Güzellik & Bakım Kızlar, Görseldeki tırnakların aynısını yaptırdım tırnaklar çok iddialı durmuyor mu? TengriciTürkKızı Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Görsel internetten beğeni için alınmış burada paylaşılmıştır Kızlar, Görseldeki tırnakların aynısını yaptırdım tırnaklar çok iddialı durmuyor mu? Cevapla İnternet Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Bu tarz tırnaklar bence artık çok demode. Ben bu kadar uzun tırnak sevmiyorum renk olarakta pek tercih etmezdim düz ve oval tırnak daha iyi. 1 0 Yorumla
SparklingBeautiful Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cadı filmlerini bilir misin aynı o tırnak siyahta olsa tam olacak 1 0 Yorumla
oylesiinebiricnm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl o tirnakla g*tunuzu nasil yikayacaksiniz acaba 0 5 Yorumla TengriciTürkKızı +1 yıl Yıkanıyor Avrupa'daki tuvaletler farklı Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yıkamazlar be 😂 Yorumla TengriciTürkKızı +1 yıl @sozsuZzaman yıkanıyor Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İnanmak neden zor 😂🤣 Yorumla TengriciTürkKızı +1 yıl @sozsuZzaman inanmak ya da yorum yapmak zorunda değilsin yorum yazmazsın çıkarsa olur biter Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cadı tırnagı gibi 0 1 Yorumla TengriciTürkKızı +1 yıl Beğenen çok Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bu tarz tırnaklar bence artık çok demode. Ben bu kadar uzun tırnak sevmiyorum renk olarakta pek tercih etmezdim düz ve oval tırnak daha iyi.
Cadı filmlerini bilir misin aynı o tırnak siyahta olsa tam olacak
o tirnakla g*tunuzu nasil yikayacaksiniz acaba
Yıkanıyor Avrupa'daki tuvaletler farklı
Yıkamazlar be 😂
@sozsuZzaman yıkanıyor
İnanmak neden zor 😂🤣
@sozsuZzaman inanmak ya da yorum yapmak zorunda değilsin yorum yazmazsın çıkarsa olur biter
Cadı tırnagı gibi
Beğenen çok