AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Ben tam aksini düşünüyorum çirkinler sevilmiyor güzellerin peşinde köpek oluyorlar
Demek ki önemli olan tip değil karakter meselesiymiş istediği kadar güzel olsa ne yazar karakter olmadıktan sonra
Erkeklerin genelinde aşağılık kompleksi var. Güzel kızın peşinde çok kişi var sanıyorlar. Aldatır sanıyorlar. Bu yüzden.
Eee yok mu?
Çirkinler mi seviliyor sökdslsl ya yürü git södkdl bence tam tersi mk ama bu olaylar aslinda kalpte bitiyor
Kendin cevap vermişsin ser*fsizlerin pesinden gidiyorsunuz düzgün çocukları diğer kızlar kapıyor sizde üzülüyonuz
Yorumlardaki kızlar bu ışın güzeli çirkini yok siz bir bir şey bilmiyonuz sorun bu bence
Çirkin kızı sevenler güzelliğe önem vermeyen insanlardır onların sevgisi de gerçektir güzel kız ile çıkanlar ise güzelliğe önem verip bir guzelden başka bir güzele Marvel geçişinden daha iyi geçiş yapanlardir
Çünkü güzel kızların gözü yükseklerde oluyo karşısındaki kişi çok iyi olmasını istiyor çok iyi olanında egosu oluyor zaten ben iyiyim bana çok kız gelir diye önemsemiyorlar ama güzel bi kız çirkin bi adamla sevgili olsa nasıl sevilir
Cirkin erkekler hic sevilmiyor
erkekte tip kozda davranisa mi bakiliyor?
Yo benim arkadaşım çok güzel kız keko çirkin erkolarla yan yana hep
Çünkü o kızlarda ego yok ve anlayışlılar. Bu durum erkeklerde de öyle.
Ama bence güzeller serefsizlerin peşinden gidiyor bana çok inandırıcı gelmiyor
İşte ben de ondan bahsediyorum. Güzel kızlar egolu oldukları için yakışıklı olmayan ama kendilerine sadık olacak birini reddedip kekolarla sevgili oluyolar sonra da mutsuzuz diye ağlıyolar. Erkeklerde bu durum tam olarak öyle değil. Çünkü erkekler kadınlar gibi duygularıyla hareket etmez. Akıl daha ön plandadır. Kendini üzmeyecek karşılıksız sevecek kızları seçerler.
Ama her erkek aynı değil tabi kekolar sadece böyle değil mi düzgun erkek vardır illaki
Şöyle diyeyim. Yakışıklı ama güzelliğe önem vermeyen erkek çok var. Yalnız kadınlarda bu durum tam tersi. Kendisi güzelse yakışıklı veya havalı biriyle sevgili olmak ister. Bu asalak kızlar da kekoları havalı gördüğü için onlarla sevgili oluyolar.
Yani ben de bı ara bu hataya düşücektim sonra üzülürum diye vazgeçtim paçayı zor kurtardım peşimi bırakmıyordu yoksa
Umarım karşıma düzgün biri çıkar ben olsun diye istemiyorum herkesin bı ruh eşi vardır illaki benim de karışma çıkar :/
Ben de çirkin sayılabilecek bir erkeğim. Hiç aşık olmaya cesaret edemedim. Sevgilim de olmadı. Sadık biriyim. Mutlaka bir gün evlenicem zaten zamanı gelince. İllaki biri olsun diye zorlamaya gerek yok.
Ya umarım düzgün biri çıkar karşına benim karşıma çıkmıştı ama başka ülkeye gitmek zorunda kaldı
Valla çıkacağını sanmıyorum. Bu gidişle 30 yaşımda görücü usülü evlenirim gibi duruyo. 20 yaşındayım şu anda
Belki sosyal değilsindir ablamda öyle sosyal değil çok 19yasinda tanıştı 6yilldir sevgililer
Okula gidiyor musunuz
Sosyal değilim evet. 3 yıldır depresyondayım. Üni sınavında istediğimi alamayınca kendimi eve kapattım. Bu yıl da olmayacak gibi. Ancak seneye giderim okula.
Ya anlıyorum hangi bölümü istiyorsunuz
Bence istediğiniz bölüm olmasa bile gidin özellikle başka şehire gidin eminim orada bulucaksiniz
Tıp istiyodum. Ama hayal olarak kaldı. Fen lisesi mezunuyum. Pandemi beni bitirdi. Aşırı kötü bir sıralama yaptım. 2. mezun senem bu. Bu yıl da hiç çalışamadım kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Elimden tutan da yok yalnız başımayım. Bu yıl da gitmezsem evde kıyamet kopacak. Bu yıl iyi çalışıp eczacılık veya mühendislik yazayım diyorum ama mezuna kalmama izin vermeyip 2 yıllık saçma sapan bir bölüm yazmamı isteyecekler. Onlar da haklı ama benim hayallerim var. Sen bana bir akıl verir misin?
Sınav biraz da mental işi cidden ben de 2kere kalmıştım mezuna şu an 23yasindayim ilk mezun senemde dershaneye gitmiştim olmadi ve bu çocuk kafamı çok kurculadi 2mezun senemde evdeydim mental olarak çok kötü etkiliyor yasitlarina özeniyorsun vs ben mat yapmıştım sozelden bir yere gidebilirdim ama istemedim 2yillik bir yere gittim orada mental olarakta toparladim daha sonra mat hallettim bir şeklide hem vizlere çalışıp hem mat hallediyordum zaten arkadaşlarim olmuştu artık sözel derslerim iyidi Türkçe de sadece deneme çözüyordum ve girdim sınava 12bine girmiştim şu an Marmara hukuk okuyorum İzmir'de 1sene kaldım ama o kadar güzeldi ki orada olmak :)
Mat yapamadım daha doğrusu 2mezun senemde de üniversiteye gittim ordaki ortam bana iyi geldi rahat kafaydayim o yüzden
Ben istesem hukuk kazanabilirin kolaylıkla ama benim hayalim o değil. O kabiliyet de yok bende. Mühendisliğe ilgim var ama ülkemizde de mühendislerin değeri yok. O nedenle tıp istiyodum. Tıp olmazsa eczacılık olur diyodum ama bilemiyorum.
Ben de türkçe ve fen yapamıyorum. Mat en iyi dersim.
Ayt fen de mi eksiğin var nerde iyi olman lazım sayisali çok bilmiyorum
Benim ayt sıfır çünkü hiç çalışamadım. Çalışırsam ayt matematiği hallederim ama fen kısmı beni çok zorluyo.
Bence sen mental olarak iyi değilsin bu sınav biraz da mental istiyor sen bu sene gidicem kafasında olda dersine çalış daha iki ay var olmasa yaz başka şehire git yine bı şekilde girersin sınava
Ayt mat bir şey yok bu arada tyt mat yapabiliyorsan ayt yapabilirsin zaten bilgi bunlarin çoğu
Ders çalışmak istediğimde kafama ağrılar giriyo. Sürekli telefondayım. Arkadaşım olsa belki yardımcı olurduk birbirimize ama arkadaş da yok.
Bence bı hocadan ilerle onun videolarıni izle hızlıca tara en azından Ayt mat hallet yine bir yer yazarsan o süreçte ayt fene odaklanirsin
Bir başlayabilsem devamı gelecek ama 2 yıl oldu hala başlayamadım. Bu yıl çok kötü olacak benim için. Ailem gitmemi isteyecek ama ben istemiyorum. Hatta okumayı bile bırakabilirim bu gidişle.
Dostum mentalin iyi değil inan bana benim sınav senemde arkadaşım dediğim insanlar uniye gittiği için bana hava atmak için yazıyorlardi şu an coguyla görüşmüyorum
Mentalim bitik zaten. İnançlı biri olmasam çoktan canıma kıymıştım.
Of saçmalama kendine gel sen sınava ölüm kalım meselesi gözüyle bakmayı bırak artık olmasa bile çalış bir yerden basla yaparsın eminim istesem yaparım diyorsun
Saçmalama
Ailem benden çok şey bekliyodu kendimden çok onların emeklerine üzülüyorum.
Yaparım gözüyle değil elinden geleni yap hata olmasa bile başka sehir yaz İzmir ya da Akdeniz yazabilirsiniz emin ol çok sosyal bı insan olucaksın
boş ver ya canından önemli değil
Ben yalnızlığa alıştım artık insanlara tahammül edemiyorum. Sanmıyorum sosyal biri olacağımı.
Olursun emin ol benim gittiğim ilk sene oda arkadaşımız asosyaldi kendi söyledi hata daha sonra kızı baya açtık biz sosyal bir şey oldu hala konuşuruz sen de öyle olacaksın kendi ayaklarının üstünde durucaksin ailedne uzaktan olmak sana iyi gelicek
Ben iyi bir meslek elime almadan bir yere gitmiyorum
Mental olaraktan iyi değilim diyorsun gitmelisin bence
Evde istenmediğimin farkındayım her gün tartışıyoruz ama 1 sene içn hayatımın gidişatını değiştiremem.
Sen bilirsin
Sence bir yılda iyi bir yer gelir mi? Bir yılda ne kadar yol katederim? Bulunduğum şehirde devlet dershaneleri de var oraya gidip denemelere girmyi düşünüyorum. Biri elimden tutsa çok şey yapıcam ama tutan yok.
dershane gitseydin bu sene keşke
Bir işe girdim çalıştım. İşe gittiğimde biraz kendime gelmiştim ama işi bırakıp ders çalışayım dedim bütün her şey eskiye döndü.
Dershaneyle alakası yok bence ben istesem yapardım diyorsun yani mental olarak kendini iyi hissetmiyorsun potansiyelin var yani ben de sana gitmen gerektiğini ve mentslini toplayıp tekrar girmelisin diyorum
Obp kaç
İkisini birlikte goturebilrdin aslında
Obp 83
Okuldaki en düşük obplerden biri benim. Mental olarak hiç hazır değilim ders çalışmaya. Sürekli bir baş ağrısı var strese bağlı.
Bayramdan sonra bir yoluna bakıcam olmuyo böyle
Sen bilirsin olup olmamasıyla alakası yok ayt mat yapmaya çalış stres olma her şey sinav değil
Senin de kafanı ağrıttım kusura bakma iyi geceler
Hayır ağrıtmadın kendini sorumlu ve ya birilerini gururlandırmak zorunda gibi hissetme kimse senin ne hissettiğini sormuyor sistem tam aptal kutusu aslında elinden geleni yap
Çoğu kişiden zeki olduğumu düşünüyorum. Bunu çevremdekiler de söyler. Ortaokulda aşırı iyi dereceler yapıp lisede tökezleyince psikolojim kötü etkilendi. Sınav stresi hiç bir zaman yaşamadım. Yaşamam da. Yalnızca gelecek kaygısı hat safhada.
Aman boş ver takılma böyle şeylere elinde geleni yap olmazsa canın sağolsun
Senin için demesi kolay. Eğer başaramazsam tüm hayatım boyunca pişmanlık duyucam.
Senin için kolay demen çok saçma gerçekten mental olaraktan iyi değilsin anlıyorum aynı yoldan bende geçtim mat yapamıyordum ve sürekli ağlıyordum 2mezun senemde ben de yanlizdim ama bı şekilde sonradan telafi ettim gerçekten bencil bı tarafın var
Yok beni yanlış anladın. Kusura bakma kırıcı oldum haklısın.
Yok anlıyorum seni ama sanki zorlukları sadece sen yaşıyormuşsun gibi davranman hoş değildi ben sadece rahatla ve elinden geleni yap dedim strese girince de bir şey olmuyor çünkü
Bayramdan sonra çekidüzen vericem kendime. Ramazan uyku düzeni bırakmadı bende
Beyhan budak kaygı ya da psikoloji adı altında videoları var onları şu an izleyebilirsiniz psikolojik olarak iyi hissedersin insanı rahatlatıyor gerçekten
Bu arada ayt mat kaç yapıyorsun ki illaki bir şeyler. Biliyorsundur
Tabiki izlerim mutlaka. Sana anlatınca rahatladım biraz.
Yks sınavından sonra sadece bir tyt mat denemesi çözdüm 30 net yaptım. Sosyal hariç diğer ikisi berbat ama
Ayt sordum
Bence koçluk almalısın
Ayt 10 mat yapıyorum fende 3 falan. Ayt sosyalde full çekiyorum. Genel kültürüm iyi.
Sana bir şey soyliyim mi şu an baslasan net banko ayt mat 30yukseltirsin sen ayt fen bilmiyorum ama branşım değil koçluk alırsan eminim sana yardımcı olur
Yapabileceğimi biliyorum ama çalışmaya başlayınca kafam almıyo moralim bozuluyo.
Koçluk al seni motive eder emin ol keşke başta alsaydın koçluk dershaneden iyi
Maddi durumum o kadar iyi değil maalesef.
YouTube üzerinden derece öğrenci taktiklerine bak o zaman
O videolar beni motive ediyo izliyorum arada ama video ile olacak iş değil. Bir program oluşturmam lazım.
Ben tyt fen için tekrar videolarını izleyip not çıkarıp okuduktan sonra her gün 1tane deneme videosu izliyordum hocayla birlikte çözüp
Sende ayt fen için öyle yapsan belki olur
Başarıcam ama pes etmem
Ayt çalışınca hallediliyo ama çok uğraşmak gerek
Benim arkadaş 3 ayda bitirdi aytyi
Güzel kızlar kendini beğenmiş para düşkünü
Çirkin kız ise sadık olur o yüzden
Bizde bilmiyoruz çirkin erkekle çirkin bir kız çıkınca oluyor fakat kız güzel olup erkek çirkin oluncada olmuyor ya da kız çirkin erkek yakışıklı oluncada olmuyor herkes rengiyle yani
Ben seven birisi olarak söylemek istiyorum kadınlar sevilmek istediklerini zannetmiyorum yani sevgi vermiyeosun neden bu kadar fazla sevgiyle beni boğuyorsun oluyor gerçekten ne isteniyor
Oha demek ki ona düşürüldü canım daha dur neler gelecek başına neler yazık
Benimde anlamadığım kızlar neden keko mahalle abisi tipli erkekleri seviyor beni bu yaşıma kadar hep tipimle yargıladılar ama o mahalle abilerine kıyasla daha yakışıklı olduğumu düşünüyorum
Boşuna dememişler Allah çirkin, tipsiz şansı versin diye...
Ego anam ego!
kendilerini prenses, dünyanın da etrafında döndüğünü saniyorlar 😂
😄😄
Alakası yok tam tersi. Kendini güzel sanan çirkin kızların uydurması.
Yemin ederim çok doğru beni beğenirler benim sevdiğim çocuk çirkindi öyle diyordu etrafındakiler başta beni seviyordu sonra ben bağlandım o kaçtı daha çirkinlere niye niye niye hep spruyprum kendime
Güzelin kaderi olmuyor be. O kadar güzelim birine denk gelmedim daha bütün çirkinler evlendi
Seks yapan kız benim taptığımdır, diğeri umrumda olmaz
Alakası yok sevilen kızları kıskanmışsın sadece çirkin değillerdir
Bende senin tam tersini düşünüyorum cirkin ve krolar niye seviliyor diyordum bunu bütün kızları kapsamadığını anladım herkes aynı degil
Kim demiş bunu yok böyle bir şey şans meselesi her şeyi dış görünüşe bağlamayın bu da çağımızın sorunu oldu
Dış görünüş sadece tip değil imaj ve ruhun, karakterin yansimasi da var. Benide güzel bulurlar ama benim guzelligim mesela keklik gibidir.
Bu memlekette güzel kızlari s... kerler.. bu açık ve nett... O yüzden çirkin olmaya bakın kızlar.. daha çok değer görürsünüz emin olun...
Kimin güzel kimin çirkin olduğu görmeden bilinemez. Ben şahsen kendimi çok çirkin buluyorum. Başkası hakkımda ne düşünür Bilmiyoru
Güzel kızlar herkes tarafından beyenildiği için fazla egoludurlar ben şahsen fazla egolu kızlari sevmem
Güzel kızlar genelde aldatır
Erkekler yakışıklı olmasalar bile aldatıyor konu güzel veya çirkin değil karakter
Sevginin çirkini güzeli yok boş boş sorular sormayın
Çünkü güzel kizlar erkekleri begenmiyor
Bu gerçekten çok doğru bizde şans yok derler ya Allah çirkin şansı versin 😂😂
Bu işin güzeli cirkini yok birbini iyi tanımak lazım
Hiç alakası yok öyle olsa benim sevilmelere doymam lazım
Şeytan tüyü olacak gerisi boş
Var ama sadece onda etki yapmıyor
Kim o canım
Kocam
Kocanın libidosu düşül
Düşük
Nerden anladın