Saç onlar ama rahatsız olduğum için sürekli alıyorum sevmiyorum. İşk çıktığı an minik minik belli oluyp siyah olduğundan
Kesiyo musun diye soruyo kuaföre aldırıyorum dedim. Kendin kesiyosun sandım. Kaşlarını da mı kuaför alıyor diyor. Ki ona ne. Bu erkekler kadın işlerine ne meraklı ya valla sinir oldum evli barklı adamlar abiler. Bunu soran abi de evli çocuklu yani ve iş yerinde sevgilsi var
Ben 19. Abi 35
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
harbi ona neymiş
hem evli hem de sevgilisinin olmasını belirtmen de bi o kadar saçma
elin kızının kaşından gözünden ona ne ya
her şeye maydonoz olmasın
ben de sinirlendim şimdi
adam bak
adama bak
Belirteyim dedim nası biri olduğunu
Sabah da kıyafetime yorum yapıyo. Üşüyo musun niye iki tane uzunkol giydin diyo. Altımdaki tişört dedim. Altındakinin yakası gözüküyor üstündeki ile kapat çirkin duruyo diyor. Bu adamın sevgilisi en başta benle çok muhattap olurdu herkesin yanında çok güzel diye överdi. Şimdi düşmanmış gibi bakıyor. Adam geliyo benle muhattap oluyo. Sanıyoki herkes o abiye meraklı sevgilisini elinden alacağız falan sanıyo heralde
Anladım kardeşim de senin böyle bi adama cevap vermen de yanlış. Ben olsam çok sinirlenirdim sizi ilgilendirmez deyip yoluma devam ederdim. Cevap verilecek bi laf da yok adam da. Nasıl tuttun kendini sen
Ben soğuk soğuk cevap verdim. Adam bi kere y.. vşak yani her türlü yüz buluyo. Bu benim ustamdı bugün o yüzden. Sağlak herif beni makine ile başı boş bırakıp sevgilsiinin yanına koşuyor. Sevgilsi de tam bi m.. al fabrkadaki kadınları adamdan uzak tutmaya çalışıyo ama adamın evli olması batmıyor ona nası bi şey midem bulamdı
Allah yardımcın olsun. Sert ve soğuk ol. Yanliz kalmamaya çalış onunla. Sana bi kardeş tavsiyesi o fabrikada iyi arkadaşın ya da herhangi birisi farketmez bi şey ikram ederse yeme. Bu dediğimi unutma. Böyle pisliklerin olduğu yerde gözlerini dört açacaksın. Kimseye güvenme orada. Bi yere gitme ordakilerle. Para karşılığında her şeyi yapacak adamlar var. Patronun pis bi adam. Ona itaat edecek olanlar da vardir. Kardeş nasihati olsun sana gözlerini dort aç güvenme kimseye.
Çok doğru söylüyorsun. Hala sinirimi atlatamadım ya ağda ısıtıyorum şakaklarıma yapıcam. Belli oluyo ama minik minik çıkmış. Alınca pürüssü oluyor. Sinirden uyku girmiyo gözüme.
Ya o bakış şekli rahatsız etti beni bayağı başı ı eğip dibimden dibimden bakıyo bi de saçlarını çeksene bi diyo
Ağzının payını ver. Senin rızkını Allah veriyor. orada olmasa başka yerden ekmek parası kazanırsın. Sınırını çek, gerekirse sesini yükselt bağır. O adamın senin dibinden ayrılmaması da dikkat çeker. Adın çıkar bak ben sana diym. Erkekler yapınca konuşulmaz kizın adı çıkarsa kendini aklayamazsın. Sert davran ve kendinden uzaklaştır. Daha olmadı işten çık. Bu dediklerimu unutma bak. Akıllı davran.
İnan hepsini denedim denedim sonuna kadar. Olmuyor olmuyor. 4 ay sonra 1 yılım olacak burada. Masraflarım bitene kadar çıkamam. Yeni iş hayal oldu şimdilik. Defalarca denedim çıkmayı. Ben adamı en baş iyi biri sandım ondan sohbet ettim falan ne bileyim ben ne safmışım be diyorum kendime hep. Ben bi kere bile adamın makinesine gitmedim hep kendisi geliyo yapışıyo sülük gibi. Ben sakin biriyim iş yerinde öyle kimse benim yanıma gelmediği sürece kimsenin yanına gitmem muhattap olmam selam vermem. Ama sinirden şu sevgilisini de duvara asıcam en son. Abim yaşımda adamla ne işim olur ne dengesiz bi kadın. Ayrıca adam gelip yapışıyo biz mi gidiyoru yanjna
Erkeklere güven olmaz geç olmadan bunu kabul et, anla, aklının bi köşesine yaz. Koca harflerle yaz. Erkek gelince sorun olmaz. Ona bise demezler. Kız kuyruk sallıyordur adam da karşılık veriyor gidiyordur derler. Bizim milletimizin kafası böyle işliyor bunu bilmiyor musun?
Ya buradaki herkes adamın ne b. k olduğunu biliyor zaten o açıdan sıkıtnı yok. Herkes beni de biliyor. Bunu uydursa uydursa bunun bey. insiz sevgilisi söyler. Ki her kadına düşman gibi bakıyo bu abinin sevgilisi. İşimiz gücümüz yok senin donuna sahip çıkamayan sevgilinin peşinden koşucaz. Nası bi beyin sinirim bozuldu valla. Karısından kıskanmıyo buradakilerden kıskanıyo. Allah iksiini de bildiği gibi yapsın inşallah. Beni o kadar strese üzüntüye sokuyorlar boş yere
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!