Arkadaşlar; biz erkeklerin hepsi değil ama geneli makyajsız kızlarla evlenmek isteriz. Çünkü kadın makyajı yapınca dışarı çıkar ( evinde kocasına süslenen milyon da bir) dışarıda elin adamı görür hoş olmaz (yok güzel olunca kendini iyi hissediyormuşta falan filan hepsi yalan amaç dışarıya güzel gözükmek kimse kimseyi kandırmasın kendini de) birde Allahın vermediğini siz yapmaya çalışmayın sonra kötü oluyor yapmacık oluyor. Bu makyaj yüzünden gece evlenen bir çift sabah mahkemeye gitmişti. Çünkü sabah kadının asıl halini görünce adam şoka uğramış.
Benim dediğim yurt dışında çin vb asya ülkesiydi. Kadın gece gerdekte başka banyodan sonra başka.. O kadar çok makyaj yapmış ki adam tanıyamamış şok olmuş soluğu mahkemede almış
makyaj değilde bakım dan yanayım fondöten sır rimeldir tamam olması gereken şeyler bazen gerekli ama far sürmek aşırı belki ruj sürmek felan bana itici geliyor tercih meselesi tabi ama dogalllik ve bakım şart bence saygilar;)
Bi kadın ya da kız güzel makyaj yapmayı bilmesi lazım bilmiyorsa hiç yapmaya uğraşmasın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Simdi makyaj yapmayan kizl
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
makyaj yapmayan kizlarin hepsi de ayni degil , bazilari cildini dusundugu icin yapmaz bazilari usengeclik veya gerek gormedigi icin. Ama bence makyaj yapmayan kizlar daha havali geliyor , en azindan benim icin.