuyor merak etme, herkes işinde ve profesyonel
00 Yorumla - 1 yıl
Buna karisamazsin sen kıllardan bende rahatsız oluyorum
00 Yorumla IPL cihazı alsın ya da tüy dökücü kremler artık yaygın
00 Yorumla- 1 yıl
Gitsin işte ne güzel temiz temiz yaparsınız.
00 Yorumla Yaw kıllı adam istiyosan git maynuma ver yat bende yaş 20 ayı gibi kıl cikiyo bende gitcem
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Erkek lazer merkezleri var bazı illerde. Orada varsa bir araştırın.
11 Yorumla- Soran1 yıl
Bi iki yere gitmiş erkek danışan giriyormuş
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Erkek için zararlı diye biliyorum bunu soyle gitmez. Testisleri ve pipisi için zararli. Hucreleri ôlüyo
01 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
sahsen gittiğinde bayanlar onun cinsel bölgesine de yapacal buna izin veren insanlari kadinlari güzel kardeşim diye yorumluyorum
Aşırı kıllı türlü bir adamsa bırak gitsin :) Her şeyden önce görsel anlamda sana yarayacak bir aksiyon bu :D
Lazerde operator kızlar penisi ve testisleri elleriyle sağa sola yatırıyor dillerini kullanmıyor bu kadar kıskanç olmayın.
00 Yorumla - 1 yıl
Erkek bakımı kim için yapacak vücut temizliği açısından düşün senin için. Sende memnunsan ne bu ısrar? Hemde gece geç saatte? Ne gerek var. İtiraz edeceksin gitmemeli o saatte
01 Yorumla- Soran1 yıl
Beni hiç takmıyo çok dik kafalı ben istemiyorum diyorum yok gidicem diyo
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
ne alaka erkek olan yerler de var onlara gitsin
00 Yorumla - Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi