Güzellik & Bakım Yuz güzelliğinizi programdan puanlattırdınız mi hiç? Pleiadesli Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 www.prettyscale.com Siz kaç puan aldınız? Yuz güzelliğinizi programdan puanlattırdınız mi hiç? Cevapla Güzellik Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Programın varlığından haberdar bile değildim. 1 1 Yorumla Pleiadesli 5 ay %72 alıyorum bende sürekli, sence nasıl? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 5 ay Böyle bir programdan haberim bile yoktu. Paylaştığın için teşekkür ederim 1 2 Yorumla Pleiadesli 5 ay %72 alıyorum bende sürekli, sence nasıl? Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ortalamayı geçkin. Süper. Ben de şimdi denedim bir fotoğrafımda %50 diğerinde ise %63 çıktı Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 759 cevap paylaştı. Gerek duymuyorum öyle şeylere 😇 0 0 Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 94 , eic 90% 5 ay evet 10 aldim 0 2 Yorumla Pleiadesli 5 ay Yalnız %100 üzerindn puanliyi Yorumla Sosyetiᴄ 5 ay bir sifirda sen koy o zaman dimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Programın varlığından haberdar bile değildim.
%72 alıyorum bende sürekli, sence nasıl?
Böyle bir programdan haberim bile yoktu. Paylaştığın için teşekkür ederim
%72 alıyorum bende sürekli, sence nasıl?
Ortalamayı geçkin. Süper. Ben de şimdi denedim bir fotoğrafımda %50 diğerinde ise %63 çıktı
Gerek duymuyorum öyle şeylere 😇
evet 10 aldim
Yalnız %100 üzerindn puanliyi
bir sifirda sen koy o zaman dimi
Hayır
Yüzde 94 aldım 😀
Cıks
o nasıl oluyormuş
Yoo puanlatmadim