Şans değil bence.. çünkü ten rengine göre insanları değerlendirmem.. insan esmer de olur beyaz tenli de olur. siyahi de olur. önemli olan temiz ve güzel bir karaktere sahip olması.. ama ülke de ten renginden saç teline kadar seçtikleri için maalesef bazıları buna bakıyor sadece
Esmer erkekler beyaz ten sever hep kadınlara böyle kural koyuyorkar yeter ya yeter yok beyaz sarışın pembe olacak yoksa kadınsı değil dğye kömür diye dalga geçiyor Habeş maymunu tipler bıktık ya bir erkekler bi aynaya baksın objeleri yok. Fotoğrafta yine kadın koyulmuş beyaz erkrk koyulmamış şaşırmadık tabi kadın insanlıktan çıkıp erkeğin göz zevki için bedenine zarar versin istiyorlar resmen kadınların çoğu da yapıyor maalesef sonrada bakımsız kıllı biriyle evleniyorlar vücutlarına yüzlerine bi ton para harcayıp
4
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Beyaz tenli erkekler çok çekici oluyor. Herkes tenini sevmeli her bakım yapan kişinin teni güzel parlak olursa her renk güzeldir. Her beyaz her esmer her buğday tenlilerin teni aynı güzel renkte olmuyor bakımlı parlaksa güzeldir renk önemli değil. Ben beyaz veya buğday tenli erkeleri çok çekici bulurum bembeyaz tenli erkekler daha genç çıtır esmerler olgun duruyor bana göre erkek için böyle kadınlar için böyle düşünmüyorum her tenin ayrı güzelliği vardır önemli olan prüsüz ve bakımlı parlak olması
Bence şans ama bir o kadar zor güneş kremi sürmeden hiçbir yere çıkamıyorum dokunsan iz kalıyor bi de ayrıca tenim çok çok hassas alerjik bir yapım var.
Genel olarak beyaz ten ayrı bir beğeniliyor diye bir çok insan şans olarak düşünüyor evet. Bence her ten renginin kendine has güzelliği var
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
beyaz tenliyim ve disi seni ici beni yakar misali. gunese cikamiyorum bakmazsan cok sorunu oluyo cabuk sarkma riski var her lekeyi aninda belli ediyo. bazen keske olmasam diyorum ama iste kader kismet
İnsanların beğenisi ve zevki bambaşkadır. Kimisi esmer kimisi beyaz tenli sever. Bence şans değildir. Kendini beyaz tenle beğenen kişi sadece onu güzel veya yakışıklı gören birisiyle gayet güzel bir aşk yaşayabilir.
bence tamamen toplumda böyle kızlar az görüldükleri için, yani Avrupada yaşasak beyaz ten sıradan gelirdi ama Türkiyede az gördüğümüz için ilgi çekiyor tamamen sebep bu
Ten rengimi seviyorum ama dezavantajları da var tabiî. Güneşe çıkarsam anında domates gibi kızarırım. Ağda yaparsam kökler anında belli olur. Yanaklarım hep kızarıktır (bu dezavantaj mı avantaj mı bilemedim). Morluklarım belli olur.
Hayır beyaz tenli olmak değil. Uzun boylu olmak şanstır, kaslı olmak/fit olmak şanstır, güzel/yakışıklı olmak şanstır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Görünüş olarak güzel olabilir ama kullanış olarak asla :) beyaz tenliler çok hassas olur alerji vs yatkın olur. Güneşte yanmaz kızarır. Çil olur. Güneş alerjisi olur. Güneş kremleri yeterli gelmez. Dokunsan morarir. Vs vs. Sorunu çoktur yani