Günaydınlar. ✌️
Kimine göre zeka, kimine göre uzun boy, kimine göre renkli göz, peki sizinki nedir?

#doludolu
Günaydınlar. ✌️
Kimine göre zeka, kimine göre uzun boy, kimine göre renkli göz, peki sizinki nedir?

#doludolu
Benim için karşı cins tanımım pek yok. yani her kadın istediği gibi olabilir.. benim ilgimi kim çeker diye soracaksak da zeki olmalı.. karakteri benim gibi olmalı kafa yapısı çok önemli anlaşamıyorsa ilişki olmaz çünkü.. olgun olmalı yaş olarak da büyük olmalı.. hobileri de benzer olmalı.. benim gibi duygusal ama yerine göre de ciddi ve mantıklı olmalı.. dış görünüş de zaten önemli değil.
- Güzel bir dişil enerji
- Biraz fizik ve yüz güzelliği, ( baygın gibi bakan gözler fav. Bu arada 😂 )
- Kendini geliştirmiş bir birey olması, ( kültür, eğitim vb. )
- Samimi ve dürüst olması.
Üstüne de leblebi.
Bunlar beni çeker.
Leblebiyi sadece yaşlılar sever sanırdım😅
Yeni kavrulmuş leblebiyi herkes sever be. 😂
Ben kajucuyum gerçi o ayrı.
Kaju candır😅
Hint veya çin kajusu diye ayrım yapıyor musun peki yoksa ne olursa yiyor musun kajuda? 😅
Kajunun her halini yerim leblebinin hiç bir halini.😅
Çorumlu varsa sitede duymasın. 😂
Amann hayatında hiç çoruma gitmemiştir eminim onlar da 😄
Teşekkür ederim :)
Akıllı olsun az dişil enerji sevgi ve ilgi yeter 😂😂
Zeka önemli çünkü zeki olan kendine bakması gerektiğini bilir, konuşması sohbeti güzel olur sarar. Kendini geliştirmiş insan insanlarla iletişimde de iyidir o yüzden anlaşılması zor biri olmaz ama bu da iyi biri olduğu anlamına gelmez.
Cevap
9Cevap
İlk başta zeka. Kesinlikle. Zeki insan her anlamda çekilir. İki sohbet ettiğiniz de bile o sohbet bitmez ve devam eder. Yaptığınız ince esprileri anlar. Vs vs
Deli dolu olması ve pozitif olması beni ona çeker
gözler çok dikkatimi çeker.. illaki renkli olmasına gerek yok.. kahve gözler de çok güzel... zeka ve anlayışlı olması da güzel :)
Kafa dengi olması, cidden Bi beyni olsun dış görünüş olarak sarışın ve beyaz tenli olması ilgimi çeker.
uzun boy geniş omuzlar ve güçlü kollar
zeka kültür kendini geliştirmiş olmak
ahlak edep dürüstlük
Ağırbaşlı şaka yapabilen mizah anlayışıma uygun iyi kalpli merhametli olsun bunlar olmayınca çekilmiyor
Ben renkli göz ve dolgun fizik severim bana acayip çekici geliyor
Aslında bir sürü şey var hepsinden desek ama renkli göz değilde kahve renkli göz😅😅
Belki bir standart yok ama zeka, anlayış önemli
Kılsız vücut
Sakalsız yüz
Yüksek elmacık kemikleri, belirgin yüz hatları
Çekik gözler
Kendini amlatmak zorunda olmayacaginin kişi bence renk şekil degil
Enerjisi önemlidir. Oturuş şekli vb
Bir kadının zekası onun en çekici yanıdır.
Yuvarlak hatlar 🙄
Zeka ve duruş 👍
Ağırbaşlı, zeki, çalışkan ve esprili
Yırtık kot şort ile tablo asan hatun
ANlayışli olmasi yani saygılı
Benim aşkımdan dolayı Gözü Kara olan
Kumral uzun saçlı
Beni sevsin sfsdd
Uzun boy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?